Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Χθες δοκίμασα να κάνω αναβάθμιση το LG KU990i

Κατά την εγκατάσταση της αναβάθμισης μου έβγαλε ένα μήνυμα "βγάλτε το καλώδιο και την μπαταρία, βάλτε την μπαταρία και το καλώδιο και πατήστε επανάληψη" το έκανα άλλα δεν συνέχιζε μου ξανά έβγαζε το ίδιο μήνυμα, μετά από αρκετές προσπάθειες είπα να κλείσω το πρόγραμμα και να το ξανά ξεκινήσω από την άρχει. Όταν το έκανα δεν μου αναγνώριζε ότι έκανα σύνδεση το κινητό με το καλώδιο usb και στην οθόνη του κινητού εμφανίζει το μήνυμα "Περιμένετε" και εκεί μένει.

Υπάρχει κάποια σωτηρία για το κινητό;

Δημοσ.

Μόλις τώρα δοκίμασα να κάνω "διαδικασία επαναφοράς" έκανε ανάλυση του κινητού και μου έβγαλε το μήνυμα:

"Η συσκευή σας δεν χρειάζεται αναβάθμιση.

Το κινητό σας τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με την τελευταία διαθέσιμη έκδοση λογισμικού.

Δεν χρειάζεται να την ανανεώσετε."

Το κινητό όμως έχει κολλήσει εκεί που λέει "Περιμένετε..." και δεν συνεχίζει.

• Moderators
Δημοσ.

Εδω που φτασαμε βγαλε μπαταρια και βαλε τη ξανα, μηπως και..

Αν δεν αλλαξει κατι ψαχνεις για flash firmware bricked LG KU 990i στο γουγλη μεχρι να σου απαντησει καποιος φιλος που να ξερει.

Επισης, το θεμα μεταφερεται στη σωστη ενοτητα.

Δημοσ.

Χίλια συγνώμη για την λάθος ενότητα, νόμιζα ήταν η σωστή.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, την μπαταρία την έχω βγάλει και ξανά βάλει αρκετές φορές, τώρα για το firmware που είπες θα το ψάξω.

Δημοσ.

Βρήκα το firmware "ku990i-dz-v10b-mar-12-2009-opn-eu.dz" αλλά δεν ξέρω με ποιο πρόγραμμα να το εγκαταστήσω, βρήκα το "LGMDP_EURO_NEW" άλλα δεν μου κάνει δουλειά, βρίσκει το κινητό άλλα δεν μου δίνει δυνατότητα να φορτώσω το firmware, ενώ σε αυτό το βίντεο βγάζει το παράθυρο για import του αρχείου Link.png Site: Βίντεο:26 , εμένα δεν μου βγάζει καν αυτό το παράθυρο και με πηγαίνει κατευθείαν εδώ: Link.png Site: Βίντεο:1:13 χωρίς να φορτώνει αρχεία

ΥΓ: Το πρόγραμμα που έτρεξα με το πρόγραμμα στο βίντεο είναι ίδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...