Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημμα με την κάρτα γραφικών μου (ATI Radeon HD 4800 Series) κατά την διάρκεια του gaming (όχι σε όλα τα παιχνίδια πχ pes, fifa, COD κλπ μόνο στο DiRT Showdown από όσα παιχνίδια έχω δοκιμάσει) μου εμφανίζει ροζ κουκίδες χρώματος στην πίστα και στο μενού. Το παράξενο είναι οτι δεν πρέπει να φτέει η κάρτα γραφικών αφού το παρουσιάζει μόνο στην Πλήρης οθόνη, δεν μπορώ να παίξω σε λειτουργία παραθύρου γιατί κολάει. Δοκίμασα κάποιες οδηγείες: άνοιξα C:\Users\User\Documents\My Games\DiRT Showdown\hardwaresettings\hardware_settings_config βρήκα κάτι για το directx tο γύρησα σε "true" αλλά πάλι τίποτα. άν κάποιος ξέρει κάτι παρακαλώ ας κάνει ένα σχόλιο..!
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 τελικά έβαλα τους τελευταίους drivers και το έδειχνε κανονικά αλλά όταν παίζω μετά από 10 λεπτά μου κλέινει ο υπολογιστης... *και να μην παιζω με τους drivers κλείνει,...!! τι να κάνω;
Chris92 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 λοιπον κατεβαζεις το hwmonitor και το gpu-z,τραβας ενα screenshot οταν ο υπολογιστης δεν κανει τπτ(σε idle κατασταση) και αλλο ενα οταν το ζοριζεις(πχ οταν παιζεις παιχνιδια,πριν κλεισει στο 10λεπτο) και μας ποσταρεις τις εικονες.λογικα πρεπει να ειναι προβλημα υψηλων θερμοκρασιων αλλα κανωντας τα παραπανω θα το επιβεβαιωσουμε
Thanos1972 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Ποια 4800 series εχεις ακριβως?την 4830,την 4850,την 4870 η την 4890?μπορει να εχεις και την 4870X2 . κατεβασε και μια το προγραμμα που σου λεει ο φιλος απο πανω και επισης ανοιξε το πλαινο του κουτιου σου και πες μας λιγο ποιο ειναι το τροφοδοτικο σου,μαρκα και watt.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 τελικά δεν ήταν συμβατή η κάρτα με την μητρηκή
Chris92 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 τελικά δεν ήταν συμβατή η κάρτα με την μητρηκή ????λιγο απιθανο το βρισκω αλλα αφου ελυσες το προβλημα οκ
ninos30 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 ????λιγο απιθανο το βρισκω αλλα αφου ελυσες το προβλημα οκ Χ2 στο παραπάνω
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 υπαρχει καποιο αλλο ενδεχομενο; (είναι αλλαγμένη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα