Προς το περιεχόμενο

Desktop Recorder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν το fraps, κανενα φιλε μου...Αν και η free εκδοση του εχει σημαντικους περιορισμους στον χρονο εγγραφης...

Οποτε αναγκαστικα, μια λυση απο τις παρακατω: http://alternativeto...s/?license=free

Ιδίως για το desktop ,δεν μιλάμε για παιχνίδι εδώ, υπάρχουν χιλιάδες καλύτερα...

Δημοσ.

Ιδίως για το desktop ,δεν μιλάμε για παιχνίδι εδώ, υπάρχουν χιλιάδες καλύτερα...

Και εγω για desktop ελεγα...Μπορει να εχει ελαχιστες επιλογες ρυθμισης, αλλα ειναι τιμιο και καλο προγραμματακι...

Οπως και να χει, για πες μερικα, γιατι ενδιαφερομαι και εγω...

Δημοσ.

aTubeCatcher (πολλές επιλογές και «τραβάει» από πολλές πυγές)

HyperCam (ταυτόχρονη συμπίεση με πολλά codec)

Αυτά τα δύο δουλεύω,αλλά αν δεις google υπάρχουν πάρα πολλά και σαν το fraps δηλαδή απλά να γράφει χήμα ασυμπίεστα το κάνουν όλλα.

Δημοσ.

aTubeCatcher (πολλές επιλογές και «τραβάει» από πολλές πυγές)

Απο οσο το ''επαιξα'' σημερα, μονο σε WMV ''γραφει'', σωστα;;; Δεν υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης του output format;;;

Δημοσ.

Ναι δυστυχώς,μπορεί στα κατεβασμένα έπειτα να τα μετατρέψει όπως και αυτά που τραβάς από το video converter.

Για αυτό και το hyper που γράφει σε πάρα πολλά και αν έχεις περασμένα και συμβατά codec τα βλέπει και αυτά.

Δημοσ.

Ναι δυστυχώς,μπορεί στα κατεβασμένα έπειτα να τα μετατρέψει όπως και αυτά που τραβάς από το video converter.

Για αυτό και το hyper που γράφει σε πάρα πολλά και αν έχεις περασμένα και συμβατά codec τα βλέπει και αυτά.

Νταξ δεν πειραζει...Ουτως η αλλως το ''aTubeCatcher'' εχει φοβερες δυνατοτητες μετατροπης...

Γιατι ομως αδυνατει να καταγραψει εικονα οταν ''παιζω'' ενα παιγνιο; Μονο ηχο σκετο καταγραφει...

Δημοσ.

Τα παιχνίδια περνάνε από το directx και γενικά είναι hardware acellerated οπότε πρέπει το όποιο πρόγραμμα να έχει πρόσβαση εκεί και όχι μόνο στο api των windows.

Δημοσ.

Μαλιστα...

Αν δεν σου κανει κοπο παντως, αραδιασε οσα θυμασαι και θεωρεις αξιολογα ΕΚΤΟΣ απο τα ηδη αναφερθεντα...:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...