egw_eimai_re Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Καλησπερα. Προχθες μου ενεργοποιήθηκε το internet 30 του μηνός. Σήμερα εφόσον εχω κατεβάσει 3 gb έστειλα μήνυμα στο 1205 για να δω τι παίζει με το υπόλοιπο. Και η απάντηση που πήρα ηταν EXETE 9.517,68 MB ΔIAΘEΣIMA AΠO TH ΔΩPEAN MHNIAIA ΣAΣ XPHΣH MEXPI 11/08/2012. Τι παιζει;;; Επίσης τωρα θα μηδενίζονται καθε πότε τα gb καθε 30 του μήνα; Ο πρωτος λογαριασμός ποτε θα μου έρθει πάνω κάτω και ποσα πρέπει να μου έρθει; Εχω βάλει τη προσφορά με τα 20 ευρώ
Downloadpercent Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 έχω Vodafone 5GB τα 30GB ισχύουν για ένα μήνα από 1 εως 30/31 όσο έχει ο μήνας, τώρα αν εσένα σου έχουν περισσέψει μερικά GB δεν σημαίνει ότι θα πάνε στον επόμενο μήνα μόνο αν αγοράσεις πακέτα online (πχ εμένα 5GB δεν μου φτάνουν, 10/12 μήνες αγοράζω κάνα 2 πακέτα) 5e -200MB 10e -500ΜΒ η αντιστοιχία MB-Euro για επιπλέον είναι μια κοροϊδία/απάτη αλλά τι να κάνεις όταν τα έχεις ανάγκη και είσαι λίγο "δεν βαριέσαι μωρέ" Ξέφυγα, (23χρονών παιδί θα με κάνουν με πίεση)... Well, από αυτά πάνε επόμενο μήνα, από τα Default που έχεις 5-10-30GB ανάλογα το πακέτο δεν πάει τίποτα... Έτσι έχουν τα πράγματα, τώρα ότι εσύ χάλασες 3ΓΒ και σου έχει υπόλοιπο 9ΓΒ ... δεν ξέρω Dude.... κανονικά είναι όπως τα λέω πάνω...
egw_eimai_re Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μου είπαν σε αλλο φόρουμ πως τα gb είναι σωστά και καλα δικαιούμαι 1gb ανά ημέρα ολα μαζί το μηνά 30. Αλλά επειδή λήγει ο μήνας μου ποιο νωρίς στο 1ο λογαριασμό εχεις το ανάλογο σε gb.Θα ξανά ποστάρω στις 11/08/2012 - 12/08/2012 για νεότερα γιατι εχει αρκετα περίπλοκα ο πρώτος μήνας όπως πχ το οτι πρέπει να πληρώσω προκαταβολικά έναν μήνα....
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 αν και θα ειμαι off topic ελπιζω να μην το εχεις για Home use οταν μπορεις να εχεις adsl.
egw_eimai_re Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 για home use το έχω & για έξω. Γιατί όμως το λες αυτό;
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 απλα οτι σε Home use συμφερει το adsl και το σκιζεις χωρις να σε νοιαζει το οριο και ταινιες κτλ.σορρυ για το offtopic απλα το ανεφερα.
egw_eimai_re Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Α οκ ναι εννοείτε απλα εκτός οτι η γραμμή μου πιάνει χάλια ταχύτητες δεν κατεβάζω και τίποτα σημαντικό τα 30gb με φτάνουν χαλαρά. Η ταχύτητα απο την άλλη πολύ καλύτερη και απο τη hol-ote που ειχα 90ping πιανω στο lol με τη σταθερή μου 120ping βάραγα, Στα 20 ευρω ήταν οτι έπρεπε για μένα δωράκι μ έκατσε
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 στον οτε κανονικα θα πρεπε να ειχες πολυ καλο Ping και θα ειχες καλυτερο αν σου εβαζαν και fast path.
egw_eimai_re Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 θα έπρεπε στον οτε κλείδωνα πιο χαμηλά και απο hol πλήρωνα και παραπάνω. Μεγαλο νταβατζιλίκι άστα να πάνε.
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 και ο οτε και η Hol παιζουν με το ιδιο snr πανω κατω αμα θυμαμαι καλα οποτε λογικα και στις 2 εταιρειες θα πρεπε να εχεις τα ιδια στο περιπου.ping ο οτε εχει πολυ καλο και σε fast σιγουρα πολυ καλυτερο απο Hol.η hol δεν δινει fast path απο οτι ειχαν πει και αλλοι.
egw_eimai_re Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Περασμένα ξεχασμένα xa0xax0axa0 να σου πω όμως κατι άλλο. Η hol πέρα απο το οτι είναι η μόνη ελληνική εταιρία έκανε να μου κόψει το ίντερνετ και το τηλ 6 μήνες αφότου δεν ειχα πληρώσει σε καμιά αλλη εταιρία δεν εχει γίνει αυτό.Το λεει ΑΕΚτζης αυτο μη νομίζεις οτι είμαι hol φαν,Το εχω κόψει το σταθερό.
