g64m Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΕΝΑ PSP GO,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΕΝΙΚΑ...ΞΕΧΑΣΑ Ν ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ PLAYSTASION NETWORK CARD Γ Ν ΜΠΟΡΩ Ν ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Γ ΑΥΤΟ Κ ΕΓΩ ΑΡΧΙΣΑ Ν ΨΑΧΝΩ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΧΑΚΑΡΙΣΤΜΑΤΟΣ ΤΟΥ CARD.ΕΙΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ Γ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ,ΑΛΛΙΩΣ Ν ΠΑΩ Ν ΑΓΟΡΑΣΩ Γ Ν ΜΗΝ ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΑΙ :')
mtzs Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 για να μη βασανιζεσαι κοιτα εδω http://pspgr.net/viewtopic.php?f=147&t=18774 και ακολουθα τις οδηγιες για psp go αν εχεις firmware 6.20 (απο τα system settings βλεπεις τι firmware εχεις) τοτε ακολουθεις το Εγκατάσταση του 6.20 PRO-B10 και θα ειναι μονιμο το αν εχεις firmware >6.20 τοτε βαζεις το Εγκατάσταση του 6.60 PRO-B10 το οποιο δεν ειναι μονιμο και καθε φορα που ανοιγεις το psp θα τρεχεις το 660 PRO-B Updater προγραμματακι απο την στηλη games P.S μη γραφεις κεφαλαια
g64m Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 για να μη βασανιζεσαι κοιτα εδω http://pspgr.net/vie...p?f=147&t=18774 και ακολουθα τις οδηγιες για psp go αν εχεις firmware 6.20 (απο τα system settings βλεπεις τι firmware εχεις) τοτε ακολουθεις το Εγκατάσταση του 6.20 PRO-B10 και θα ειναι μονιμο το αν εχεις firmware >6.20 τοτε βαζεις το Εγκατάσταση του 6.60 PRO-B10 το οποιο δεν ειναι μονιμο και καθε φορα που ανοιγεις το psp θα τρεχεις το 660 PRO-B Updater προγραμματακι απο την στηλη games P.S μη γραφεις κεφαλαια για να μη βασανιζεσαι κοιτα εδω http://pspgr.net/vie...p?f=147&t=18774 και ακολουθα τις οδηγιες για psp go αν εχεις firmware 6.20 (απο τα system settings βλεπεις τι firmware εχεις) τοτε ακολουθεις το Εγκατάσταση του 6.20 PRO-B10 και θα ειναι μονιμο το αν εχεις firmware >6.20 τοτε βαζεις το Εγκατάσταση του 6.60 PRO-B10 το οποιο δεν ειναι μονιμο και καθε φορα που ανοιγεις το psp θα τρεχεις το 660 PRO-B Updater προγραμματακι απο την στηλη games P.S μη γραφεις κεφαλαια κ με αυτο δλδ φιλε θα μπορω ν κατεβαζω τζαμπα τα παιχνιδια? υ.γ απαγορευονται τα κεφαλαια?
mtzs Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 τα κεφαλαια τα απαγορευουν οι moderators Απαγορευεται να λεμε εδω οτι μπορεις να κατεβαζεις τζαμπα παιχνιδια. καθως και επισης λινκς σε πειρατικο υλικο
g64m Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 τα κεφαλαια τα απαγορευουν οι moderators Απαγορευεται να λεμε εδω οτι μπορεις να κατεβαζεις τζαμπα παιχνιδια. καθως και επισης λινκς σε πειρατικο υλικο κ τοτε φιλε αυτο που με εδωσες σε τι θα με βοηθησει?
mtzs Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 το να σπασεις η μονταρεις την κονσολα οπως θελεις εσυ δεν ειναι πειρατικο υλικο αλλα το να λες για τζαμπα παιχνιδια παιχνιδια ειναι. υπαρχει μεγαλη διαφορα στο ενα με το αλλο και επειδη δε θελω να στο παιζω εξυπνος σου στελνω π.μ να σου εξηγησω
ntafiduck Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 γεια σας παιδια...ηθελα να σας ρωτησω κατι και να μπορειτε να με βοηθησεται...εχω το psp go 1001 05g και το software μου ειναι το 660 PRO-B9 και προσπαθω να το σπασω...εχω δοκιμασει τα παντα σχεδον και να κατεβασω στο software και να σπασω αυτο που εχω ειδη....με βγαζει ενα μνμ συνεχεια (the installer does not support this model) οταν παω να σπασω αυτο 660 PRO-B9.... και ενα αλλο μνμ οταν παω να το κατεβασω (The game could not be started (8001...))δεν ξερω τ αλλο να δοκιμασω.. ευχαριστω!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα