Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Θα πάρω εναω υπολογιστη σε λιγες μέρες και κάνω ποστ τα χαρακτηριστικα του για να μου λέτε γνωμες και εσεις.Σκέφτομαι να πάρω μια hd 7770 sapphire edition 1gb.ΕΙναι καλή αξίζει τα 130 ευρώ?

Δημοσ.

Αγορασα προσφατα την MSI 7770 και μπορω να πω με σιγουρια οτι παιζει σχεδον ολα τα παιχνιδια σε φουλ ποιότητα χωρις προβλημα. Αυτο αφορα κυριως τις αναλυσεις ως 1680Χ1050 [που εχω εγω]. Για μεγαλες αναλυσεις και φουλ ποιοτητα θα πας σε ακριβοτερη καρτα.

Δημοσ.

Άνοιξε ένα θέμα με όλα τα χαρακτηριστικά που σκέφτεσαι μαζεμένα γιατί έτσι δεν μπορεί να σου πει κάποιος με ακρίβεια. Το θέμα είναι πόσο ισορροπημένο θα είναι γενικά το μηχάνημα σε συνάρτηση με τη χρήση που το προορίζεις.

Και θα σου πω αμέσως γιατί:

Καλύτερες (αρκετά) σ αυτά τα λεφτά είναι η 6870 και η gtx 560 και με λιγότερα η 6850. Κάποιος όμως που παίζει games στη χάση και στη φέξη και δεν έχει τρελές απαιτήσεις είναι προτιμότερο να προτιμήσει την 7770 γιατί και αξιοπρεπής είναι και λιγότερη κατανάλωση έχει.

Δημοσ.

Άνοιξε ένα θέμα με όλα τα χαρακτηριστικά που σκέφτεσαι μαζεμένα γιατί έτσι δεν μπορεί να σου πει κάποιος με ακρίβεια. Το θέμα είναι πόσο ισορροπημένο θα είναι γενικά το μηχάνημα σε συνάρτηση με τη χρήση που το προορίζεις.

Και θα σου πω αμέσως γιατί:

Καλύτερες (αρκετά) σ αυτά τα λεφτά είναι η 6870 και η gtx 560 και με λιγότερα η 6850. Κάποιος όμως που παίζει games στη χάση και στη φέξη και δεν έχει τρελές απαιτήσεις είναι προτιμότερο να προτιμήσει την 7770 γιατί και αξιοπρεπής είναι και λιγότερη κατανάλωση έχει.

πηγενε στην κατηγορια hardware genika και πές μου την γνωμη σου στο τοπικ μου!!!!1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...