steven4 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 οτι μινιατικο βγαζισ με καρτεσ αβ βασιλοποθλο βεροπουλο σελλ αλλα τοσα βγαζισ και με τι lyoness για καμια εκπτοσοθλα σε καταστιμα που εισουν ιδι πελατις καλα ειναι αλλλα δεν ειναι δουλια
mylo Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 οτι μινιατικο βγαζισ με καρτεσ αβ βασιλοποθλο βεροπουλο σελλ αλλα τοσα βγαζισ και με τι lyoness για καμια εκπτοσοθλα σε καταστιμα που εισουν ιδι πελατις καλα ειναι αλλλα δεν ειναι δουλια Ορίστε;
militarist Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 οτι μινιατικο βγαζισ με καρτεσ αβ βασιλοποθλο βεροπουλο σελλ αλλα τοσα βγαζισ και με τι lyoness για καμια εκπτοσοθλα σε καταστιμα που εισουν ιδι πελατις καλα ειναι αλλλα δεν ειναι δουλια Αφτω ακρυβος
militarist Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 fixed Απλώς μιλούσα στην γλώσσα του..... 1
tsifotis Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 οτι μινιατικο βγαζισ με καρτεσ αβ βασιλοποθλο βεροπουλο σελλ αλλα τοσα βγαζισ και με τι lyoness για καμια εκπτοσοθλα σε καταστιμα που εισουν ιδι πελατις καλα ειναι αλλλα δεν ειναι δουλια Ό,τι μηνιάτικο (κέρδος) βγάζεις με κάρτες ΑΒ Βασιλοπουλου, Βερόπουλου, Shell κλπ τόσα βγάζεις και με την lyoness. Για καμιά εκπτωσούλα σε κατάστημα που ήσουν ήδη πελάτης καλά ειναι αλλά δεν είναι δουλειά (= ποσό αξιόλογο). Αισθάνθηκα λιγο Indiana Jones...
deesnider Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Θα μπορούσε πάντως να χει δυσλεξία. Θα μπορούσε. Επίσης θα μπορούσε και να μην έχει. Αυτό που έχει σίγουρα πάντως - αλλά βαριέται να ασχοληθεί μαζί του, διότι ...zbutsat! - είναι ο αυτόματος ορθογράφος, όπως όλοι μας...
μπιπ μπιπ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 μόλις είδα αυτό στον λογαριασμό μου.. τι λε ρε..συγκινήθηκα 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Η μανα μου χρησιμοποιει αυτη την καρτα σε καποιες αγορες.σημερα στον λογαριασμο της ειδα αυτα τα λεφτα. Πραγματικα εξεπλαγην.
Razor_7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Η μανα μου χρησιμοποιει αυτη την καρτα σε καποιες αγορες.σημερα στον λογαριασμο της ειδα αυτα τα λεφτα. Πραγματικα εξεπλαγην.Με ενδιαφέρει, που μπορώ να παραλάβω;Υπάρχει κάποιο link or gateway?
Προτεινόμενες αναρτήσεις