Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Win 8 στο μπρικι(netbook) και win 7 στο desktop εκτος και αν γινει κανενα μαγικο και μπορουμε να σκοτωσουμε το metro...

Ρε μανια με το kill the metro!Κανε απλα πως δεν υπαρχει!

Εγω αυτο εκανα με την μανα μου.Της εβαλα και το start και εχει μια εβδομαδα που το χρησιμοποιει και δε με ενοχλησε ουτε μια φορα για το οτιδηποτε!

• Like 1
Δημοσ.

Ρε μανια με το kill the metro!Κανε απλα πως δεν υπαρχει!

Εγω αυτο εκανα με την μανα μου.Της εβαλα και το start και εχει μια εβδομαδα που το χρησιμοποιει και δε με ενοχλησε ουτε μια φορα για το οτιδηποτε!

Μπορεις απλα να αποδεχτεις οτι σε μερικους ανθρωπους δεν αρεσει το metro η να περιμενουμε και αλλα μελη οικογενειας για παραδειγμα;

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις απλα να αποδεχτεις οτι σε μερικους ανθρωπους δεν αρεσει το metro η να περιμενουμε και αλλα μελη οικογενειας για παραδειγμα;

Οχι μονο το δεχομαι,αλλα το καταλαβενω και θεωρω πολυ λογικο σε καποιο να μην αρεσει!Αυτο που δε καταλαβαινω,ειναι γιατι να το βαλεις αφου το θες να ειναι οπως,τα 7?Μεινε στα 7!

Και καλα εκανε η ms και δε μπορεις ευκολα να το απενεργοποιησει καποιος!Θελει να το δωσει με το metro,αν δε σ'αρεσει μεινε ή περνα τα 7αρια που δεν εχουν το metro!

• Like 2
Δημοσ.

Θα το βαλω στο μπρικι μονο και μονο επειδη η consumer εκδοση ετρεχε γρηγοροτερα απο τα 7.Ουτως η αλλως το netbook το εχω μονο για ταξιδια (surf,mail,video) και οταν δεν ταξιδευω ειναι κατεβαστηρι.

Δημοσ.

Και τωρα που θα περασει και το gaming στα Linux,εχεις ακομη μια επιλογη και δωρεαν μαλυστα,για desktop λογισμικο!

Δημοσ.

Που κολλαει το linux τωρα;Anyway,για να τελειωνω καπου εδω,τα win 8 θεωρω οτι ειναι ενα πολυ γρηγορο λειτουργικο με αρκετα χρησιμα χαρακτηριστικα αλλα με ενα ακρως αντιπαθητικο/αντιπαραγωγικο για desktop ui.

Η microsoft εχει επιλεξει να "κλειδωσει" το ui θελοντας να εκμεταλευτει την δεσποζουσα θεση της στην αγορα και να ωθησει τους desktop χρηστες της να επιλεξουν δικα της προιοντα σε μελλοντικες τους αγορες tablet/smartphone.

Το οτι θελω να το περασω σε ενα netbook ειναι απλα και μονο για λογους αποδοσης(με win7 ψηλοσερνεται ωρες ωρες) και απο την στιγμη που το χρησιμοποιω σπανια δεν θα με απασχολησει το ui.

Στο desktop μου που δεν εχω προβληματα αποδοσης με win 7 φυσικα και θα μεινω σε αυτα εκτος και αν γινει το θαυμα και ξεκλειδωσει το ui στα 8.

• Moderators
Δημοσ.

leaked από σήμερα :P

Να δεις που η enterprise θα εχει μεγαλο boost χρησης στα 8. Πολυ εταιρικο περιβαλλον :-D

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

λογικά και με τα retail θα γίνεται δουλειά, αλλά τα αυθεντικά θα βγουν 26 Οκτωβρίου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...