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Περασμένα ξεχασμένα xa0xax0axa0 να σου πω όμως κατι άλλο. Η hol πέρα απο το οτι είναι η μόνη ελληνική εταιρία έκανε να μου κόψει το ίντερνετ και το τηλ 6 μήνες αφότου δεν ειχα πληρώσει σε καμιά αλλη εταιρία δεν εχει γίνει αυτό.Το λεει ΑΕΚτζης αυτο μη νομίζεις οτι είμαι hol φαν,Το εχω κόψει το σταθερό. μαλλον αυτο που λες μπορει να ηταν πιο παλια.το λεω γιατι καποτε και αλλες εταιρειες αργουσαν να το κοψουν και πλεον οταν δεν πληρωθει μπαινει φραγη.πχ σε forthnet καποτε εβλεπες ατομα να μην εχουν πληρωσει για 5-6 μηνες και παραπανω και δεν το εκοβαν.μετα οταν αρχιζαν να βαζουν φραγες στα τηλεφωνα ολοι ετρεχαν να το πληρωσουν και η κλασσικη δικαιολογια του ελληνα.δεν μου εχει ερθει λογαριασμος ,το ξεχασα και αλλα τοσα,πως γινεται να ξεχνας να πληρωσεις 5-6 μηνες δεν ξερω.και πλεον που εχουν στριμωχτει και οι εταιρειες πιστευω οτι μαλλον οι περισσοτερες πρεπει να ριχνουν φραγη πολυ ευκολα.νομιζω καποιος ειχε πει και για Hol οτι του εβαλαν φραγη γρηγορα.σε καποιο θεμα εδω μεσα το συζηταγαμε.απο την μια βεβαια την καταλαβαινω την εταιρεια.ειναι λιγο ξεφτιλα να εχει ο αλλος να πληρωσει 3-4 λογαριασμους διμηνους.τωρα απο εκει και περα ισως καποιες εταιρειες να το πηγαινουν με τους μηνες οπου μπαινει αυτοματα φραγη ισως αλλες να το πηγαινουν με το ποσο.αλλο να εχεις λογαριασμο πχ 30 το διμηνο για 3 διμηνα και αλλο 200 το διμηνο.
egw_eimai_re Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 πρόσφατα ηταν και η τελευταία σύνδεση που ειχα πριν 5 μήνες. Ο οτέ είναι ο χειρότερος πάντως βάση τιμή/απόδοση σε μενα τουλάχιστον που ειμαι 2 χιλιόμετρα απο το dslam. Γιαυτό σου λέω με hol απο ιδιο dslam έπιανα καλύτερες ταχύτητες με 25ευρω το μήνα και κάποια στιγμή στα 20ευρω. Τώρα τους χρωστάω 160 ευρω αλλά θα τα πάρουν του χρόνου
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 πρόσφατα ηταν και η τελευταία σύνδεση που ειχα πριν 5 μήνες. Ο οτέ είναι ο χειρότερος πάντως βάση τιμή/απόδοση σε μενα τουλάχιστον που ειμαι 2 χιλιόμετρα απο το dslam. Γιαυτό σου λέω με hol απο ιδιο dslam έπιανα καλύτερες ταχύτητες με 25ευρω το μήνα και κάποια στιγμή στα 20ευρω. Τώρα τους χρωστάω 160 ευρω αλλά θα τα πάρουν του χρόνου κανονικα και η HoL πρεπει να εχει το ιδιο margin με οτε οποτε θα πρεπε να ειχες ιδιες ταχυτητες εκτος αν η hol se ειχε σε interleave και ο οτε σε fast οποτε ναι θα ειχε διαφορες.βεβαια ο οτε ειτε με fast ειτε με interleave δινει καλο Ping.και εγω ειμαι εναντιον του οτε και για θεμα τιμης και μονοπολιο.τωρα για τα 160 ευρω καλυτερα να τα δωσεις γιατι αργα η γρηγορα μπορει να δεις χαρτι απο δικηγορικο γραφειο και να στα ζητανε.και αν ειναι απλα χρωστουμενα και οχι κατι αλλο θα μπλεξεις χωρις λογο.αν τωρα ειχε καποιο προβλημα η υπηρεσια και για αυτο δεν τα πληρωνεις τοτε θα σου λεγα μιλησε μαζι τους ωστε να ληξει το θεμα γιατι αλλιως καποια στιγμη θα σε θυμηθουν.και ειναι κριμα να τρεχεις μετα για 160 ευρω.οπως λενε γενικως καμια εταιρεια δεν χαριζει.
egw_eimai_re Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Αν μου βρει η hol δουλειά το συζητάμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα