ahristos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 leaked από σήμερα Τι να κάνω όμως που έχω τη λιγότερη επιθυμία να τα τα κατεβάσω παράνομα ακόμα κι από τα ME H RTM version θα χρειαζεται MSDN/Technet κλειδια για να ενεργοποιηθει ή οχι; Έλα τώρα.... Τα 7 είχαν το καλύτερο σπάσιμο από όλα, μόνο να βελτιωθεί ή κατάσταση μπορεί. Δεν λέω ότι είμαι πειρατής, είχα αγοράσει αρκετές άδειες των 95, 98, ΜΕ, XP και 7 αλλά οι πειρατικές εκδόσεις ήταν οι πιο απροβλημάτιστες.
TheELF Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μόλις το πέρασα και ... μου άρεσε, πάει σφαίρα και αν δεν σου αρέσει το metro όπως και εμένα, απλά πάτα το start και βγαίνεις στο desktop ζήτημα 10' είναι να το κάνεις σαν τα 7,βάζεις το quick launch με το ίδιο τρόπο όπως και στα 7,τρως λίγο φρίκη να βρεις που είναι το My computer για να το βγάλεις(δεξί κλικ στο desktop->personalize->change desktop settings), περνάς και ένα start button των 7 π.χ. το Vistart που έβαλα και εγώ,είναι λίγο προβληματικό αλλά οκ αρχή είναι ακόμα. Το βλέπω σε κάνα δίμηνο όλοι να έχουμε τα 8.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Τι να κάνω όμως που έχω τη λιγότερη επιθυμία να τα τα κατεβάσω παράνομα ακόμα κι από τα ME γιατί μόνο εσύ υπάρχεις ή όλοι έχουν την ίδια άποψη?
ektor7 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 αλλά οι πειρατικές εκδόσεις ήταν οι πιο απροβλημάτιστες. Αυτο ξαναπεσ'το και +10000!!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μας αποχαιρετα το "metro" (...το ονομα του UI και μονο)
petrostr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Η RTM που κυκλοφορεί απο χτες θα έχει διαφορές με αυτά που θα υπάρχουν προεγκατεστημένα στα pc τον Οκτώβριο;;; Νομίζω το ίδιο πράγμα είναι! Απλά δίνονται νωρίτερα στους κατασκευαστές.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 η συγκεκριμένη που έγινε leaked είναι έκδοση χωρίς τον media player...
petrostr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Αυτό είναι το λιγότερο ότι δεν έχει media player. Βάζει ο καθένας όποιον θέλει! Κατά τ' άλλα;;; είναι η original τελική έκδοση; την δοκίμασε κανείς;
KilliK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Το βλέπω σε κάνα δίμηνο όλοι να έχουμε τα 8. μπα.
ppaio Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Αν οχι μεχρι τις 16 μεχρι τελη του μηνος θα εχουν διαρευσει.
corrupted Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Καπου πηρε το ματι μου ενα "Microsoft Windows 8 Enterprise N RTM (x64)". Αυτη η εκδοση εγινε leaked? Δεν ειχαν πει οτι θα ειναι home και pro οι εκδοσεις? Η enterprise που κολλαει? Τελικα ποσες εκδοσεις ειναι?
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Καπου πηρε το ματι μου ενα "Microsoft Windows 8 Enterprise N RTM (x64)". Αυτη η εκδοση εγινε leaked? Yep. Kαι ειναι στην αναμονη και o server 2012. Δεν ειχαν πει οτι θα ειναι home και pro οι εκδοσεις? Η enterprise που κολλαει? Τελικα ποσες εκδοσεις ειναι? Ηome,pro,arm,enterprise Επισης,με πιο συγκεντρωμενα στοιχεια, wikipedia
thelos257 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Οι Ελληνικες εκδοσεις ξερουμε ποτε κυκλωφορανε ρε παιδια ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα