stra777 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 καλησπέρα Σκεφτομαι σοβαρα να αποκτησω το πακετο της wind double play M. Μένω αγία Παρασκευή , ξέρει κανείς "γείτονας" αν αξίζει το δίκτυο της wind(τηλεφωνία + ίντερνετ)?
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 θα πετυχεις οτι εχεις με τον προηγουμενο Provider πανω κατω.εγω δεν θα προτεινα να πας wind>πολλα παραπονα ακουγονται για το streaming και για αργες ταχυτητες και κατι τετοια.τι εταιρεια εχεις τωρα και γιατι θες να αλλαξεις?η ειναι νεος χωρος?τωρα ο οτε της αγιας παρασκευης ειναι πισω απο την ερτ 1 που η ερτ 1 νομιζω ειναι μεσογειων 311 κατι τετοιο.σχολειου 9 η ακριβη διευθυνση.οσο πιο κοντα τοσο καλυτερα.
stra777 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 καλημέρα σε ευχαριστώ για την απάντηση! Τελικά δεν πήγα σε wind , κατέληξα σε forthnet( πακέτο dauble play με 24,90) Με τον ΟΤΕ δεν εχω θεμα απλα ειναι αρκετα ακριβως σε σχεση με τους υπολοιπους και γενικα με εκνευρισαν γιατι με πηραν τηλεφωνο να μου κανουν προταση για να μεινω και αφου ειδαν οτι δεν ειχαν καλυτερη προταση για να γυρισω σε ΟΤΕ προσπαθουσαν να με πεισουν οτι τα 2mbps του ΟΤΕ ειναι ιδιο με τα 6 η 8 θα πιανω στην αλλη εταιρεια! πριν είχα τηλέφωνο ΟΤΕ και ιντερνέτ HOL
krypton Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Τελικά δεν πήγα σε wind , κατέληξα σε forthnet( πακέτο dauble play με 24,90) νομίζω πως έχει και ένα πιο φθηνό πακέτο αλλά και αυτό μια χαρά είναι. η wind ακόμα λύνει τα προβλήματά της με το youtube, καλά που δεν πήγες
stra777 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 στα απεριοριστα αστικα -υπεραστικα, 30'' προς κινητα και 24 συνδεση νομιζω οτι ειναι το πιο φτηνο πακετο(24,90) που δινει η forthnet,τωρα για την wind οντως καθε μερα ακουω ολο και περισσοτερα ατομα οτι γενικα παιζουν πολλα προβληματα
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 στα απεριοριστα αστικα -υπεραστικα, 30'' προς κινητα και 24 συνδεση νομιζω οτι ειναι το πιο φτηνο πακετο(24,90) που δινει η forthnet,τωρα για την wind οντως καθε μερα ακουω ολο και περισσοτερα ατομα οτι γενικα παιζουν πολλα προβληματα Το θέμα είναι με όλες αυτές τις προσφορές μπορεί μακροπρόθεσμα να μην σου βγει.Π.χ:Το πακέτο που έβαλες μετά τον πρώτο χρόνο πάει στα 35,90.Τότε τι θα κάνεις;θα πας σε άλλη εταιρία;Θα παραμείνεις;Από την άλλη μπορεί να ισχυριστείς πως θα βγει άλλη προσφορά.θα μπορείς όμως εσύ να επωφεληθείς;Όταν ξεκίνησε την αυτή την προσφορά η forthnet ήταν για νέους και παλιούς συνδρομητές.Μετά από λίγες μέρες σε παλιούς συνδρομητές δεν έδινε τον δωρεάν χρόνο στα κινητά.Μετά από λίγες μέρες δεν έδιναν το πακέτο στους παλιούς.Μετά δεν ξέρω που το άφησαν. Μην το πάρεις στραβά αυτό που λέω.Άποψη μου είναι γενικά με τις προσφορές των εταιριών,οι οποίες άλλοτε αξίζουν,άλλοτε όχι.
stra777 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 δεν υπαρχει λογος να παρω κατι στραβα, ο καθενας λεει την γνωμη του και ουτος η αλλος γι αυτο μπηκα και εδω για να ανταλλαξω αποψεις για το θεμα που με ενδιαφερε! Τωρα σε αυτο που λες δεν εχεισ αδικο ,να στο απαντησω με απολυτη σιγουρια δεν ξερω. Απ οσο ρωτησα γιατι το σκεφτικα και εγω αυτο, μου ειπαν οτι γινετε να αλλαξεις πακετο αν καποια στιγμη βγεει κατι αλλο αλλα και παλι αυτο στο λεω με καθε επιφυλαξη . Ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος με τις εταιρειες τηλεπικοινωνιων οποια και αν ειναι αυτη(ΟΤΕ-WIND-FORTHNET-HOL). Το γνωριζω οτι μετα τον 1ο χρονο παει στα 34,90 αλλα και παλι ειναι φθηνοτερο απο το αντιστοιχο πακετο του ΟΤΕ. ΔΕν εχω κατι με τον ΟΤΕ ουτε εχω κανενα σκοπο να διαφημησω καμια εταιρεια ...μπορει σε λιγο καιρο να καταριεμαι την ωρα και την στιγμη που πηγα στην forthnet απλα αναφερω το γεγονος οτι ο ΟΤΕ ειναι ακριβως για τις υπηρεσιες που προσφερει σε σχεση με αλλες εταιρειες και στο γεγονος οτι για να με πεισουν να μεινω προσπαθησαν να με κοροιδεψουν λεγοντασ μου οτι οι ταχυτητα των 2mpbs ειναι αντιστοιχη με τα 6 και 8 των αλλων εταιρειων. ελπιζω να βγαζετε νοημα σε αυτα που λεω γιατι γραφω απο την δουλεια κ κανω ταυτοχρονα κ αλλες δουλειες!
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 καλημέρα σε ευχαριστώ για την απάντηση! Τελικά δεν πήγα σε wind , κατέληξα σε forthnet( πακέτο dauble play με 24,90) Με τον ΟΤΕ δεν εχω θεμα απλα ειναι αρκετα ακριβως σε σχεση με τους υπολοιπους και γενικα με εκνευρισαν γιατι με πηραν τηλεφωνο να μου κανουν προταση για να μεινω και αφου ειδαν οτι δεν ειχαν καλυτερη προταση για να γυρισω σε ΟΤΕ προσπαθουσαν να με πεισουν οτι τα 2mbps του ΟΤΕ ειναι ιδιο με τα 6 η 8 θα πιανω στην αλλη εταιρεια! πριν είχα τηλέφωνο ΟΤΕ και ιντερνέτ HOL ελεος να λενε οτι τα 2 ειναι ιδια μετα 6 η τα 8.ελεος.απλα ελεος.παιζουν με την νοημοσυνη μας?θα μπορουσαν να εκαναν καμια καλυτερη προσφορα για να σε κρατησουν αν επιτρεπεται απο εεττ νομίζω πως έχει και ένα πιο φθηνό πακέτο αλλά και αυτό μια χαρά είναι. η wind ακόμα λύνει τα προβλήματά της με το youtube, καλά που δεν πήγες τι τα λυνουν ακομα?πυρηνικο σχεδιο κανουν?να δωσουν bandwidth να παιξει καλα. στα απεριοριστα αστικα -υπεραστικα, 30'' προς κινητα και 24 συνδεση νομιζω οτι ειναι το πιο φτηνο πακετο(24,90) που δινει η forthnet,τωρα για την wind οντως καθε μερα ακουω ολο και περισσοτερα ατομα οτι γενικα παιζουν πολλα προβληματα πρεπει να υπαρχει ισως καποιο πιο φτηνο που παλια ηταν προπληρωμενο.τωρα δεν ξερω αν ισχυει ακομα. Το θέμα είναι με όλες αυτές τις προσφορές μπορεί μακροπρόθεσμα να μην σου βγει.Π.χ:Το πακέτο που έβαλες μετά τον πρώτο χρόνο πάει στα 35,90.Τότε τι θα κάνεις;θα πας σε άλλη εταιρία;Θα παραμείνεις;Από την άλλη μπορεί να ισχυριστείς πως θα βγει άλλη προσφορά.θα μπορείς όμως εσύ να επωφεληθείς;Όταν ξεκίνησε την αυτή την προσφορά η forthnet ήταν για νέους και παλιούς συνδρομητές.Μετά από λίγες μέρες σε παλιούς συνδρομητές δεν έδινε τον δωρεάν χρόνο στα κινητά.Μετά από λίγες μέρες δεν έδιναν το πακέτο στους παλιούς.Μετά δεν ξέρω που το άφησαν. Μην το πάρεις στραβά αυτό που λέω.Άποψη μου είναι γενικά με τις προσφορές των εταιριών,οι οποίες άλλοτε αξίζουν,άλλοτε όχι. οι περισσοτερες προσφορες ειναι για να παρουν τον πελατη.σηνηθως στα 40 ευρω τελικη τιμη βγαινει το κανονικο προγραμμα της forthnet που ειναι δωρεαν αστικα δωρεαν υπεραστικα δωρεαν σε καποιες χωρες στο εξωτερικο(σε καποιες αλλες ειναι 400 λεπτα) και δωρεαν μια ωρα προς κινητα.αν καποιος εχει nova παιρνει αρκετα καλη εκπτωση στην forthnet.gr πολλες φορες ναι ειναι αληθεια οτι ναι μεν μπορεις να αλλαξεις προγραμμα και να πας πχ απο το full στο Professional αλλα Most of the times δεν μπορεις να παρεις τις προσφορες που ισχυουν για τους νεους.αλλοι κανουν παζαρια κτλ κτλ δεν υπαρχει λογος να παρω κατι στραβα, ο καθενας λεει την γνωμη του και ουτος η αλλος γι αυτο μπηκα και εδω για να ανταλλαξω αποψεις για το θεμα που με ενδιαφερε! Τωρα σε αυτο που λες δεν εχεισ αδικο ,να στο απαντησω με απολυτη σιγουρια δεν ξερω. Απ οσο ρωτησα γιατι το σκεφτικα και εγω αυτο, μου ειπαν οτι γινετε να αλλαξεις πακετο αν καποια στιγμη βγεει κατι αλλο αλλα και παλι αυτο στο λεω με καθε επιφυλαξη . Ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος με τις εταιρειες τηλεπικοινωνιων οποια και αν ειναι αυτη(ΟΤΕ-WIND-FORTHNET-HOL). Το γνωριζω οτι μετα τον 1ο χρονο παει στα 34,90 αλλα και παλι ειναι φθηνοτερο απο το αντιστοιχο πακετο του ΟΤΕ. ΔΕν εχω κατι με τον ΟΤΕ ουτε εχω κανενα σκοπο να διαφημησω καμια εταιρεια ...μπορει σε λιγο καιρο να καταριεμαι την ωρα και την στιγμη που πηγα στην forthnet απλα αναφερω το γεγονος οτι ο ΟΤΕ ειναι ακριβως για τις υπηρεσιες που προσφερει σε σχεση με αλλες εταιρειες και στο γεγονος οτι για να με πεισουν να μεινω προσπαθησαν να με κοροιδεψουν λεγοντασ μου οτι οι ταχυτητα των 2mpbs ειναι αντιστοιχη με τα 6 και 8 των αλλων εταιρειων. ελπιζω να βγαζετε νοημα σε αυτα που λεω γιατι γραφω απο την δουλεια κ κανω ταυτοχρονα κ αλλες δουλειες! γενικα ο οτε βγαινει πολυ ακριβως δυστυχως.και αυτο που εκαναν ειναι κοροιδια με τα 2 mbps.συνηθως δεν μπορεις να πας σε αλλο προγραμμα που ειναι προσφορα η αμα πας θα πληρωσεις την κανονικη του τιμη που ειναι μετα απο χ μηνες οχι την φτηνη που ειναι για τους νεους συνδρομητες.καποιοι αλλοι βεβαια λενε οτι κανουν ανανεωση και παιρνουν παλι εξοπλισμο.διαφορα θα ακουσεις.θα το δεις στην πραξη οταν τελειωσει ο χρονος
chris_ap Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Αν με ρωτάς, ο ΟΤΕ μπορεί να είναι λίγο παραπάνω αξιόπιστος στην αποκατάσταση βλαβών (επειδή πάνω του εξαρτώνται όλοι οι άλλοι), αλλά πρακτικά δεν αξίζει καθόλου τα παραπάνω λεφτά. Είναι πολές οι περιπτώσεις που ξέρω να έχουν προβλήματα συνδρομητές του, κυρίως με αποσυνδέσεις. Δεν είμαι μεγάλος φαν της συχνής αλλαγής παρόχου, αλλά από τον ΟΤΕ έχω φύγει πολύ καιρό τώρα, δε το μετάνιωσα στιγμή και απλά έχω τα μάτια μου ανοιχτά να τσιμπήσω καμία καλή προσφορά για υπάρχοντες συνδρομητές στον πάροχο που είμαι.
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Αν με ρωτάς, ο ΟΤΕ μπορεί να είναι λίγο παραπάνω αξιόπιστος στην αποκατάσταση βλαβών (επειδή πάνω του εξαρτώνται όλοι οι άλλοι), αλλά πρακτικά δεν αξίζει καθόλου τα παραπάνω λεφτά. Είναι πολές οι περιπτώσεις που ξέρω να έχουν προβλήματα συνδρομητές του, κυρίως με αποσυνδέσεις. Δεν είμαι μεγάλος φαν της συχνής αλλαγής παρόχου, αλλά από τον ΟΤΕ έχω φύγει πολύ καιρό τώρα, δε το μετάνιωσα στιγμή και απλά έχω τα μάτια μου ανοιχτά να τσιμπήσω καμία καλή προσφορά για υπάρχοντες συνδρομητές στον πάροχο που είμαι. ναι ο οτε εννοειται οτι κοιταει να φτιαξει τις δικες του βλαβες πρωτα και οτι πεφτει λιγο σαμπτοταζ στους εναλακτικους.βεβαια δεν ειναι και λιγες φορες που ο οτε δεν μπορει να φτιαξει ουτε τις δικες του βλαβες σε δικους τους συνδρομητες επειδη πχ δεν θελουν να πληρωσουν εξωτερικα συνεργεια για οταν υπαρχει μικρη καλωδιακη κτλ.επισης εχω φυγει απο τον οτε εδω και χρονια και ολα μια χαρα.εχω καλο χαλκο και ολα οκ
stra777 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Εγώ πριν λίγες μέρες αποφάσισα να φύγω από ΟΤΕ και δεν ξέρω αν έπραξα καλά η όχι θα δείξει σε λίγο καιρώ!Το γνωρίζω και εγω ότι γενικά ψιλό σνομπάρουν τις βλάβες από άλλο παροχο αλλά θέλω να ελπίζω ότι δεν θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα! Αυτό που φοβάμαι είναι επειδή τους κόντραρα λίγο όταν μου κάνανε τις προσφορές και τους την έλεγα , μήπως καθυστερήσουν να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για την ενεργοποίηση της σύνδεσης μου. * καιρό
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 θα δειξει.μπορει να μην εχεις ποτε βλαβη μπορει να εχεις και 10 σε ενα μηνα .ολα ειναι λιγο θεμα τυχης αποστασης,ποιοτητας καλωδιου κατα κυριο λογο.μπα δεν υπαρχει προβλημα που τους σνομπαρες αφου σε αλλα ατομα παει η ενεργοποιηση οποτε κανενας δεν σε θυμαται.αλλα οτι γενικως τους εναλλακτικους τους καθυστερουν καποιες φορες επιτηδες ειναι γνωστο αυτο.ο οτε σε 2 μερες σου δινει γραμμη αν θες απο αυτον ενω σε αλλον παροχο εχω δει απο 10 μερες μεχρι αστα να πανε.για 10 λεπτα δουλεια οταν ειναι ενεργος βρογχος η για 2 ωρες max δουλεια οταν ειναι ανενεργος ο οτε το κανονιζει 20 και 40 μερες μετα χωρις λογο.δεν ειναι οτι ειναι χρονοβορα η διαδικασια απλα θα το κανονισουν καποια στιγμη .ειτε παει σε μια βδομαδα ειτε σε ενα μηνα 2 ωρες max δουλεια θα εχει.και οταν ειναι ανενεργος να πω οκ αλλα οταν ειναι ενεργος οι 10 μερες ειναι ηδη βλακεια και τοο much.
chris_ap Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Εγώ πριν λίγες μέρες αποφάσισα να φύγω από ΟΤΕ και δεν ξέρω αν έπραξα καλά η όχι θα δείξει σε λίγο καιρώ! Μια χαρά έκανες. Εγώ έχω πάνω από 5ετία που έφυγα και είμαι μια χαρά (και αρκετά πλουσιότερος με τόσα που έχω γλυτώσει). Μόνο μια φορά είχα πρόβλημα και με λίγο κράξιμο και κυνήγι όλα έγιναν.
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 προβληματα μπορει να υπαρξουν σε οποιαδηποτε εταιρεια καλως η κακως μια που τα καλωδια ειναι του οτε.
stra777 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Συμφωνα παντα με την forthnet πιθανη ημερομηνια ενεργοποιησης λενε 7/9 τωρα 4-5 μερες πανω οκ θα το φαω,για παραπανω θα αρχισω και εγω τα τηλεφωνακια μου! Αυτο ειναι που δεν μπορω να καταλαβω δουλειες 1-2 ωρων τισ κανουν και κρατανε μερες αλλα αν τους καθυστερησεις κανενα λογαριασμο...αμεσως τηλεφωνακι! Μακαρι να μην εχω σοβαρα προβληματα και να μην χρειαστει να ριξω κραξιμο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα