Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα στο να συνδεθώ ασύρματα στο ίντερνετ. Έχω σύνδεση από τη HOL (24mbps) και με καλώδιο ethernet δεν υπάρχει πρόβλημα, συνδέομαι κανονικά. Όταν πάω να συνδεθώ όμως ασύρματα αντιμετωπίζω το εξής:

Το pc αναγνωρίζει κανονικά το router, με φουλ σήμα μάλιστα αλλά όταν του λέω να συνδεθεί, ξεκινά τη διαδικασία (acquiring network address) αλλά ποτέ δεν συνδέεται, κάνει συνεχώς προσπάθειες αλλα δεν. Αντίθετα (και εδώ είναι το παράξενο) συνδέεται στη γραμμή ενός γείτονα που έχει αφήσει το ρουτερ του ξεκλείδωτο, παρότι το συγκεκριμένο δικτυο έχει πολύ ασθενές σήμα.

Δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Το wi-fi του pc αποκλείεται να έχει πρόβλημα γτ στο άλλο δίκτυο συνδέεται, ενώ και το ιντερνετ δε φταίει αφού με ethernet πάει σφαίρα.

ΥΓ. Το ίδιο πρόβλημα συμβαίνει και με desktop με στικάκι wi-fi και με netbook που έχω δοκιμασει.

Καμμιά γνώμη;

Δημοσ.

a.hard reset το ρουτερ.

β.αλλαξε κλειδωμα στο ρουτερ.αν εχεις πχ wpa2 καντο wpa.

γ.βεβαιωσου οτι ο dhcp ειναι ανοιχτος στο ρουτερ.

δ.βεβαιωσου ΟΤΙ ΤΟ mac address filtering ειναι disable τελειως.

ε.αλλαξε drivers στην καρτα δενεχει νοημα αφου λες οτι δεν μπαινει τιποτα.

στ.firmware στο ρουτερ αλλαξε το αν βρεις αλλο αλλα ουτε αυτο ειναι αφου δεν μπαινει κανενα.

εγω το κοβω οτι εχεις κανει enable το mac address filtering και σου κοβει ολες τις mac address.βλεπω οτι θα ειναι enable και απο κατω allow.καντο disable.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...