dimnts Δημοσ. 15 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2003 Γεια σε όλους.Έχω win2000 pro και το πρόβλημα μου είναι το εξής: Εκεί που πριν όταν έκανα shutdown για να κλείσω τον υπολογιστή είχα τις επιλογές shutdown , restart και log off αλλά και standby τώρα πια δεν υπάρχει standby! Κοίταξα να το επαναφέρω και από το power options στο control panel αλλά δεν υπήρχε τέτοια επιλογή.Τι να κάνω? Βέβαια τις προηγούμενες μέρες προσπαθούσα να παίξω Colin McRae 2 αλλά κάτι γινόταν και δεν μπορούσα, μάλλον επειδή δεν γίνεται να παίξω με win2000, και συνέχεια το εγκαταστούσα και απεγκαταστούσα. Επίσης δοκίμασα να βάλω και το λογισμικό που πάει μαζί με την Viper 550 που έχω (πριν είχα βάλει μόνο τους drivers της κάρτας). Μετά είδα αυτό με το standby και το απεγκατέστησα. Αυτές ήταν οι μοναδικές αλλαγές που έκανα στο pc τις τελευταίες μέρες. Ιό δεν έχω. Λέτε να φταίει τίποτα από τα προηγούμενα που ανέφερα και να τα έπαιξε λίγο ο υπολογιστής μου ή κάτι άλλο?
dimnts Δημοσ. 15 Ιουνίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2003 Τελικά έκανα update τους drivers (αν και ήταν πολύ δύσκολο γιατί δεν μπορούσα να τους βρώ) όπως μου είπες και δούλεψε. Τώρα όλα είναι εντάξει, ευχαριστώ. Και στο power options στο control panel έβαλε και το tab hibernate αλλά και το να κάνω manually standby όπως πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.