Andy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) χθες καθως σερφαρα στο πισι ξαφνικα μου πεταει οτι το nvlddmkm.sys σταματησε να λειτουργει και ανακτηθηκε με επιτυχια...και μετα κατευθειαν μπλε οθονη κτλπ..αφου το γκουγκλαρα και εκανα οτι λεγαν δεν ειδα αποτελεσμα..ετσι ανοιξα το πισι..εβγαλα την καρτα..την καθαρισα απο σκονες κλτπ..το ξαναβαλα..τιποτα.... η οθονη ειναι ετσι any ideas? και στην διαχειρηση συσκευων μου γραφει αυτο οταν παω στο προσαρμογεα οθονης: Τα Windows διέκοψαν αυτήν τη συσκευή επειδή ανέφερε προβλήματα. (Κωδικός 43) Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2012 από Andy
stm00192 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Οι πιθανοτητες λενε οτι η καρτουλα μας αφησε.... αλλα για καλο και για κακο απεγκαταστησε τους drivers με driver sweeper και οερνα τους τελευταιους να δουμε αν θα γινει τπτ!!
Andy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Οι πιθανοτητες λενε οτι η καρτουλα μας αφησε.... αλλα για καλο και για κακο απεγκαταστησε τους drivers με driver sweeper και οερνα τους τελευταιους να δουμε αν θα γινει τπτ!! μαλλον μας αφησε... αυτο ηταν το πρωτο πραγμα που εκανα φιλε... επομενως ψαχνω για καινουρια! αυτη η καρτα γραφικων ειναι καλη??? http://www.multirama.gr/products/product?pid=0649222&catid=020300 και γενικα ποια θα προτινες μεχρι 200 ευρω? το pc ειναι διπυρηνο,με 2 γιγα ραμ..
stm00192 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 μαλλον μας αφησε... αυτο ηταν το πρωτο πραγμα που εκανα φιλε... επομενως ψαχνω για καινουρια! αυτη η καρτα γραφικων ειναι καλη??? http://www.multirama...22&catid=020300 και γενικα ποια θα προτινες μεχρι 200 ευρω? το pc ειναι διπυρηνο,με 2 γιγα ραμ.. Πες μου λιγο αναλυτικα το συστημα σου.... Γτ μαλλον είναι πολλα τα 200 για καρτα σε παλιο συστημα με δυπυρηνο.. και μονο 2γκιγκα ραμ.... Το μονο σιγουρο είναι οτι χρειαζεσαι αλλα δύο!! Και οχι η καρτ απου κοιτας δεν ειναι καλή!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Εμένα πάλι μου φαίνεται καλή περίπτωση. Με ένα μελλοντικό sli χτυπάς επιδόσεις 580 (διορθώστε με αν κάνω λάθος) και δεν έχεις και το θέμα της λίγης μνήμης.
Andy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 CPU:intel core 2 duo e6600 2.4 ghz Motherboard:xfx mb-n680-ilt Ram:ddr2 twinmos 1024mb σκληρος: 500 γιγα τιποτα αλλο που θα πρεπε γραψω? επισης σκεφτομαι μελλοντικα,δηλαδη οταν θα εχω λεφτα να αλλαξω και motherboard και ραμ..δεν ξερω αν βοηθαει καπου αυτο ως προς την καρτα γραφικων που θελω να παρω
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 1GB RAM? Τι windows έχεις? Και κάρτα να βάλεις, δύσκολα να παίξεις κάποιο παιχνίδι. Μάλιστα θα ήταν προτιμότερο να το γυρίσεις σε xp αν για κάποιον (άγνωστο) λόγο έχεις 7. Μνήμη δεν αξίζει να αγοράσεις, ούτε mobo. Το μηχάνημα θέλει όλο αλλαγή. Ποιό ακριβώς είναι το τροφοδοτικό σου? (άνοιξε το πλαϊνό καπάκι και δες τι γράφει)
Andy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 1GB RAM? Τι windows έχεις? Και κάρτα να βάλεις, δύσκολα να παίξεις κάποιο παιχνίδι. Μάλιστα θα ήταν προτιμότερο να το γυρίσεις σε xp αν για κάποιον (άγνωστο) λόγο έχεις 7. Μνήμη δεν αξίζει να αγοράσεις, ούτε mobo. Το μηχάνημα θέλει όλο αλλαγή. Ποιό ακριβώς είναι το τροφοδοτικό σου? (άνοιξε το πλαϊνό καπάκι και δες τι γράφει) 2 giga ειναι..ειναι διδυμες! psu xilence sps=xp550w ειναι το τροφοδοτικο vista ειναι τα windows πριν καει η καρτα επαιζα αρκετα παιχνιδια π ηταν απαιτητικα..crysis κτλπ..δεν μου κολλαγε ουτε τιποτα οταν λες ολο αλλαγη?αν αλλαξω motherboard και ram τι αλλο μενει να αλλαξω?τροφοδοτικο?
stm00192 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 2 giga ειναι..ειναι διδυμες! psu xilence sps=xp550w ειναι το τροφοδοτικο vista ειναι τα windows πριν καει η καρτα επαιζα αρκετα παιχνιδια π ηταν απαιτητικα..crysis κτλπ..δεν μου κολλαγε ουτε τιποτα οταν λες ολο αλλαγη?αν αλλαξω motherboard και ram τι αλλο μενει να αλλαξω?τροφοδοτικο? Το τροφοδοτικο σου δεν είναι και οτι καλυτερο αλλα μια 7750 - 7770 θα την σηκώσει λογικά... Απο εκει και περα για εμενα χρειαζεσαι οπωσδήποτε αλλα 2GB DDR2 RAM... και τότε το συστηματακι ισως σου κρατησιε για κανα χρονο ακομη... Οταν μιλαμε παντως για πληρη αλλαγη συνηθως εννοουμε, επεξεργαστη - ραμ - μητρικη - καρτα γραφικων - τροφοδοτικο..... Απο το δικο σου μπορουν να κρατηθουν σκληρος δισκος και κουτι!
Andy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Το τροφοδοτικο σου δεν είναι και οτι καλυτερο αλλα μια 7750 - 7770 θα την σηκώσει λογικά... Απο εκει και περα για εμενα χρειαζεσαι οπωσδήποτε αλλα 2GB DDR2 RAM... και τότε το συστηματακι ισως σου κρατησιε για κανα χρονο ακομη... Οταν μιλαμε παντως για πληρη αλλαγη συνηθως εννοουμε, επεξεργαστη - ραμ - μητρικη - καρτα γραφικων - τροφοδοτικο..... Απο το δικο σου μπορουν να κρατηθουν σκληρος δισκος και κουτι! θεσπεσια..δηλαδη για κατι οικονομικο αλλα καλο θελω γυρω στα 300-400?η παραπανω? δεν ειμαι τρελος gamer..αλλα οταν βγαινει καινουριο παιχνιδακι το κατεβαζω..
stm00192 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 χωρις κουτι και σκληρο με 400 - 450 κατι γινεται
Andy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 επειδη φευγω σημερα θα ειμαι πισω σε 10 μερες για να με καθοδηγησετε στο πως να το "Χτισω"
Andy Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 καλησπερα και παλι παιδες!!λοιπον εχω μπατζετ μεχρι 200-250 ευρω για να αλλαξω καρτα γραφικων και ραμ!ισως και τροφοδοτικο..τι προτεινετε?
Rush13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Επειδή είχα σχεδόν το ίδιο σύστημα δέν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για αναβάθμιση...πρέπει να τα αλλάξεις σχεδόν όλα... Καλύτερα πάρε mobo-ram-cpu και μετά αργότερα βάζεις και κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό βασικά έχω μια 8800gts για πούλημα αμα την θές και δέν θές να πάρεις καινούργιο σύστημα
Andy Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Επειδή είχα σχεδόν το ίδιο σύστημα δέν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για αναβάθμιση...πρέπει να τα αλλάξεις σχεδόν όλα... Καλύτερα πάρε mobo-ram-cpu και μετά αργότερα βάζεις και κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό βασικά έχω μια 8800gts για πούλημα αμα την θές και δέν θές να πάρεις καινούργιο σύστημα ποσο την δινεις φιλε?ειναι σε καλη κατασταση ομως? καρτα γραφικων πρεπει να παρω γιατι μου καηκε αυτη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα