KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 ειχα αγορασει πριν 2 χρονια εναν wd elements 320gb και μου εκανε κολπακια..κλικαρε μια τον εδειχνε στα windows μια οχι..αποφασισα να τον κανω internal..τον κουμπωνω στο pc τον κανω τεστ και ολα ρολοι..και με hard disk sentinel και με το προγραμματακι της wd..ουτε κλικαρισματα ουτε τιποτα..αντε λεω θα φταιει ο ανταπτορας..αγορασα προχθες εναν που ειναι απο usb σε usb το καλωδιο..τον μετατρεπω σε εξωτερικο...και τσουπ! παλι τα ιδιααααα...τι στο καλο φταιει?
rounsmith Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Πάρε κουτάκι. Μπορεί να μην σου δουλεύει το usb to sata.
washcloud Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 "Σκέτη" USB θήκη εννοεί, να τον βάλεις μέσα. ...όμως μάλλον το ζήτημα το έχει το πισί σου (είτε το λειτουργικό σου, είτε οι USB/μητρική σου, είτε το τροφοδοτικό σου...). Το αποσαφηνίζεις με το να τον συνδέσεις μέσω USB σε κάποιο άλλο μηχάνημα.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 "Σκέτη" USB θήκη εννοεί, να τον βάλεις μέσα. ...όμως μάλλον το ζήτημα το έχει το πισί σου (είτε το λειτουργικό σου, είτε οι USB/μητρική σου, είτε το τροφοδοτικό σου...). Το αποσαφηνίζεις με το να τον συνδέσεις μέσω USB σε κάποιο άλλο μηχάνημα. και ομως...σκετη θηκη πηρα που τον μετρατεπει σε usb..και αν θυμαμαι καλα τον ειχα δοκιμασει και σε αλλο pc..δεν νομιζω να εχει προβλημα ο υπολογιστης μου..οτι εχω βαλει στις θυρες λειτουργει ενταξει..κατσε να το ξαναδοκιμασω καπου αλλου και βλεπουμε λοιπον..το λειτουργικο δεν υπαρχει περιπτωση να φταιει ειναι τα καθαρα τα 7 με κανονικο αυθεντικο κλειδι...τροφοδοτικο το ειχα τεσταρει πιο παλια και ειναι ενταξει (thermaltake toughpower 650w)...προβλημα εντοπιστηκε...μπροστινες θυρες usb..συνδεσα τον σκληρο στις πισω θυρες και σε αλλο pc και ολα οκ...τι κανω τωρα με τις μπροστινες? το κουφο ειναι οτι εχω συνδεσει φλασακια και τηλεχειριστηρια για gaming πιο παλια και λειτουργουσανε ολα.. και ομως...σκετη θηκη πηρα που τον μετρατεπει σε usb..και αν θυμαμαι καλα τον ειχα δοκιμασει και σε αλλο pc..δεν νομιζω να εχει προβλημα ο υπολογιστης μου..οτι εχω βαλει στις θυρες λειτουργει ενταξει..κατσε να το ξαναδοκιμασω καπου αλλου και βλεπουμε λοιπον..το λειτουργικο δεν υπαρχει περιπτωση να φταιει ειναι τα καθαρα τα 7 με κανονικο αυθεντικο κλειδι και εκανα καθαρη εγκατασταση πριν κατι μερες με ολους τους drivers...τροφοδοτικο το ειχα τεσταρει πιο παλια και ειναι ενταξει (thermaltake toughpower 650w)...προβλημα εντοπιστηκε...μπροστινες θυρες usb..συνδεσα τον σκληρο στις πισω θυρες και σε αλλο pc και ολα οκ...τι κανω τωρα με τις μπροστινες? το κουφο ειναι οτι εχω συνδεσει φλασακια και τηλεχειριστηρια για gaming πιο παλια και λειτουργουσανε ολα..
washcloud Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να ΠΑΡΕΙ αρκετό ρεύμα ο δίσκος : ΑΝ αυτό σημαίνει δεν μπορούν να δώσουν οι μπροστινές USB, και για ποιό λόγο, ιδέα δεν έχω : μπορεί να φταίει το λειτουργικό (δεν λέει τίποτα το "είναι καθαρό"/μπορεί μάλιστα πχ με ΧΡ να δουλεύει...), μπορεί το τροφοδοτικό (δεν λέει τίποτα το ότι θεωρητικά είναι δυνατό και "μάρκας"...), μπορεί να φταίει "κάτι με τη μητρική" (ο USB controller, κάτι στο chipset/ή τεσπα "και οι ίδιες οι θύρες"). Το ότι λειτουργούσαν/λειτουργούν άλλα μέσα (φλασάκια/άλλοι δίσκοι κλπ), επίσης δε σημαίνει τίποτα...Καμμιά φορά, κάποιες συσκευές είναι πιο απαιτητικές (ή και όχι). Αν τυχόν υπάρχει κάποια "αδυναμία" στο πισί, ε ο συνδυασμός αυτών των δύο ενδέχεται να έχει το αποτέλεσμα κάποιοι εξωτερικοί να μην δουλεύουν.... Επίσης ο rounsmith (όπως κι εγώ) κατάλαβε για "καλώδιο με αντάπτορα στην άκρη", διότι για "αντάπτορα" είχες πει, και όχι για "θήκη", αρχικά... Τέλος, η θήκη αυτή, είναι με δική της τροφοδοσία; Ή όχι;
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 καταλαβα...τελος παντων επειδη το προβλημα λυθηκε κατι γινεται με τις μπροστινες θυρες..ειτε controller ειτε ρευμα οπως ειπες...και σορρυ αν σας μπερδεψα..εννοουσα θηκη που εχει ανταπτορα μεσα και τον κανει εξωτερικο..μονο με usb σε usb καλωδιο παιρνει δεν χρειαζεται ρευμα ξεχωριστο
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Οι front usb συνδέονται στην μητρική με ένα φισακι η με μεμονωμένα φισακια σε κάθε καλωδιακι ?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 οχι οχι δεν ειναι μεμονωμενα. ειναι ενα μεγαλο φισακι που ειναι μικροφωνο και ακουστικα για τα front..και ενα αλλο φισακι για τις 2 θυρες usb
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Αν θέλεις να τσεκάρεις αυτό που σου είπε ο Wash υπάρχει usb καλώδιο με 2 μεγάλα σε ένα μικρο που είναι για ενεργοβόρες συσκευές usb και μεγαλώνει την ένταση του ρεύματος παίρνοντας συγχρόνως και από τις 2 θύρες ,αλλιώς έχει θέμα η πλακετιτσα του κουτιού.
rounsmith Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Επειδή έχω ξανασυναντήσει το πρόβλημα αφού μας διευκρίνησε ο φίλος μας ο λαμιώτης (σπούδασα και εγω εκεί το μόνο που μου απέμεινε ήτανε ο ζιώγας που έτρωγα απο εκεί). Οτιδήποτε ενεργοβόρο που τραβάει ρεύμα με πολλά Α(ε όχι και τόσα πολλά αλλα με καταλαβαίνετε) δεν λειτουργεί σε μπροστινές θύρες γιατί το καλώδιο τους είναι πολύ ψηλό και δεν μπορούνε να τραβήξουνε τα A που χρειάζετε(Φαντάσου σαν να θες να τραβήξεις 220V 10A ρεύμα μέσα απο τηλεφωνικό καλώδιο δεν θα τραβήξει και θα καεί το καλώδιο). Αυτό λύνεται με δύο τρόπους Α) Το κουτί που έχεις έχει ενισχυμένες μπροστινές usb θύρες με χοντρό καλώδιο(Στο πισί το δικό μου που είναι branded έχω εξωτερικό δίσκο 2.5" που παίζει κανονικά) Β) Παίρνεις ενισχυμένο usb καλώδιο προέκταση και απο τις πίσω θύρες το πας μπροστά. Προσοχή ενισχυμένο η απλή προέκταση πάλι δεν θα δουλεύει(Δοκιμασμένο).
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 γεια σου ρε rounsmith που ετρωγες και στον ζιωγα ελπιζω να την βαρεθηκες την λαμια μετα απο λιγο καιρο...αν τελικα φταιει η πλακετιτσα απτο κουτι και οχι το ρευμα..που μπορω να βρω αλλη? εκανα μια αναζητηση στο srkoutz..αλλα βρισκω usb hubs που συνδεοναι με usb..και εσωτερικους usb controllers
rounsmith Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16527&cat=117&sub=340&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined , καινούρια θηκούλα για τον σκληρό , πλακέτα απο το κουτί ξέχασε το να αλλάξεις πάρε άλλο κουτί. Αλλά αν δεν το βάζεις πάνω στην motherboard(usb εννοώντας) ή σε ενισχυμένη προέκταση πάλι τα ίδια θα σου κάνει.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 καινουργια θηκουλα δεν αγοραζω αφου ειπα και παραπανω οτι αγορασα καινουργια...οποτε η στις θυρες απτην mobo η θα αγορασω ενισχυμενη προεκταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα