poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Συμφωνα παντα με την forthnet πιθανη ημερομηνια ενεργοποιησης λενε 7/9 τωρα 4-5 μερες πανω οκ θα το φαω,για παραπανω θα αρχισω και εγω τα τηλεφωνακια μου! Αυτο ειναι που δεν μπορω να καταλαβω δουλειες 1-2 ωρων τισ κανουν και κρατανε μερες αλλα αν τους καθυστερησεις κανενα λογαριασμο...αμεσως τηλεφωνακι! Μακαρι να μην εχω σοβαρα προβληματα και να μην χρειαστει να ριξω κραξιμο! για να σου εξηγησω και μερικα πραγματα.το 7/9 που σου λεει η forthnet ειναι η ημερομηνια που δινει ο οτε οτι θα ενεργοποιησει την γραμμη.δεν την λεει η forthnet αλλα στην πραξη ο οτε.συνηθως ισχυει αυτη εκτος αν υπαρχει καποιο προβλημα.οχι συχνο αλλα ουτε απιθανο.οποτε και να αργησει να εισαι σιγουρος οτι δεν φταιει η forthnet.η forthnet και η καθε forthnet απλα δεσμευει ενα οριο το οποιο ειναι δουλεια ενος λεπτου και απλα στελνει την αιτηση στον οτε.ο οτε μετα αστα να πανε οποτε θυμηθει.για τον οτε οπως ειπα για μεταφορα απο εναν isp στον αλλον οταν μιλαμε για το ιδιο σπιτι τοτε ειναι 10 λεπτα δουλεια .αν ειναι νεα γραμμη αντε μια δυο ωρες να βαλω χαριστικα.το γιατι το κανονιζουν 10 μερες μετα ενω τις δικες τους γραμμες τις φτιαχνουν σε 2-3 ημερες αυτο ειναι αλλη ιστορια.τα αυτονοητα δεν τα γραφουμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 για να σου εξηγησω και μερικα πραγματα.το 7/9 που σου λεει η forthnet ειναι η ημερομηνια που δινει ο οτε οτι θα ενεργοποιησει την γραμμη.δεν την λεει η forthnet αλλα στην πραξη ο οτε.συνηθως ισχυει αυτη εκτος αν υπαρχει καποιο προβλημα.οχι συχνο αλλα ουτε απιθανο.οποτε και να αργησει να εισαι σιγουρος οτι δεν φταιει η forthnet.η forthnet και η καθε forthnet απλα δεσμευει ενα οριο το οποιο ειναι δουλεια ενος λεπτου και απλα στελνει την αιτηση στον οτε.ο οτε μετα αστα να πανε οποτε θυμηθει.για τον οτε οπως ειπα για μεταφορα απο εναν isp στον αλλον οταν μιλαμε για το ιδιο σπιτι τοτε ειναι 10 λεπτα δουλεια .αν ειναι νεα γραμμη αντε μια δυο ωρες να βαλω χαριστικα.το γιατι το κανονιζουν 10 μερες μετα ενω τις δικες τους γραμμες τις φτιαχνουν σε 2-3 ημερες αυτο ειναι αλλη ιστορια.τα αυτονοητα δεν τα γραφουμε. Μη το λες.Μεταφορά της δικής μου γραμμής(πελάτης του ΟΤΕ είμαι) στο ίδιο αστικό κέντρο 8 μέρες μετά.Είναι πρόβλημα κάθε χρόνο τέτοια εποχή.ελειπαν όλοι οι ΟΤΕτζήδες με άδειες,γύρισαν και έχουν μείνει όλα πίσω.Φαντάσου τι θα τραβήξουν άλλοι που είναι σε εναλλακτικούς!
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μη το λες.Μεταφορά της δικής μου γραμμής(πελάτης του ΟΤΕ είμαι) στο ίδιο αστικό κέντρο 8 μέρες μετά.Είναι πρόβλημα κάθε χρόνο τέτοια εποχή.ελειπαν όλοι οι ΟΤΕτζήδες με άδειες,γύρισαν και έχουν μείνει όλα πίσω.Φαντάσου τι θα τραβήξουν άλλοι που είναι σε εναλλακτικούς! ενταξει παντα μπορει να υπαρχει το απροσδοκητο αν και τωρα τους τρεχουν.αν σε εναν οτε ειναι 2 τεχνικοι και λειπουν με αδεια η ειναι αρρωστοι η τους απελυσαν η εχουν 100 καλωδιακες εκει παμε αλλου.βεβαια να μεταφερεις γραμμη σε αλλο σπιτι ειναι πιο χρονοβορο γιατι πρεπει να βγει τεχνικος εξω αλλα και παλι ο οτε συνηθως τρεχει για δικες του γραμμες.το πιο γρηγορο ειναι οταν γινετε μεταφορα απο τον εναν παροχο στον αλλον..ναι αν πηρε 8 μερος στον οτε σε αλλο παροχο ετσι και αλλιως θα ηταν πανω απο 20 για νεο βρογχο.απλα λεω γενικα κατα μεσο ορο οχι στην στραβη.πχ παλια ελεγαν 1 μηνα ενεργοποιηση και εβλεπα και ατομα μετα απο 4 μηνες και περιμεναν.παντα υπαρχουν οι στραβες ειτε επιτηδες ειτε δικαιολογημενα.
weber122 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτο ειναι που δεν μπορω να καταλαβω δουλειες 1-2 ωρων τισ κανουν και κρατανε μερες αλλα αν τους καθυστερησεις κανενα λογαριασμο...αμεσως τηλεφωνακι! αυτό το έχουν όλες οι εταιρίες δυστυχώς. εγώ θυμάμαι με forthnet είχα συνδεθεί πολύ γρήγορα
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 απλα και το γρηγορα ειναι τουλαχιστον μια εβδομαδα αντιθετα με τον οτε που τις δικες του γραμμες τις εχει σε προτεραιοτητα.απλα σε παροχο αν εισαι τυχερος θα παρει μια εβδομαδα αν εισαι ατυχος μπορει απο ενα μηνα μεχρι να τρωει reject για 1002 λογους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα