axibde Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Κολλησα ιους. Αφου μια ολοκληρη μερα παλεψα και ξεμπερδεψα σιγουρα με αυτους, το αποτελεσμα ειναι να εχουν "κλειδωσει" και να εχουν αλλαξει τυπο ΟΛΑ τα αρχεια μου (mp3, avi, mkv, srt, jpg). Μιλαμε για ολα τα τραγουδια, φωτογραφιες, ταινιες και εχω τρελαθει. Παραδειγμα: Το αρχειο Metallica - The Unforgiven.mp3 τωρα μου εμφανιζεται ως locked-Metallica - The Unforgiven.mp3.miyh το αρχειο The.Illusionist[2006].avi τωρα μου εμφανιζεται ως locked-The.Illusionist[2006].avi.oxlv το αρχειο ApodeiktikoDhlwshs2010.pdf τωρα μου εμφανιζεται ως locked-ApodeiktikoDhlwshs2010.pdf.lily Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη, δυστυχως δεν εχω κανει καθολου back up.
axibde Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Το ψαχνω λιγο το θεμα, γιατι δεν ηξερα τι ειναι το system restore. Αν χρειαστω βοηθεια θα σου πω. Ευχαριστω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Κολλησα ιους. Αφου μια ολοκληρη μερα παλεψα και ξεμπερδεψα σιγουρα με αυτους, Εχεις κρατησει την ονομασια τους?
axibde Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Εχω windows 7. Μονο εναν βλεπω τωρα στην καραντινα του microsoft security TrojanClicker:Win32/Yabector.gen
deesnider Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Χαζή ερώτηση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Αν σβήσεις αυτές τις περίεργες καταλήξεις που υπάρχουν μετά από τις κανονικές (miyh, oxlv, lily), τα αρχεία ανοίγουν κανονικά;
axibde Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δεν ειναι καθολου χαζη... Το εκανα, αλλα και παλι δεν ανοιγουν.
Thunderman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Αυτό που θα σου πρότεινα εγώ είναι να κάνεις μία πλήρη σάρωση με το Malwarebytes και ότι μολύνσεις σου βρεί να τις καθαρίσεις (ίσως χρειαστεί επανεκκίνηση ο υπολογιστής σου όταν τελειώσει η σάρωση για να καθαριστούν οι μολύνσεις). Έπειτα αν δεν φτιάξουν οι καταλήξεις των αρχείων δοκίμασε να σβήσεις τις τελευταίες καταλήξεις κάνοντας μετονομασία δηλαδή στο αρχείο που σου γράφει locked-Metallica - The Unforgiven.mp3.miyh μετονόμασε το σε Metallica - The Unforgiven.mp3 σβήνοντας τα υπόλοιπα μήπως διορθωθεί το πρόβλημα. Επίσης μήπως έχεις στον υπολογιστή σου κάποιο πρόγραμμα που κλειδώνει φακέλους και αρχεία όπως το Folder Lock και για αυτό σου κλείδωσαν; Δοκίμασε να κάνεις δεξί κλικ στο αρχείο locked-Metallica - The Unforgiven.mp3.miyh έπειτα επέλεξε ιδιότητες και στο παράθυρο που θα σου ανοίξει στην επιλογή ανοίγει μέ: κάνε κλικ στο κουμπί Αλλαγή και από το παράθυρο που θα σου εμφανίσει επέλεξε τον Windows Media Player από την λίστα και πάτησε OK. Αν και πάλι δεν δεις αποτέλεσμα δοκίμασε να κάνεις επαναφορά συστήματος θα κάνεις κλικ στο κουμπί Start (το στρογγυλό κουμπί κάτω τέρμα αριστερά στην οθόνη σου) και στο πεδίο αναζήτησης πληκτρολόγησε: επαναφορά και στο αποτέλεσμα που θα σου βγάλει επέλεξε επαναφορά συστήματος.
axibde Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Τhunderman τα εχω κανει ηδη αυτα που λες με αρνητικο αποτελεσμα. Προγραμμα κλειδωματος φακελων δεν εχω. Επαναφορα συστηματος δεν βρισκει ημερομηνιες πριν κολλησω τους ιους, δηλαδη την 1-8-2012. Παρολαυτα εκανα επαναφορα στην τελευταια ημερομηνια, με αρνητικο και παλι αποτελεσμα.
Tmark Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Με το Malwarebytes έκανες πλήρη σάρωση σε safe mode ή normal mode?
axibde Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Εχω κανει σε ολα τα mode. Απο ιους τωρα δεν εχει τιποτα καθως εκανα ενα ειδικο scan και με το kaspersky, χωρις καν να φορτωσουν τα windows.
flik Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δες: http://support.kaspe.../?qid=208286527 Έχουν βγάλει κι άλλες εταιρείες (sophos, panda, dr.web μπορεί κι άλλες) αλλά αυτό μου φάνηκε πιο εύχρηστο, και είναι και kaspersky...
axibde Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δες: http://support.kaspe.../?qid=208286527 Έχουν βγάλει κι άλλες εταιρείες (sophos, panda, dr.web μπορεί κι άλλες) αλλά αυτό μου φάνηκε πιο εύχρηστο, και είναι και kaspersky... Δεν εχω λογια να σε ευχαρισησω φιλε μου. Δουλεψε μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα