overpower Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Σε αυτο το θεμα σιγουρα θα ζητησω βοηθεια και για αλλα προβλημα για αυτο δεν γραφω κατι συγκεκριμενο στον τιτλο Για αρχη: Χρησιμοποιω opera και δεν μπορω να ακουσω μουσικη απο τα ραδιο, παρα μονο εαν το ανοιξω με εναν Player. ποιο Plug in χρειαζομαι? Επεισης δεν ανοιγει με τιποτα το hd sentinel
sargio01 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Tα "microsoft windows media player plugin 1.0.0.8" και "vlc web plugin 2.0.2.0" χρησιμοποιώ εγώ και είμαι οκ.
overpower Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Tα "microsoft windows media player plugin 1.0.0.8" και "vlc web plugin 2.0.2.0" χρησιμοποιώ εγώ και είμαι οκ. links αν γινετε για 64αρα εκδοση Βασικα μου λεει οτι χρειαζομαι το abode flash player, το κατεβαζω αλλα δεν βλεπω καμια διαφορα. ουτε τις διαφημισεις βλεπω εδω στο ινσομνια
sargio01 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Site: http://www.opera.com...n/#wmp'][/url]Για το windows media player plugin . Για το vlc web plugin, απλά κατεβάζεις τον vlc player(μην το κάνεις αν δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσεις ποτέ-δεν υπάρχει λόγος να γεμίζεις διάφορα χωρίς χρησιμότητα). Για τον flash player, έκανες επανεκκίνηση του browser μετά την εγκατάσταση;
overpower Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 ναι εκανα. επειδη σε εμενα κολλανε τα 8 ξαναγυρναω στα 7. thx παντως που βοηθησες
militarist Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Καλημέρα παιδιά, Να ρωτήσω και εγώ κάτι για τα 8 που πρίν λίγες μέρες έβαλα. Τα έκανα εγκατάσταση πάνω από τα 7 και τώρα μου ανοιγει μόνο τα 8. Άν κάνω επιδιόρθωση θα έχω και τα 2 ή δεν γίνετε τώρα ποια?
TheELF Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Τρέξε το easyBCD μεσα από τα 8,αν για κάποιο λόγο δεν τρέξει τότε κάνε εκκίνηση ξανά με τα 8 ή τα 7 και τρέξε το bcdedit μέσα από την κονσόλα επιδιόρθοσης.
overpower Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Βασικα εκανα Update, και ολα ενταξη τωρα. ακομα εχω ενα μικρο-προβληματακι με το warcraft (b.net), αλλα απο τοι διαβασα εχουν και αλλοι, Πως δημιουργω εικονικο δισκο? Επεισης, ξαναλεω εχω προβλημα με το hd sentinel. δεν ξερω πως το βαζω στην εξερεση απο τα firewall
TheELF Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Πως δημιουργω εικονικο δισκο? Επεισης, ξαναλεω εχω προβλημα με το hd sentinel. δεν ξερω πως το βαζω στην εξερεση απο τα firewall Αναλόγως για ποιον λόγο τον θες τον εικονικό δίσκο,πες μας να σου πούμε,το sentinel δεν έχει δουλειά με firewall δουλεύει από τον δίσκο και χωρίς ιντερνέτ.
overpower Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Τελικα με το Power iso ειχα επιλεξει να κανω 2 εικονικους δισκους, και δεν ηξερα οτι επρεπε να κανω επανακκινηση. Τους ηθελα για εγκαταστασεις παιχνιδιων απο τον θειο. Δεν ξερω γιατι αλλα το hd sentinel δεν ανοιγει με τιποτα. και κανονικα και ως διαχειριστης δεν ανοιγει
alextrela172 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 links αν γινετε για 64αρα εκδοση Βασικα μου λεει οτι χρειαζομαι το abode flash player, το κατεβαζω αλλα δεν βλεπω καμια διαφορα. ουτε τις διαφημισεις βλεπω εδω στο ινσομνια Φιλε μου με τα 8ρια δεν χρειαζεται να κανεις εγκατασταση το flash διοτι ειναι εξαρχης ενσωματωμενο στο λειτουργικο μεσα απο τον IE10,επισης οτι update γινεεται και αφορα το adobe flash θα γινεται αυτοματα απο τα windows update. Για οτι δεν σου παιζει το radio απο opera δοκιμασε και βαλε το plugin media player για firefox,και θα λυθει το θεμα πιθανοτητα. Απ εδω το κατεβαζειςhttp://www.filehippo.com/download_windows_media_player_ffplugin/
overpower Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Φιλε μου με τα 8ρια δεν χρειαζεται να κανεις εγκατασταση το flash διοτι ειναι εξαρχης ενσωματωμενο στο λειτουργικο μεσα απο τον IE10,επισης οτι update γινεεται και αφορα το adobe flash θα γινεται αυτοματα απο τα windows update. Για οτι δεν σου παιζει το radio απο opera δοκιμασε και βαλε το plugin media player για firefox,και θα λυθει το θεμα πιθανοτητα. Απ εδω το κατεβαζειςhttp://www.filehippo...layer_ffplugin/ Βασικα εκανα Update, και ολα ενταξη τωρα. ακομα εχω ενα μικρο-προβληματακι με το warcraft (b.net), αλλα απο τοι διαβασα εχουν και αλλοι, Πως δημιουργω εικονικο δισκο? Επεισης, ξαναλεω εχω προβλημα με το hd sentinel. δεν ξερω πως το βαζω στην εξερεση απο τα firewall
Alithinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Άποψη του John Carmack: "Στην id από τα Windows XP πήγαμε κατ' ευθείαν στα 7 και προσπεράσαμε τα Vista. Τώρα δε νομίζω κανείς να τρέχει Windows 8. Σέβομαι τη Microsoft περισσότερο από πολλούς,αλλά μάλλον δεν έχω και τόση αυτοπεποίθηση για το U.I. του. Θα ήμουν απολύτως χαρούμενος αν δεν υπήρχαν τα Windows 8 και δεν χρειαζόταν να αντιμετωπίσουμε αυτό το θέμα. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος με τα Windows 7. Δεν υπάρχει κάτι που να με κάνει να στρέψω τη προσοχή μου στα Windows 8. Η μετάβαση από XP σε 7 άξιζε πολύ,τα 7 έχουν πολύ καλύτερη διαχείριση virtual memory και μπόρεσα να τρέξω κάτι με 1 terrabyte v.m. και πολύ καλύτερες επιδόσεις σε debugging και άλλα πράγματα. Και όλα αυτά είναι ευχάριστα,αλλά δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο που να περιμένω,να αποβλέπω από τα Windows 8." Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η id Software θα βάλει Windows 8 στα pc της,στη συνέντευξη τύπου στη Quakecon 2012.
TheELF Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η id Software θα βάλει Windows 8 στα pc της,στη συνέντευξη τύπου στη Quakecon 2012. Ε,χαίρω πολύ,εδώ υπάρχουν ακόμα εταιρίες που δουλεύουν μόνο με dos,αν δεν γίνει απαραίτητο για μια εταιρία να αλλάξει λειτουργικό δεν το αλλάζει ποτέ,αφού χάνουν μέχρι και μέρες μέχρι να μπορέσουν να ξαναδουλέψουν και πάρα πολύ χρόνο για να ξανά βρουν την ρουτίνα τους.
overpower Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Άποψη του John Carmack: "Στην id από τα Windows XP πήγαμε κατ' ευθείαν στα 7 και προσπεράσαμε τα Vista. Τώρα δε νομίζω κανείς να τρέχει Windows 8. Σέβομαι τη Microsoft περισσότερο από πολλούς,αλλά μάλλον δεν έχω και τόση αυτοπεποίθηση για το U.I. του. Θα ήμουν απολύτως χαρούμενος αν δεν υπήρχαν τα Windows 8 και δεν χρειαζόταν να αντιμετωπίσουμε αυτό το θέμα. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος με τα Windows 7. Δεν υπάρχει κάτι που να με κάνει να στρέψω τη προσοχή μου στα Windows 8. Η μετάβαση από XP σε 7 άξιζε πολύ,τα 7 έχουν πολύ καλύτερη διαχείριση virtual memory και μπόρεσα να τρέξω κάτι με 1 terrabyte v.m. και πολύ καλύτερες επιδόσεις σε debugging και άλλα πράγματα. Και όλα αυτά είναι ευχάριστα,αλλά δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο που να περιμένω,να αποβλέπω από τα Windows 8." Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η id Software θα βάλει Windows 8 στα pc της,στη συνέντευξη τύπου στη Quakecon 2012. σχεση για τις ερωτησεις που κανω ή fun των windows 7?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα