Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χθες καθως σερφαρα στο πισι ξαφνικα μου πεταει οτι το nvlddmkm.sys σταματησε να λειτουργει και ανακτηθηκε με επιτυχια...και μετα κατευθειαν μπλε οθονη κτλπ..αφου το γκουγκλαρα και εκανα οτι λεγαν δεν ειδα αποτελεσμα..ετσι ανοιξα το πισι..εβγαλα την καρτα..την καθαρισα απο σκονες κλτπ..το ξαναβαλα..τιποτα....

η οθονη ειναι ετσι post-149247-0-55508300-1343775088_thumb.jpg

any ideas?

και στην διαχειρηση συσκευων μου γραφει αυτο οταν παω στο προσαρμογεα οθονης: Τα Windows διέκοψαν αυτήν τη συσκευή επειδή ανέφερε προβλήματα. (Κωδικός 43)

Επεξ/σία από Andy
Δημοσ.

Οι πιθανοτητες λενε οτι η καρτουλα μας αφησε....

αλλα για καλο και για κακο απεγκαταστησε τους drivers με driver sweeper και οερνα τους τελευταιους να δουμε αν θα γινει τπτ!!

Δημοσ.

Οι πιθανοτητες λενε οτι η καρτουλα μας αφησε....

αλλα για καλο και για κακο απεγκαταστησε τους drivers με driver sweeper και οερνα τους τελευταιους να δουμε αν θα γινει τπτ!!

μαλλον μας αφησε... :(

αυτο ηταν το πρωτο πραγμα που εκανα φιλε...

επομενως ψαχνω για καινουρια!

αυτη η καρτα γραφικων ειναι καλη??? http://www.multirama.gr/products/product?pid=0649222&catid=020300

και γενικα ποια θα προτινες μεχρι 200 ευρω?

το pc ειναι διπυρηνο,με 2 γιγα ραμ..

Δημοσ.

μαλλον μας αφησε... :(

αυτο ηταν το πρωτο πραγμα που εκανα φιλε...

επομενως ψαχνω για καινουρια!

αυτη η καρτα γραφικων ειναι καλη??? http://www.multirama...22&catid=020300

και γενικα ποια θα προτινες μεχρι 200 ευρω?

το pc ειναι διπυρηνο,με 2 γιγα ραμ..

Πες μου λιγο αναλυτικα το συστημα σου....

Γτ μαλλον είναι πολλα τα 200 για καρτα σε παλιο συστημα με δυπυρηνο.. και μονο 2γκιγκα ραμ....

Το μονο σιγουρο είναι οτι χρειαζεσαι αλλα δύο!!

Και οχι η καρτ απου κοιτας δεν ειναι καλή!

Δημοσ.

CPU:intel core 2 duo e6600 2.4 ghz

Motherboard:xfx mb-n680-ilt

Ram:ddr2 twinmos 1024mb

σκληρος: 500 γιγα

τιποτα αλλο που θα πρεπε γραψω?

επισης σκεφτομαι μελλοντικα,δηλαδη οταν θα εχω λεφτα να αλλαξω και motherboard και ραμ..δεν ξερω αν βοηθαει καπου αυτο ως προς την καρτα γραφικων που θελω να παρω

Δημοσ.

1GB RAM? :shock: Τι windows έχεις?

Και κάρτα να βάλεις, δύσκολα να παίξεις κάποιο παιχνίδι. Μάλιστα θα ήταν προτιμότερο να το γυρίσεις σε xp αν για κάποιον (άγνωστο) λόγο έχεις 7. Μνήμη δεν αξίζει να αγοράσεις, ούτε mobo. Το μηχάνημα θέλει όλο αλλαγή.

Ποιό ακριβώς είναι το τροφοδοτικό σου? (άνοιξε το πλαϊνό καπάκι και δες τι γράφει)

Δημοσ.

1GB RAM? :shock: Τι windows έχεις?

Και κάρτα να βάλεις, δύσκολα να παίξεις κάποιο παιχνίδι. Μάλιστα θα ήταν προτιμότερο να το γυρίσεις σε xp αν για κάποιον (άγνωστο) λόγο έχεις 7. Μνήμη δεν αξίζει να αγοράσεις, ούτε mobo. Το μηχάνημα θέλει όλο αλλαγή.

Ποιό ακριβώς είναι το τροφοδοτικό σου? (άνοιξε το πλαϊνό καπάκι και δες τι γράφει)

2 giga ειναι..ειναι διδυμες!

psu xilence sps=xp550w ειναι το τροφοδοτικο

vista ειναι τα windows

πριν καει η καρτα επαιζα αρκετα παιχνιδια π ηταν απαιτητικα..crysis κτλπ..δεν μου κολλαγε ουτε τιποτα

οταν λες ολο αλλαγη?αν αλλαξω motherboard και ram τι αλλο μενει να αλλαξω?τροφοδοτικο?

Δημοσ.

2 giga ειναι..ειναι διδυμες!

psu xilence sps=xp550w ειναι το τροφοδοτικο

vista ειναι τα windows

πριν καει η καρτα επαιζα αρκετα παιχνιδια π ηταν απαιτητικα..crysis κτλπ..δεν μου κολλαγε ουτε τιποτα

οταν λες ολο αλλαγη?αν αλλαξω motherboard και ram τι αλλο μενει να αλλαξω?τροφοδοτικο?

Το τροφοδοτικο σου δεν είναι και οτι καλυτερο αλλα μια 7750 - 7770 θα την σηκώσει λογικά...

Απο εκει και περα για εμενα χρειαζεσαι οπωσδήποτε αλλα 2GB DDR2 RAM...

και τότε το συστηματακι ισως σου κρατησιε για κανα χρονο ακομη...

Οταν μιλαμε παντως για πληρη αλλαγη συνηθως εννοουμε,

επεξεργαστη - ραμ - μητρικη - καρτα γραφικων - τροφοδοτικο.....

Απο το δικο σου μπορουν να κρατηθουν σκληρος δισκος και κουτι!

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο σου δεν είναι και οτι καλυτερο αλλα μια 7750 - 7770 θα την σηκώσει λογικά...

Απο εκει και περα για εμενα χρειαζεσαι οπωσδήποτε αλλα 2GB DDR2 RAM...

και τότε το συστηματακι ισως σου κρατησιε για κανα χρονο ακομη...

Οταν μιλαμε παντως για πληρη αλλαγη συνηθως εννοουμε,

επεξεργαστη - ραμ - μητρικη - καρτα γραφικων - τροφοδοτικο.....

Απο το δικο σου μπορουν να κρατηθουν σκληρος δισκος και κουτι!

θεσπεσια..δηλαδη για κατι οικονομικο αλλα καλο θελω γυρω στα 300-400?η παραπανω?

δεν ειμαι τρελος gamer..αλλα οταν βγαινει καινουριο παιχνιδακι το κατεβαζω..

Δημοσ.

επειδη φευγω σημερα θα ειμαι πισω σε 10 μερες για να με καθοδηγησετε στο πως να το "Χτισω"

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα και παλι παιδες!!λοιπον εχω μπατζετ μεχρι 200-250 ευρω για να αλλαξω καρτα γραφικων και ραμ!ισως και τροφοδοτικο..τι προτεινετε?

Δημοσ.

Επειδή είχα σχεδόν το ίδιο σύστημα δέν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για αναβάθμιση...πρέπει να τα αλλάξεις σχεδόν όλα...

Καλύτερα πάρε mobo-ram-cpu και μετά αργότερα βάζεις και κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό

βασικά έχω μια 8800gts για πούλημα αμα την θές και δέν θές να πάρεις καινούργιο σύστημα

Δημοσ.

Επειδή είχα σχεδόν το ίδιο σύστημα δέν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για αναβάθμιση...πρέπει να τα αλλάξεις σχεδόν όλα...

Καλύτερα πάρε mobo-ram-cpu και μετά αργότερα βάζεις και κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό

βασικά έχω μια 8800gts για πούλημα αμα την θές και δέν θές να πάρεις καινούργιο σύστημα

ποσο την δινεις φιλε?ειναι σε καλη κατασταση ομως?

καρτα γραφικων πρεπει να παρω γιατι μου καηκε αυτη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...