Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχας καλησπερα σε ολους σας παιδια.Λοιπον εδω και λιγο καιρω εχω προβλημα με το xbox μου.Αρχηκα να ξερετε οτι ειναι flashαρισμενο ωστε να παιζει γραμμενα παιχνιδια.Λοιπον ολα ηταν καλα μεχρι που κατεβασα το Dragonball:Ultimate Tenkaichi και το εγραψα σε cd για να το παιξω.Μου ζητησε update και σαν απειρος εγω το εκανα, αφου εγινε η πρωτη φαση του update εκανε restart και συνεχισε το update οπου και εκει εφαγα το error και πλεον δεν μπορω να κανω τιποτα.Οταν το ανηγω μου βγαζει το μυνημα please insert disk to continue update και error code 3143-351f-b800-0f000-c000-0013 δεν εχω καν προσβασει στο dashboard.Εχω xbox 360 arcade χωρης σκλυρο με 250mb, παρακαλω βοηθεια

Δημοσ.

Από τον κωδικό καταλαβαίνω πως το παιχνίδι προσπάθησε να κάνει update το dashboard στην έκδοση 13599. Επομένως πρέπει να κατεβάσεις αυτή την έκδοση του επίσημου dash, να την αντιγράψεις σε ένα USB stick και να την βάλεις στο ΧΒΟΧ 360 σου την ώρα που ξεκινάει, ώστε να συνεχίσει να κάνει το update και να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν πριν.

Δημοσ.

Το εχω δοκιμασει ιδι δεν φαινεται να ανταποκρινετε :\....Βασικα το δωκημασα με mp3 flash δεν νομιζω να εχει καπια διαφορα σωστα?

Δημοσ.

http://download.digiex.net/Consoles/Xbox360/Dashboards/2.0.13599.0.zip

Δοκίμασε με αυτό το αρχείο, πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει ο φάκελος $Systemupdate στο root του USB.

Αν πάλι δεν δουλέψει, τότε αναγκαστικά πρέπει να γυρίσεις σε stock firmware το drive της κονσόλας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...