user27 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Θα τα δοκιμασω και αυτα οπωσδηποτε. Εμπλεξα ασχημα. Και ο υπολογιστης ειναι και σχετικα προσφατα φορμαρισμενος.
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Θα τα δοκιμασω και αυτα οπωσδηποτε. Εμπλεξα ασχημα. Και ο υπολογιστης ειναι και σχετικα προσφατα φορμαρισμενος. Σου εχω και πιο πολυπλοκη λυση, αλλα θα πρεπει να χεις χρονο να αφιερωσεις για την εφαρμογη της, Windows performance analysis
user27 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Πολυ βαρβατο προγραμμα φαινεται.Θα το αφησω τελευταιο .
user27 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Πληροφοριακα, ο δραστης ευτυχως βρεθηκε! Ηταν το antivirus. Λαθος που ανεφερα προηγουμενως οτι το ειχα απεγκαταστησει. Θημηθηκα οτι απλα το ειχα απενεργοποιησει. Τωρα που το απεγκατεστησα το προβλημα λυθηκε. Στην ουσια εφταιγε το ipmgui.exe (καθημερινη διαφημηση του avira). Στη συνεχεια ακολουθησα τη διαδικασια που περιγραφεται εδω http://www.wikihow.com/Remove-the-Popup-Ads-in-Avira-Antivir και πλεον εχω και το avira. Βεβαια στον παλιο υπολογιστη εχω και εκει avira αλλα το προβλημα δεν υφισταται καν (τι να πεις αβυσος η ψυχη των windows). Φιλε Gi0 ευχαριστω για τη βοηθεια σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα