Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι τα φώτα σας! Βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 smartphones:

http://www.skroutz.gr/s/446969/HTC-One-S.html

http://www.skroutz.gr/s/446965/HTC-One-X.html

Προβληματίζομαι για το εάν αξίζει να πάρω το κομψότερο S, όταν το Χ με αρκετά καλύτερα χαρακτηριστικά είναι μόνο 50 ευρώ ακριβότερο...

Επίσης υπάρχει καμιά περίπτωση θέματος με τη μεγάλη διαφορά τιμής μεταξύ καταστημάτων του Skroutz και των "γνωστών, μεγάλων" καταστημάτων? (πχ μη αναγνώριση εγγύησης κλπ)

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δεν υπαρχει μη αναγνωριση εγγυησης. Το πας στο καταστημα και στο φτιαχνουν. Αν δε το αναγνωριζει η ελληνικη αντιπροσωπεια δεν ειναι δικο σου θεμα αν και αποτι μου εχουν πει τα αναγνωριζουν ολα.

Απο κει και περα υπαρχει μεγαλη διαφορα στο μεγεθος στα δυο κινητα. To one χ ειναι καλυτερο αλλα μπορει να μη σε βολεψει καθολου λογο μεγεθους. Απο την αλλη η οθονη του one s ειναι κακη οταν το κοιτας απο κοντα. Αν δε σε ενδιαφερει να το πουλησεις μεταχειρισμενο παρε το ΟΝΕ Σ. Γενικα πες μας για τι χρηση το θες και πιο κινητο ειχες τωρα.

Δημοσ.

Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση,

Τώρα έχω ένα HTC wildfire, του οποίου μπορώ να πω ότι μίσησα την ανάλυση... αλλά για τα λεφτά του τότε βγήκε αρκετά καλό.

Ψάχνω κάτι για λίγο από όλα: gaming , internet κλπ. Για αυτό και προσπαθώ να δώσω ιδιαίτερη βάση στην ανάλυση της οθόνης..

Το μόνο που δεν με ενδιαφέρει είναι η κάμερα αλλά τα 2 κινητά έχουν την ίδια.

Δημοσ.

Δεν εχω να σου προτεινω καποιο αλλο κινητο γιατι δε ξερω πολυ καλα απο αυτα. Ομως μπορεις να απορριψεις το one x και νομιζω οτι δε χρειαζεται να πας στο one s για να εισαι ικανοποιημενος απο το κινητο σου. 480χ800 αναλυση ειναι αρκετη. Το one s ειναι απατη δεν εχει την αναλυση που λεει. Για περισσοτερα διαβασε πληροφοριες πανω σε super amoled pentile matrix.

Αν εχεις κολλημα με την αναλυση δες και sony xperia s η περιμενε huawei ascend d1. Αν θες one x ειναι υποχρεωτικο να το δεις απο κοντα γιατι ειναι παρα πολυ μεγαλο. Η HD αναλυση χρησιμευει μονο στα hd videos. Αν δε βλεπεις συχνα απο το κινητο μη σε νοιαζει καθοτι τραβαει παραπανω μπαταρια και επεξεργαστικη ισχυ.

Δημοσ.

Δίκιο έχεις... μόλις είδα και το xperia P που φαίνεται αρκετά καλό για αυτό που ψάχνω. Μάλλον εκεί θα καταλήξω

Δημοσ.

Μάλλον δεν υπολογίζεις τον παράγοντα UI. Αν σε έχει βολέψει το wildfire δύσκολα θα σου αρέσει το χάλια software της Sony.

Εγώ που είχα One X και One S , σου προτείνω το S , είναι πιο γρήγορο και πιο βολικό.

Η οθόνη αν και προβληματίζει λίγο , εύκολα συνηθίζετε και πέραν αυτού , έχει πολύ ζωντανά χρώματα

Δημοσ.

Πήγα και είδα και το Sony από κοντά και πραγματικά το μέγεθος δεν είχε μεγάλη διαφορά απο τα Χ και S, οπότε πήρα τηλέφωνο σε ένα κατάστημα για το Χ και μου είπαν πως ανοίγει με το λογότυπο της Vodafone... υπάρχει περίπτωση αυτό να μην αλλάζει με αλλαγή λογισμικού?

Δημοσ.

Απορρίπτεις μια συσκευή για το boot screen logo;

Εφόσον ασχοληθείς με την συσκευή, μπορείς να βάλεις και την φώτο σου για boot screen. ;)

Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA

Δημοσ.

Φυσικά και δεν την απορρίπτω.. απλά μου έκανε εντύπωση που αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που μου είπε ο πωλητής στο τηλέφωνο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...