Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Ανοιξα το media go για να περασω αρχεια απο τον υπολογιστη (τρεχει win7-64) στο τηλεφωνο (sony live walkman) και κολλησανε τα παντα,δεν λειτουργουσε τιποτα,κανω επανεκκινηση,παω να το ξανανοιξω,παλι τα ιδια.Σκεφτομαι να το απεγκαταστησω και να το εγκαταστησω ξανα.Βλεπω οτι εχει σχετικα 2 προγραμματα,το media go και το media go playback engine. χρησιμοποιω το ccleaner και το πρωτο ενταξει ενω στο δευτερο την ωρα που τα windows συγκεντρωνουν τις απαραιτητες πληροφοριες για να το απεγκαταστησουν κολλαει και σταματανε τα παντα.Δεν λειτουργει τιποτα και το μονο που μου μενει ειναι η επανεκκινηση. Ετσι ουτε το media go λειτουργει ουτε να απεγκατασταθει μπορει και δεν ξερω τι να κανω και δυστυχως ουτε η επαναφορα συστηματος λειτουργει για να μπορεσω να το γυρισω πισω το συστημα. Εχει κανεις καμμια ιδεα;
micos000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Από ασφαλή λειτουργία δοκίμασες να κάνεις απεγκατάσταση;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Από ασφαλή λειτουργία δοκίμασες να κάνεις απεγκατάσταση; Το πρωτο που εκανα μετα απ' οσα περιεγραψα παραπανω αλλα το αποτελεσμα εναι ακριβως το ιδιο... Επειδη το media go ειναι μερος του pc companion,τα απεγκατεστησα ολα και τα ξαναεγκατεστησα και οταν εφτασε να εγκαταστησει ξανα το media go....ξανακολλησε μολις εφτασε η ωρα της εγκαταστασης του playback engine...( to pc companion που ελεγχει για αναβαθμισεις,back up επαφων κτλ λειτουργει κανονικα)
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Σε γενικες γραμμες το θεμα ειναι οτι εχουμε ενα προγραμμα που εχει κολλησει και δεν απεγκαθισταται ουτε διορθωνεται με την επανεγκατασταση.Τι κανουμε σ' αυτες τις περιπτωσεις;
micos000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 -Είπες ότι προσπάθησες με το cc, κάνε μια δοκιμή και με το revo uninstaller (free) ή το total uninstaller (not free). -Πριν κάνεις uninstall έλεγξε στην διαχείριση εργασιών μήπως τρέχει κάποια διεργασία και τερμάτισε την. -Δώσε WINDOWS+R (εκτέλεση) και γράψε services.msc και έλεγξε στις υπηρεσίες αν υπάρχει κάποια διεργασία της sony ή του media go και τερμάτισε την, βάλτην επίσης να μην εκτελείτε αυτόματα και μετά από επανεκκίνηση ξαναδοκίμασε την απεγκατάσταση. -Ποια έκδοση του media go έχεις; Μήπως υπάρχει κάποια αναβάθμιση; -Κάπου πήρε το μάτι μου για conflict με το quicktime. Αν έχεις το qt απεγκατέστησε το μήπως και...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 -Είπες ότι προσπάθησες με το cc, κάνε μια δοκιμή και με το revo uninstaller (free) ή το total uninstaller (not free). -Πριν κάνεις uninstall έλεγξε στην διαχείριση εργασιών μήπως τρέχει κάποια διεργασία και τερμάτισε την. -Δώσε WINDOWS+R (εκτέλεση) και γράψε services.msc και έλεγξε στις υπηρεσίες αν υπάρχει κάποια διεργασία της sony ή του media go και τερμάτισε την, βάλτην επίσης να μην εκτελείτε αυτόματα και μετά από επανεκκίνηση ξαναδοκίμασε την απεγκατάσταση. -Ποια έκδοση του media go έχεις; Μήπως υπάρχει κάποια αναβάθμιση; -Κάπου πήρε το μάτι μου για conflict με το quicktime. Αν έχεις το qt απεγκατέστησε το μήπως και... Φιλε μου και το revo εχω και καμμια διεργασια της sony δεν εκτελειται και τιποτα δεν εχω επιλεξει να εκτελειται αυτοματα ουτε καν το windows update και το pc ξεκιναει με επιλεκτικη εκκινηση και εκκινουν μαζι του μονο τα απολυτως απαραιτητα (4 στοιχεια).Το μονο λογικο ειναι οτι προσφατα εκανα αναβαθμιση του τηλεφωνου σε ics οπου αλλαξανε τα παντα,απο το λογοτυπο,τα γραφικα,το μενου κτλ ενω το pc companion me to media go τα ειχα 6 μηνες πριν που πηρα το τηλεφωνο.Ομως ολα τα απεγκατεστησα (εκτος απο το media go playback engine,γιατι υπηρχε και αλλο προγραμμα το media go (σκετο) που απεγκατασταθηκε)και πηγα στη sony και τα ξανακατεβασα ολα και εγκατασταθηκαν κανονικα αλλα οταν εφτασε η ωρα να εγκατασταθει το media go ξεκινησε η διαδικασια και αφου εγκατεστησε διαφορες παραμετρους οταν εφτασε η ωρα να εγκαταστησει το συγκεκριμενο,κολλησε παλι.Κατι εχει μπλοκαρει και δεν το αφηνει ουτε ετσι ουτε αλλιως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα