Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν καλησπέρα σας,

Έχω βάλει μια καινούρια σύνδεση conn - x εδώ και περίπου 15 μέρες. Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ το συμβόλαιο μου είναι για ταχύτητα 2αρα δεν μπορώ καν να τα φτάσω...Τι μου προτείνετε να κάνω;

Αν αυτό το θέμα είναι για άλλη κατηγορία χίλια συγνώμη.

Δημοσ.

Λοιπόν δες είμαι λίγο άσχετος από αυτά για αυτό αν έχω κάνει κάποιο λάθος help me λίγο. Λογικά θα εννοείς αυτό

- Bandwidth Down / Up (kbps) 366 / 359 - SNR Margin Down / Up (dB) 6.6 / 6.3 - OCD Down / Up 0 / 0 - LCD Down / Up 0 / 0 - HEC Down / Up 101 / 1

• Super Moderators
Δημοσ.

jesus τι τραγικό κλείδωμα είναι αυτό...

βγάλε τα πάντα από τις τηλεφωνικές μπρίζες και άσε μόνο το router συνδεδεμένο με ΚΟΝΤΟ τηλεφωνικό καλώδιο για να δούμε μπας και δημιουργεί πρόβλημα κάτι άλλο...

τι τηλεφωνικές μπρίζες έχεις? με τα κλασικά κλιπάκια (RJ-11) ? Μήπως γνωρίζεις μάρκα?

Δημοσ.

Δηλαδή να καταλάβεις επειδή είμαι gamer και το internet το χρησιμοποιώ μόνο για games σε game μέσα όταν κάνω download μου λέει ότι κατεβάζω με 33kb το δευτερόλεπτο δηλαδή μιλάμε για 0.3 από τα 2 που θέλω εγώ να πιάσω...Το router είναι της εταιρείας sagemcom μοντέλο f@st 1704w και τα κλιπάκια είναι αυτά που ανέφερες, μάρκα δεν έχω ιδέα..Αλλά αποκλείεται να φταίει κάτι άλλο πιστεύω με της τηλεφωνικές πρίζες αφού όταν είχα vivodi το internet έτρεχε κανονικά με 2. Μήπως να πάρω κάποιο τηλέφωνο στα κεντρικά?

Ευχαριστώ για την βοήθεια .

Δημοσ.
Λοιπόν δες είμαι λίγο άσχετος από αυτά για αυτό αν έχω κάνει κάποιο λάθος help me λίγο. Λογικά θα εννοείς αυτό - Bandwidth Down / Up (kbps) 366 / 359 - SNR Margin Down / Up (dB) 6.6 / 6.3 - OCD Down / Up 0 / 0 - LCD Down / Up 0 / 0 - HEC Down / Up 101 / 1

κατι παει στραβα.6 snr up/down.κανονικα θα πρεπε να ειχες 9 σε οτε.οποτε κατι γινεται.εκτος αν εισαι 5-6 Km μακρια απο τον οτε αλλα αυτο δεν μπορουμε να το δουμε διοτι το sagem αυτο δεν γραφει attenuation.αλλιως οπως ειπε ο thresh βγαλτα ολα μηπως χαλασε κανα φιλτρακι στο ενδιαμεσο και για αυτο εχεις αυτο το προβλημα.αν εχεις και το παλιο ρουτερ βαλτο πανω και γραψε παλι τα χαρακτηριστικα μηπως ειναι προβλημα του ρουτερ.επισης αν απο την προηγουμενη εταιρεια που ειχες αλλαξες το Splitter η καποιο φιλτρο με αυτο που σου δωσε ο οτε βαλε το παλιο παλι πισω.

Δηλαδή να καταλάβεις επειδή είμαι gamer και το internet το χρησιμοποιώ μόνο για games σε game μέσα όταν κάνω download μου λέει ότι κατεβάζω με 33kb το δευτερόλεπτο δηλαδή μιλάμε για 0.3 από τα 2 που θέλω εγώ να πιάσω...Το router είναι της εταιρείας sagemcom μοντέλο f@st 1704w και τα κλιπάκια είναι αυτά που ανέφερες, μάρκα δεν έχω ιδέα..Αλλά αποκλείεται να φταίει κάτι άλλο πιστεύω με της τηλεφωνικές πρίζες αφού όταν είχα vivodi το internet έτρεχε κανονικά με 2. Μήπως να πάρω κάποιο τηλέφωνο στα κεντρικά? Ευχαριστώ για την βοήθεια .

αλλιως ναι παιρνεις μεσα τηλεφωνο.αλλα ξεκινα να βγαλεις τα παντα φιλτρα,splitter και να αφησεις μονο το ρουτερ.δοκιμασε και αλλο τηλεφωνικο καλωδιο απο το ρουτερ μεχρι την πριζα του τοιχου μηπως χαλασε.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια.Το πρόβλημα λύθηκε.

καλο ειναι να λεμε τι καναμε η τι εγινε και λυθηκε το προβλημα ωστε αν καποιος εχει παρομοιο προβλημα να μπορει να διαβασει την λυση και οχι απλα ενα λυθηκε εστω και αν η λυση ειναι οτι ηρθε τεχνικος.για αυτο υπαρχει το forum να αλληλοβοηθαμε ο ενας τον αλλον

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...