Προς το περιεχόμενο

MLSiQTALK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι για τα πανηγυρια.. Δεν το εχω δει καν, και δε χρειάζεται..

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ωραίος.....

Καταδικάζεις χωρίς να έχεις δει, χωρίς να θες να δεις!!!!!

Περίμενα μια καλύτερη αντιμετώπιση (τουλάχιστον στις μέρες μας) για κάτι που διαφημίζετε σαν ελληνικό προϊόν!!!

Υπάρχει κάποιος που να έχει ασχοληθεί ή που να θέλει να ασχοληθεί και κυρίως κάποιος που να έχει τις τεχνολογικές γνώσεις που χρειάζονται για να μας πει μια εμπεριστατωμένη άποψη??

Όπως και εγώ αρκετοί φαντάζομαι θα έχουν τσιμπήσει 'η θα το σκέφτονται να αγοράσουν ένα κινητό που διαφημίζετε σαν Ελληνικής κατασκευής και σχεδίασης...

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Ωραίος.....

Καταδικάζεις χωρίς να έχεις δει' date=' χωρίς να θες να δεις!!!!!

Περίμενα μια καλύτερη αντιμετώπιση (τουλάχιστον στις μέρες μας) για κάτι που διαφημίζετε σαν ελληνικό προϊόν!!!

Υπάρχει κάποιος που να έχει ασχοληθεί ή που να θέλει να ασχοληθεί και κυρίως κάποιος που να έχει τις τεχνολογικές γνώσεις που χρειάζονται για να μας πει μια εμπεριστατωμένη άποψη??

Όπως και εγώ αρκετοί φαντάζομαι θα έχουν τσιμπήσει 'η θα το σκέφτονται να αγοράσουν ένα κινητό που διαφημίζετε σαν Ελληνικής κατασκευής και σχεδίασης...

Ευχαριστώ[/quote']

Για να καταδικαζω χωρίς να δω, σημαίνει ότι δεν χρειάζεται καν να δω. 600mhz τρεχει. Με τέτοια ταχύτητα εκεί που εχει παει ο ανταγωνισμός μάλλον παιδικό παιχνιδι το λες και όχι smartphone. Εχω δει στα βίντεο πως (φυσιολογικοτατα για τέτοια ταχύτητα) σέρνεται. Οχι ότι στα υπολοιπα χαρακτηριστικά λεει τίποτα. Απολύτως κάτω του μετριου. Αν βρεις κινητό στα μισα λεφτά που να μη τρεχει τουλάχιστον στα 1000, πεστο να το μαθω. Τώρα κατσε και γραφε εκθέσεις ιδεών.. Αμα θες να σχολιαζεις αρνητικά, καλο ειναι να έχεις έστω μια μικρή ιδέα για το τι μιλαμε. Όταν κάτι ειναι κακο, δε θα το βγάλω καλο επειδή ειναι Ελληνικο. (Που δεν ειναι καν.. Κινεζικό ειναι. Μονο το προγραμμα της mls ειναι Ελληνικο και ο μονος λόγος να το αγορασεις. ) Καλύτερα να πουλαγε το software μέσω market ώστε οσοι το χρειάζονται να το τρέχουν σε ένα σοβαρό hardware. Κανεις δε θα έλεγε τίποτε τοτε. Όταν το κανει μονο καλα λογια θα γραψω και ας το δωσει σε οποία τιμή θέλει, γιατί το προγραμμα της ειναι όντως καλο (δεν υπάρχει και αλλο).

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...