SpiritoCaine Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπερα,εχω ενα dell inpiron 910 το οποιο πηγαινε για φορματ.. Το προβλημα ειναι οτι λογισμικο αναλογο δεν χωραει γιατι εχει χωρο μονο 7gb συνολικα! Οποτε ηθελα να κανω ενα recovery or restore.. Πως μπορω να το κανω? Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2012 από SpiritoCaine
Xristaras12 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 κλεισε το netbook. οταν ανοιξεις χτυπας το f8(σαν να θες να μπεις σε safe mode) θα δεις ως πρωτη επιλογη το επιδιορθωση του υπολογιστη μου κ απο κει και περα θα σου ανοιξει το dell datasafe local backup(επειδη εχει περασει καιρος δεν το θυμαμαι ακριβως αλλα εσυ θες να κανεις restore στο factory image αν εχει) http://en.community.dell.com/support-forums/software-os/f/3524/t/19313215.aspx
SpiritoCaine Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 οταν παταω f8 μου κανει ενα θορυβο ο οποιος αν δεν αφησω η δεν κλισω το κουμπι δεν σταματαει...επισης μετα απο αυτο μου βγαζει οτι δεν εχει λογισμικο και δεν ανοιγει καν... τωρα βγαζει και αυτο. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
nikos903 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Αυτό το λαπτοπ δεν έχει μέσα περασμένο σύστημα για restore, πρέπει να φτιάξεις φλασάκι για να του κάνεις φορμάτ (δεν είναι δύσκολο, με το SARDU και με άλλα προγράμματα γίνεται). Το θέμα είναι όμως άλλο, είσαι σίγουρος οτι ο δίσκος του είναι καλός; Νομίζω οτι χαλάει εύκολα αυτός Anyway, κάνε το φλασάκι και δοκιμάζεις. Κωδικό βάζεις αυτόν που έχει το λάπτοπ απο κάτω.
tigergreg Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Εμπα στο βιος και δες την χωρητικοτητα του δισκου. Αν ειναι μηδεν γιγα πας για δισκο. Πριν μια εβδομαδα συμπτωματικα εφτιαξα ενα ιδιο βαζοντας 32αρη δισκο με τελικο κοστος 100 ευρω. Δες εδω...... http://www.insomnia.gr/topic/454089-ssd-pci-e-%cf%83%ce%b5-dell-inspiron-910-8gb/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα