c0prse_grinder Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Καλησπερα, μολις ελαβα ενα μηνυμα απο την Cosmote οτι "κερδισα" 1,5GB ιντερνετ για τον Αυγουστο. Το λαπτοπ μου (αυτο της υπογραφης μου) δεχεται καρτα SIM για ιντερνετ αλλα δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει ποτε αυτο το feautre. Μπορει να μου πει καποιος τι χρειαζεται να κανω καθως το Σαββατο ταξιδευω μονος μου με καραβι κοντα στις 12 ωρες και θα ηταν τελειο να ειχα ιντερνετ. Επισης, υπαρχει καποιος τροπος να ξερω ποσα απο τα 1,5GB εχω χρησιμοποιησει ανα πασα στιγμη? Ευχαριστω εκ των προτερων!!
corrupted Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μηπως ειναι διαφημιστικο "κολπο" απλα για να δειξεις ενδιαφερον και να σου πασαρουν το internet on the go? Γιατι δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο την cosmote στο 13838 να ρωτησεις? Νομιζω οτι οι καρτες sim για τηλεφωνο και οι καρτες sim για internet δεν ειναι ιδιες, οποτε προφανως πρεπει να προμηθευτεις καρτα sim (δωρεαν? δε νομιζω). Καλυτερα παντως να ρωτησεις... Οσο για τον χρονο, επειδη πηρα το internet on the go με καρτα προχθες, το βλεπεις και απο την ιδια την εφαρμογη που εγκαθισταται στο pc (αφου δεν εχεις το στικακι της cosmote αλλα 3g modem δε νομιζω να μπορεις να το δεις απο εκει), αλλα και απο το internet, απο το http://ciotgprepaid.cosmote.gr/ ... Τωρα αν ειναι διαφορετικο το url για αυτους που εχουν "κερδισει" καποιο πακετο, δεν το ξερω. Πιθανολογω παντως πως ειναι διαφημιση για να αγορασεις το internet on the go...
kamui Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Πάντως αρχικά βρες drivers για το 3g του λαπτοπ σου που κατα πάσα πιθανότητα θα έχει κάποιο utility μαζί για να βάλεις τα απαραίτητα APN,user,pass κλπ κλπ. Αν δεν έχει το ίδιο κάποιο μετρητή μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι τέτοιο. http://www.techsupportalert.com/best-free-download-upload-meter.htm Είχα χρησιμοποιήσει ένα φεγγάρι. Απλά στις ρυθμίσεις του ορίζεις πιο interface ( θα σε γελάσω στα ελληνικά, ουσιαστικά ποιά συσκευή δικτύωσης) να κάνει έλεγχο κάθε στιγμή για κατέβασμα-ανέβασμα.
c0prse_grinder Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 δηλαδη τα tablets που υποστηριζουν 3g δεν μπορεις απλα να βαλεις την καρτα sim του κινητου σου? παντως που δοκιμασα να βαλω την καρτα sim στην υποδοχη του λαπτοπ.. ταιριαζει απολυτα.. το δωρο 1,5GB ηταν: "Η Cosmote δινει δωρεαν 1,5GB mobile ιντερνετ για ολο τον αυγουστο για οσους εχουν ενεργο πακετο ιντερνετ! Μολις πηρες δωρο 1,5GB για ξενοιαστο σερφαρισμα"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα