ihthiologos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 παιδια μια ερωτηση και αν ξερει καποιος ας απαντηση.... ειμαι συνδρομητής συμβολαιου μου βγηκε η ανανεωση με το καταπληκτικο ποσο τον 40ευρω και αφου πηρα και τους εκραξα μου την ανεβασαν στα 98ευρω, παρολα αυτα εγω θα ηθελα κατι ακομα καλυτερο. σκεφτομαι να κοιταξω την περιπτωση της φορητοτητας σε αλλο δυκτιο ή ακομα καλυτερα να ασκησω πιεση, ζητοντας διακοπη και μεταφορα του νουμερου σε καρτα....τι απο τα δυο πιστευεται πως ειναι καλυτερο???? για οτι μου προτείνεται αν μπορειται γραφτε μου και περιπου ποση επιδοτηση θεωρηται οτι μπορω να πετυχω.. ενημερωτικα εκανα λογαριασμους μεσο ορο γυρω στα 60-70 ευρω το μηνα....
arxaggelos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μισό λεπτό να μαντέψω...είσαι Cosmote; Αν ναι, ΠΟΛΥ δύσκολα να πιάσεις κάτι πάνω από 110. Ίσως αν κάνεις μια αίτηση φορητότητας στη Voda να γίνει κάτι, αλλά και πάλι πολύ αμφιβάλλω. Με εμένα δεν έγινε τίποτε, τώρα είμαι Voda, και η Κοτέ can kiss my sweet ass. Αυτά φυσικά είναι δική μου εκτίμηση, μή σε πάρω στο λαιμό μου. 4
ihthiologos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μισό λεπτό να μαντέψω...είσαι Cosmote; Αν ναι, ΠΟΛΥ δύσκολα να πιάσεις κάτι πάνω από 110. Ίσως αν κάνεις μια αίτηση φορητότητας στη Voda να γίνει κάτι, αλλά και πάλι πολύ αμφιβάλλω. Με εμένα δεν έγινε τίποτε, τώρα είμαι Voda, και η Κοτέ can kiss my sweet ass. Αυτά φυσικά είναι δική μου εκτίμηση, μή σε πάρω στο λαιμό μου. οχι φιλε στην wind ειμαι....οποτε λες να μην ελπιζω????
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Χμμμ με WIND ισως κατι να πετυχεις. Αλλα σε καθε περιπτωση δεν εχεις τιποτα να χασεις αν καλεσεις στην Cosmote πχ και ζητησεις φορητοτητα. Το back up plan ειναι πως (αν δεν θελεις να φυγεις απο wind), αν δεν υπογραψεις τιποτα (κοινως δε δεχθεις τον κουριερ), δεν αλλαζεις παροχο 1
christs Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δοκιμασε το φιλε, οπως σωστα σου λενε τα παιδια. Το λογικο ειναι αμεσως να δεχτεις εκ νεου τηλεφωνημα απ την Wind που θα σ αρχισει στο μπλα μπλα με παροχες. Αλλα ουτως η αλλως δεν εχεις και τιποτα να χασεις.
ihthiologos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Χμμμ με WIND ισως κατι να πετυχεις. Αλλα σε καθε περιπτωση δεν εχεις τιποτα να χασεις αν καλεσεις στην Cosmote πχ και ζητησεις φορητοτητα. Το back up plan ειναι πως (αν δεν θελεις να φυγεις απο wind), αν δεν υπογραψεις τιποτα (κοινως δε δεχθεις τον κουριερ), δεν αλλαζεις παροχο Δοκιμασε το φιλε, οπως σωστα σου λενε τα παιδια. Το λογικο ειναι αμεσως να δεχτεις εκ νεου τηλεφωνημα απ την Wind που θα σ αρχισει στο μπλα μπλα με παροχες. Αλλα ουτως η αλλως δεν εχεις και τιποτα να χασεις. αληθεια οταν λες αμεσως , ποσο αμεσα γτ εγο εδωσα εντολη κατα τισ 3 το μεσημερι και δεν με εχοθν παρει απο wind να αρχισω να αγχωνομαι ????
christs Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Eλπιζω πως σημερα, αντε αυριο θα σε εχουν παρει. Ελπιζω να μην αποτελεσεις εξαιρεση. απ την αλλη, δεν υπαρχει λογος ανησυχιας, μιας και ουτως η αλλως οπως σωστα σου ειπε ο stormrain, αν δεν υπογραψεις συμβολαιο, δε δεσμευεσαι απο τιποτα.
Downloadpercent Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 όσοι έχουν Mobile Internet από τη Vodafone δικαιούνται κάποια επιδότηση για αγορά κινητού? χ3 χρόνια πληρώνω τα κέρατα μου σε αυτούς και πιστεύω ότι το σωστό θα ήταν να μου δώσουν κάποιο δώρο, θα πρέπει να εφαρμόσουν αυτό και για το Ινερνετ όχι μόνο για πακέτα ομιλίας...
Nemesis_rds Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 2 νουμερα voda με συνολικο λογαριασμο 70+ε το μηνα και μου εδιναν επιδοτηση 90ε. Κανω αιτημα φορητοτητας στην cosmote και πηρα τελικη επιδοτηση 540ε απο τη voda για ανανεωση ενος ετους. Μην ειστε κοροιδα και παιρνετε τις αρχικες επιδοτησεις που σας δινουν. Καμια εταιρια δε θελει να χασει πελατες και ποσο μαλλον η wind που εχει το μικροτερο μεριδιο της αγορας αυτη τη στιγμη. Ενα απλο αιτημα φορητοτητας ακυρωνεται ανα πασα στιγμη, χωρις δεσμευσεις, οποτε μην το φοβαστε να το κανετε. Ακομα και το δευτερολεπτο που θα ερθει το κουριερ σπιτι σας με τα συμβολαια της νεας εταιριας για να τα υπογραψετε, ακομα και τοτε αν τον διωξετε δεν μπορουν να σας πουν τπτ. 1
eddie-2 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Αυτά που σου γράφω έγιναν τα χριστούγεννα. Έχω οικογενειακό πακέτο τριών τηλεφώνων στην cosmote. Ένα στο (απεριόριστα 45) και δύο στο (απεριόριστα 25). Μου δίνουν επιδότηση 65 ευρώ για το (45), 50 ευρώ για το ένα (25) και 30 για το άλλο, σύνολο 145 ευρώ. Με 18μηνη δέσμευση μου δίνουν 200 ευρώ σύνολο. Ποιο ξευτίλα επιδότηση δεν έχω ακούσει. Σαν να μου λένε είσαι μαλ…ας που είσαι ακόμη σε μας. Παίρνω προσφορά από wind, μου δίνει 388 ευρώ σύνολο με 18μηνη δέσμευση. Παίρνω από vodafon, μου δίνει 400 ευρώ με 12μηνη δέσμευση. Στα ίδια ακριβός προγράμματα. Πάω σε κατάστημα της cosmote, τα λέω και παίρνουν τηλέφωνο οι ίδιοι στον εαυτό τους να δούμε τι μπορεί να γίνει. Μου δίνουν να μιλήσω με κάποια και προσφορά στην προσφορά της προσφοράς μου δίνει 280 ευρώ σύνολο αλλά μόνο με 18μηνη δέσμευση. Ψίχουλα δηλαδή. Οπότε καταλήγω vodafon και ξεκίνησα τις διαδικασίες. Βέβαια αλλιώς μου τα είπαν αυτή την φορά. Μου έδωσαν 300 ευρώ επιδότηση και δωρεάν τα 2 πρώτα πάγια, δηλαδή συνολικά 500 ευρώ κέρδος, αλλά για 18μηνη δέσμευση. Τέλος πάντων, προχώρησα. Και μετά από μερικές μέρες έπεσε τηλέφωνο από την cosmote!!! - Γιατί φεύγετε; - Δυσαρεστήθηκα με την επιδότηση, είναι κοροϊδία!!! - Σας δίνουμε 400 ευρώ συνολική επιδότηση και επιπλέων έκπτωση στα πάγια πέραν της έκπτωσης του οικογενειακού πακέτου ΚΑΙ για 12μηνη δέσμευση. - Έτσι μένω, ευχαριστώ. Πήγα Vodafone ακύρωσα την αίτηση και είχα 15 μέρες να πάω να πάρω την επιδότηση!!! Υ.Γ. Τι πακέτο έχεις και πληρώνεις 60 - 70 ευρώ το μήνα στην wind;;; Μήπως να πήγαινες στην cosmote να πάρεις ενα ανάλογο πακέτο και να ζητήσεις μια καλή επιδότηση;;;
gsiou Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 να περιγραψω τι εχω και να μου πειτε λοιπον:ανοιξα συνδεση στη cosmote με πακετο το 45αρι για δυο χρονια το 2011 .Στις 20 αυτου του μηνα βγαινει η επιδοτηση μου ,σκεφτομαι να ανανεωσω για αλλα 2 χρονια στο ιδιο προγραμμα, τι επιδοτηση θεωρειται θα προκυψει ?να σημειωθει οτι δεν μειωσα το συμβολαιο αυτα τα 2 χρονια παρολο που ειχα τη δυνατοτητα και οτι σχεδον ποτε δεν πληρωνα 50 εωρο αλλα πολλες φορες 70αρια και καμποσες 120αρια!θελω το iphone 5s,ποσα λετε να μου δωσουν? ευχαριστω εκ των προτερων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα