thanocaster Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Παρόλαυτά δεν βλέπω πώς είναι μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας επίλυσης ή ακόμα και αδύνατη η επίλυση ενός τέτοιου είδους προβλήματος. Ακόμα και όταν μπαίνει μια σελίδα στην ban list της Google, για παράδειγμα, τα spiders εξακολουθούν και την κρωλάρουν, οπότε μόλις διορθωθεί το πρόβλημα, επανέρχεται η σελίδα στα αποτελέσματα. Γενικά, δεν θα είχα πρόβλημα με τίποτα από όσα είπες, αλλά μου φαίνεται πως παρουσιάζεις το SEO ως κάτι που θα έπρεπε να προκαλεί δέος, και, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι έτσι. Και εκεί οι πειραματισμοί και το συνεχές ψάξιμο μπορούν να σε βοηθήσουν, και, επίσης κατά τη γνώμη μου, όποιος δηλώνει «ειδικός» στο SEO, κατά 99% δεν ξέρει τί του γίνεται. Όπως παντού, έτσι και σε αυτόν τον τομέα υπάρχουν common, good και bad practices. Αρκεί να διαβάζει κάποιος τα επίσημα documentations, και να τα ακολουθεί πιστά. 1
Iznogold Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 1) ο καθενας σε αυτον τον κοσμο προσπαθει να παρουσιασει την δουλεια του ως δυσκολη για τον μεσο ανθρωπο ετσι ωστε να αυξησει την πελατεία του. 2) δεν θα χω ενα κενου περιεχομένου σαητ για να βασίζομαι σε λεξεις κλειδιά.
merianos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Παιδιά παρεξήγηση !!! Ούτε ειδικός στο SEO είμαι ούτε σχέση ιδιαίτερη έχω με το SEO, ούτε προσπαθώ να το παρουσιάσω ως δύσκολο για να προσελκύσω πελάτες γιατί δεν ξέρω καθόλου SEO. Αυτά που ανέφερα είναι από γνωστούς μου που ασχολούνται με αυτό το πράγμα και δεν θα μου έλεγαν σίγουρα πράγματα φουσκωμένα γιατί δεν είχαν όφελος από εμένα. Νομίζω πως το έκανα κατανοητό από την αρχή πως δεν είμαι ειδικός. Thanocaster προφανώς κάτι ξέρεις παραπάνω. Απάντησε μου γιατί δεν ξέρω και εγώ, οπότε θα με διευκόλυνες αν μου έδινες αυτή την πληροφορία. Αν υποθέσουμε πως σήμερα αρχίζεις και κάνεις link building ανεξέλεγκτα, χωρίς να γνωρίζεις από που πρέπει να μαζέψεις συνδέσμους τι ποιότητας και από τι ιστοσελίδες, και μετά από ένα μήνα το Google αλλάξει πάλι τον αλγόριθμό του και προβλέπει ότι θα πρέπει να έχεις links προς τη σελίδα σε ποσοστό τουλάχιστον 90% από άλλες ιστοσελίδες που έχουν ίδιο αντικείμενο με τη δική σου ιστοσελίδα, τότε τα κακός δημιουργημένα backlink μπορείς να τα διορθώσεις στο Google ? Εννοώ, πως τελικά διορθώνεις ένα τέτοιο πρόβλημα ? Το παραπάνω ερώτημα είναι εντελώς ακαδημαϊκό και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σε αμφισβητήσω, απλά να μάθω και για αυτό ρωτώ ! Φιλικά πάντα Μέριανος Νίκος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα