ρεσπεψτ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 καλησπερα εχω ενα netbook lg x120 ειμαι αρκετα ευχαριστημενος...εγω βαλει πανω μνημη 2γβ και μπαταρια 9cell(ειχε 6 κελιων)... τωρα λεω αμα του βαλω εναν μικρο σε χωριτηκοτητα ssd...θα κραταει παραπανω η μπαταρια του? εστω και κανα μισαωρο? απο ταχυτητα λογικα ποιο γρηγορη εκκινηση κτλ κτλ..
AccountSaver Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 απο ταχύτητα πιστεύω θα είναι χαοτική διαφορά γιατί είναι SSD,τώρα για οικονομία σε ισχύη καλό είναι να το ψάξεις κυρίως με βάση το μοντέλο του SSD κτλ . τι καταναλώνει .
ρεσπεψτ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 σωστος!!! ενας hdd 2.5 τι καταναλωση εχει?
rounsmith Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Κατά βάση ένας ssd καταναλώνει 20% λιγότερο ενέργεια απο έναν Hdd. Τώρα πρέπει να ψάξεις γιατί υπάρχουνε διαφοροποιήσεις. Αλλά πάνω κάτω να ξέρεις 20+10% μερικές φορές. Πρέπει να ψάξεις τα μοντέλα στον γούγλη.
Voodooman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Η διαφορά στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας πρακτικά είναι αμελητέα και δεν είναι λόγος για να αγοράσει κανείς SSD για netbook. Θα κερδίσεις αρκετά πράγματα, αλλά όχι αυτονομία.
ρεσπεψτ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 ok ευχαριστω και μετα απο αναζητηση νομιζω δεν αξιζει.....
Voodooman Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 ok ευχαριστω και μετα απο αναζητηση νομιζω δεν αξιζει..... Δεν αξίζει στο θέμα της αυτονομίας και μόνο. Σε όλους τους άλλους τομείς (ταχύτητα, θόρυβο/κραδασμοί, θερμοκρασία), οι διαφορές είναι από μεγάλες έως πολύ μεγάλες. Μπορεί ο SSD σε ένα netbook να μην αποδίδει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του λόγω περιορισμών του chipset, αλλά κάθε ενίσχυση που μπορούμε να δώσουμε σε ένα netbook είναι ευπρόσδεκτη,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα