AquaBoy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα,έχω το σύστημα της υπογραφής μου και δεν καταφέρνω να κάνω OC στις μνήμες να τρέχουν στα 1600.Τις έχω δοκιμάσει και manual και με XMP,όταν τις βάζω στα 1600 κάνω save bios συνεχίζει με επανεκινηση και πριν μπει στα windows βγάζει μπλε οθόνη και restart. Έπαιξα λίγο με τις τάσεις στο DRAM VOLTAGE και τις έβαλα ως το 1,67 εδώ ναι μεν μπηκε στα windows αλλά δεν ειναι σταθερο ανοίγει παράθυρα με καποια σφάλματα στο skype παραδειγμα και μετά από λίγη ώρα πάλι μπλε οθόνη. Καμια βοήθεια ρε παιδιά γτ θα το πετάξω απο το παράθυρο. Θα μου πείτε μικρή η διαφορά απο τα 1333 αλλά έχω φάει σκάλωμα. Είναι περασμενο και το τελευταιο bios της μητρικής Παιδες help
John-lamia Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 μηπως οι μνημες σου ειναι απλες/φτινες και δεν αντεχουν το o/c ? ποιες εχεις ? τι μαρκα και ποια εκδωση ειναι οι μνημες σου ?
AquaBoy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.549213 Αυτές!
RcManiac Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Κάνε τις ρυθμίσεις χειροκίνητα και βάλε τα timings και Volts που λέει επάνω . Βάλε τον επεξεργαστή ξανα στοκ και ρύθμισε τις μνήμες να τρέχουν default 1600 και όχι o/ced στα 1600 , μετά αν είναι σταθερό ανέβασε ξανα τον επεξεργαστή .
nikos1982 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 κανε ενα mem test γτ εχει τυχη σε φιλο να εχεις vegence 1600ρες και να μην εχουν προβλημα στα 1333 και στα 1600 να εχουν προβλημα και της πηγε για rma.βαλτες manual απο το bios 1600/την ταση και τα timings και μετα με το bootable cd mem test βαλε να κανει το τεστ αρκετη ωρα να δεις αν σου βγαλει προβληματα.
gigasteo83 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 τον CPU ποσο τον εχεις φτασει? Ποιο guide ακολουθησες? δωσε καμια πληροφορια τι αλλαξες και τι θερμοκρασιες εχεις
AquaBoy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Ακόμα cpu δεν έχω κάνει ,για την ώρα παίζω με μνήμες, Ετρεξα μεμτεστ και βγάζει πολλά errors.Της πήγα πίσω και αναμένω!
AquaBoy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Έγινε αντικατάσταση λόγο μνημών που είχαν πρόβλημα στα 1600. Τέλος όλα καλά! Ευχαριστώ ¨)
AquaBoy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Άλλαξε τες! ¨) Edit:Καλύτερα τρέξε το μεμτεστ όπως έκανα εγώ,ρύθμισε τες στα 1600 και τρέξτο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα