Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρεται. Εν συντομια το προβλημα μου. Μετα απο οχι και τοσο γλυκεις χειρισμους των ανιψιων μου (που δεν αποκαλυπτουν τι ακριβως εκαναν) μολις ανοιγω το laptop αφου περναει το bios screen μου βγαζει τα εξης:

"Η εκκινηση των Windows απετυχε. Αυτο μπορει να οφειλεται σε μια προσφατη αλλαγη στο υλικο η το λογισμικο.Εαν τα αρχεια των Windows εχουν καταστραφει η εχουν εσφαλμενη ρυθμιση παραμετρων η επιδιορθωση κατα την εκκινηση μπορει να διαγνωσει και να επιδιορθωσει το προβλημα. Εαν ειχε διακοπει η τροφοδοσια ρευματος κατα την εκκινηση, επιλεξτε κανονικη εκκινηση των Windows"

Απο κατω εχει 2 επιλογες: Επιδιορθωση κατα την εκκινηση και Κανονικη εκκινηση των windows. Αν επιλεξω κανονικη εκκινηση, με το που φτανει στο λογοτυπο των windows 7 (που τα 4 "μπαλακια" ενωνωνται και σχηματιζουν το παραθυρο της MIcrosoft) πεταει για ενα δευτερολεπτο μπλε οθονη και κανει reboot.

Αν επιλεξω επιδιορθωση κατα την εκκινηση βγαζει να διαλεξω γλωσσα πληκτρολογιου. Παταω next και ξεκινα η επιδιορθωση. Μετα απο λιγο βγαζει μηνυμα οτι δεν ηταν δυνατη η επιδιορθωση.

To log γραφει τα εξης:

Problem signature:

Problem Event Name StartupRepairOffline

Problem Signature 01: 6.1.7600.16385

Problem Signature 02: 6.1.7600.16385

Problem Signature 03: unknown

Problem Signature 04: 21200732

Program Signature 05: AutoFailover

Program Signature 06: 17

Program Signature 07: NoBootFailure

OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1

Locale ID: 1033

Προσπαθησα να κανω System recovery με το cd των Windows αλλα δεν γινοταν. (ελεγε οτι δεν υπαρχει αντιγραφο του λειτουργικου)

Εβγαλα τον σκληρο δισκο και τον εβαλα στο desktop μου εξωτερικα. Τον ειδε κανονικα. Ετρεξα το hard disk sentinel, εβγαλε health status 100%. Τον ξαναεβαλα στο laptop και με το cd των windows 7 εκανα fixboot και fixmbr χωρις αποτελεσμα.

Η επιδιορθωση κατα την εκκινηση βγαζει οτι ανεφερα παραπανω.

Τι μπορω να κανω? Να παρω backup 400+ gb η υπαρχει κατι αλλο πριν αρχισω να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο? :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...