Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους σας!!!Ηθελα να ρωτήσω το εξής.Σπιτι μου έχουμε μία σύνδεση στο ίντερνετ που είναι αρκετά καλη (hol) ποιο αναλυτικα : ταχυτητα κατεβάσματος 8.90 mbps και 39-30 ms ανταπόκριση.Το modem που έχουμε είναι σε διαφορέτικο δωμάτιο απο αυτο που θα τοποθετησω το καινούργιο pc moy..Εχω ενα ολοκαινουργιο ρουτερ και θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνετε να βάλω αυτο το καινούργιο modem που σας λέω και να πιάνω ιντερνετ απ΄το παλιό μου ωστε να έχω και εγώ προσβαση..Και κάτι αλλο,πόσο περιπου θα μειωθει η ταχύτητα αν παιρνω μονο εγω ιντερνετ και ποσο θα μειώνεται αν το χρησιμοποιουν και οι δυο παρακαλω απαντήστε μου

!!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα,

αν κατάλαβα καλά θες να κάνεις το καινούργιο σου μοντεμ repeater του ασύρματου του παλιού σου μοντεμ?

Δημοσ.

δεν καταλαβα τι ενοεις...Θέλω να έχω το παλιο μου modem στο παλιο μου pc και με το καινουργιο montem να παιρνω ασύρματα ιντερνετ απ΄το παλιό modem το οποιο εχει ιντερνετ καταλαβες?

Δημοσ.

αυτό ακριβώς σου λέω. Θα πρέπει να δεις εαν το καινούργιο μόντεμ έχει τη δυνατότητα να γίνει repeater.

Εαν ναι μπορείς, αλλά δύσκολα θα έχει τέτοια επιλογή, γιατί υπάρχουν άλλα μηχανήματα για αυτή τη δουλειά.

Δημοσ.

μου κάνεις μια φθηνη πρόταση?/εως 20 ευρω.....

αυτό ακριβώς σου λέω. Θα πρέπει να δεις εαν το καινούργιο μόντεμ έχει τη δυνατότητα να γίνει repeater.

Εαν ναι μπορείς, αλλά δύσκολα θα έχει τέτοια επιλογή, γιατί υπάρχουν άλλα μηχανήματα για αυτή τη δουλειά.

Δημοσ.

εως 20 ευρώ....

μπορείς να πάρεις 1 usb stick για πράδειγμα.

Απλά πριν την πάρεις δοκίμασε να δεις αν φτάνει το ασύρματο μέχρι το σημείο που θα μπει ο νέος υπολογιστής.

( με κάποιο λαπτοπ ή κάποιο κινητό)

Δημοσ.

εως 20 ευρώ....

δηλαδή βάζω το στικ στον νέο μου υπολογιστή και μπορώ να παίρνω ασυρματα ιντερνετ απ΄το παλιό μου modem σωστά?Και πόσο θα μειωθει η ταχύτητα εφόσον το χρησιμοποιω wireless?
Δημοσ.

Κοίτα αν τον θες μόνο για internet και όχι για να κάνεις δίκτυο για μεταφορά δεδομένων από υπολογιστή σε υπολογιστή, δεν θα έχεις καμιά διαφορά.

Δημοσ.

εως 20 ευρώ....

Απλά πριν την πάρεις δοκίμασε να δεις αν φτάνει το ασύρματο μέχρι το σημείο που θα μπει ο νέος υπολογιστής.

( με κάποιο λαπτοπ ή κάποιο κινητό)

ο υπολογιστής είναι 5-6 μέτρα μακρια απ΄τον καινούργιο λές να έχει καλό σήμα?

Κοίτα αν τον θες μόνο για internet και όχι για να κάνεις δίκτυο για μεταφορά δεδομένων από υπολογιστή σε υπολογιστή, δεν θα έχεις καμιά διαφορά.

το ίντερνετ το θέλω για browsing στο web και για οnline παιχνίδια όπως mw2..θα είναι αρκετό?
Δημοσ.

ΟΚ είσαι τότε. Μια χαρά.

Θα έχεις μια σύνδεση 54mbps (wireless) για να μεταφέρεις μια σύνδεση 9mbps (internet).

9 mbps κατεβασμα δηλαδη???ωραιαααα!!
Δημοσ.

οχι άλλο εννοούσα.

Ήθελα να σου πω ότι η ασύρματη σύνδεση που θα έχεις είναι υπερ αρκετή για αυτό που θες να κάνεις.

Δημοσ.

5-6 metra δεν ειναι μακρια.επισης αν δεν θες να χανεις καθολου καθολου ριχνεις ενα καλωδιο δικτυου μεσα σε ενα καναλι και εισαι μια χαρα.και δεν χαλας ουτε 20 ευρω.repeater το ξεχνας διοτι θα παιξει χειροτερα απο οτι το να πιασεις wireless απο το παλιο ρουτερ.οποτε το νεο ρουτερ ειναι λιγο αχρηστο εκτος αν ειναι πιο καλο απο το παλιο οποτε κανε αλλαγη το παλιο με το καινουριο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...