Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τους drivers του λαπτοπ μου.... Θελω να κανω λοιπον ενα φορματ στο λαπτοπ μου και εχω ηδη τους drivers κατεβασμενους για να τους βαλω μετα το φορματ...αυτο που θελω να ρωτησω ειναι επειδη αυτους τους εχω κατεβασμενους κανα δυο χρονια μηπως χρειαζονται update... ?? ή δεν παιζει ρολο? αν χρειαζονται θα ηθελα να μου πειτε κανα προγραμμα καλο που να κανει update τους drivers μου οποτε βγενουν τα update τους...... ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!!!!

Δημοσ.

θα μπεις στο site του κατασκευαστη και θα βρεις το μοντελο σου αν δεν εχει νεους drivers απο εκει δυστυχως τοτε αλλα δεν μπορεις να βαλεις νεοτερους

εκτος κ αν εισαι τυχερος κ αναλογα την καρτα γραφικων σου σε αφησει να περασεις τον τελευταιο driver απο κει.Δοκιμασε το να δεις(σπανιο μεν αλλα γινεται)

Δημοσ.

Άμα θες περνάς τους Drivers που έχεις και μετά περνάς και το Driver Checker και κάνεις Update τους Drivers ή περνάς κατευθείαν το Driver Checker.

Δημοσ.

Άμα θες περνάς τους Drivers που έχεις και μετά περνάς και το Driver Checker και κάνεις Update τους Drivers ή περνάς κατευθείαν το Driver Checker.

αυτο ειναι free το προγραμμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...