marksk Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 γεια σας έχω πρόβλημα με την corsair h100. δεν μου αλλάζει στροφές στους ανεμιστήρες ανάλογα με την θερμοκρασία. επειδή δεν θέλω να μπλέξω με orm και εγγυήσεις , μπορώ να συνδέσω παράλληλα τους 2 ανεμιστήρες στην μητρική κατευθείαν; τον ένα στο gnd , +12v , sense και τον άλλο παράλληλα στο gnd , +12v ; η μητρική μου είναι αυτή http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-z68x-ud3h-b3rev_10/overview/ gygabyte ga-z68x-ud3h-b3 Νέα εικόνα bitmap.bmp Νέα εικόνα bitmap.bmp
Chris92 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 οι ανεμηστηρες δεν αλλαζουν στροφες αναλογα με τη θερμοκρασια.απλα εχει 3 επιλογες η ψυκτρα και εσυ πατωντας τον κουμπι πανω στο μπλοκ αλλαζουν οι στροφες.εν ολιγοις οι ανεμηστηρες δεν θα αλλαξουν αυτοματα στροφες αν ειναι συνδεδεμενοι πανω στο μπλοκ την Η100.αν τους συνδεσεις στη μητρικη ενδεχωμενως να μπορεις να τους ρυθμισεις να αλλαζουν
marksk Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 οι ανεμιστήρες έχουν 3 profile στο ένα είναι πχ από 900-1200 rpm στο 2 από 1000-1500 κτλ τόσο καιρό άλλαζαν τώρα πείσμωσαν
Chris92 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 πραγματι οι ανεμηστηρες εχουν 3 προφιλ,τα οποια αλλαζουν πατωντας το κουμπι πανω στη ψυκτρα,αλλα οχι αυτοματα με βαση τη θερμοκρασια του επεξεργαστη. επομενως αν το πατας και δεν αυξομοιωνουν οι στροφες τοτε αναγκαστικα rma.και εμενα ξαφνικα σε μια Η80 σταματησε να φωτιζει και να λειτουργει το κουμπι.μου την αλλαξαν αμεσως με καινουργια ,μεσω της εγγυσης που ειχε
marksk Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 http://www.corsair.com/media/cms/Blog/H100_buildlog/profile_chart.jpg η ταχύτητα αλλάζει ανάλογα με το προφίλ και ανάλογα με την θερμοκρασία εμένα μου αλλάζει προφίλ με το κουμπί και αλλάζουν οι ταχύτητες στο μέγιστο του προφίλ δεν αλλάζει με βάση τη θερμοκρασία.. ξέρει κανείς αν μπορώ να συνδέσω παράλληλα τους 2 ανεμιστήρες στην μητρική κατευθείαν στο cpu fan και αν θα αλλάζουν ταχύτητα ανάλογα με τη θερμοκρασία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα