andreashadji Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Καλημέρα σε όλους!εχει αντιμετωπίσει κανένας πρόβλημα στη παραλαβή κωδικού για ml για υπολογιστη που αγοράστηκε μετα τη παρουσίαση;συγκεκριμενα έκανα την αίτηση και μου απάντησαν πως το public δεν ειναι επίσημος μεταπωλητης...εχω επισυναψει την απόδειξη αγοράς κανονικά.μιλησα με AppleCare χθες και περιμένω νεώτερα.σα να τα χει κάνει λίγο μπαχαλο η apple με τα redemption codes. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreashadji Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Κανείς ρε παιδια; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Moderators Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Eιχα διαβασει για 24ωρο αναμονης τουλαχιστον αλλα τελικα ολα εγιναν πολυ γρηγοροτερα. Το εκανα προχτες και δεν πηρε πανω απο μισαωρο για να γινει η επιβεβαιωση,να μου στειλουν το κλειδωμενο pdf και τον κωδικο και να παρω τελικα το redeem. Αγορα απο Θεσσαλονικη, Madstore. Παντως το Madstore βγηκε αυτοματα στη φορμα αιτησης για το redeem, ως επισημος reseller. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreashadji Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Και μένα το public βγήκε αυτόματα,αλλα....ειναι σε review προς το παρών αλλα το έκανα escalation το θέμα μέσω AppleCare και περιμένω.αντε να δούμε... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα