fisikok32 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Όπως γράφω και στο τιτλο , θέλω να αλλάξω απο το desktop τα windows 7 σε xp . Μήπως ξέρει κάποιος πως γίνεται ? Θέλει format ? ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Όπως γράφω και στο τιτλο , θέλω να αλλάξω απο το desktop τα windows 7 σε xp . Μήπως ξέρει κάποιος πως γίνεται ? Θέλει format ? ευχαριστώ Ε ναι, δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμηση σε κάτι ποιο παλιό ή φορμάτ ή dualboot να τα έχεις και τα δύο.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) μπορείς να αλλάξεις το look απο 7 σε xp το εχω κάνει στο φορητό μου αλλά δεν εχω πρόχειρο το προγραμματακι, επιφυλάσσομαι οταν παω σπιτι για το λινκ Edit ,,,και απο οτι βλεπω το εχουν προσάρμοση ακομα και για τα 8αρια Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2012 από NikosKallithea
NikosKallithea Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Back to home ] Λοιπόν το προγραμματακι ειναι αυτο "Classic Start Menu" της "IvoSoft" http://classicshell.sourceforge.net/ Το τρέχεις και εχεις win xp look στα 7αρια ετσι απλά.
mourgolukos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Παιδιά εγώ σε ένα μικρό κομμάτι του δίσκου μου έβαλα xp 64 δοκιμαστικά ενώ είχα σε κανονικού μεγέθους partition τα 7ρια. Μετά την εγκατάσταση δεν μπορώ να διαλέξω λειτουργικό. Ξεκίνα μόνο με xp. Πως μπορώ να το αλλάξω αυτό και να διαλέγω εγώ??? Σας παρακαλώ βοηθήστε με είμαι ναυτικός κ γυρίζω σε 2 μήνες σπίτι κ δεν λέει να μείνω χωρίς λαπ τοπ
TheELF Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Κακός τα έβαλες τα xp64bit είναι πολύ χάλια... τώρα τρέξε μέσα από τα xp το easyBCD (αν τρέξει) και φτιάξε μέσα από εκεί την εκκίνηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα