xlapatsas4000 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα πλέον χρησιμοποιώ άλλο ε-μαιλ (@outlook.com) και θα ήθελα να μεταφέρω τις επαφές μου και τα συμβάντα του ημερολογίου από το παλιό μου hotmail στο νέο μου ε-μαιλ. πως μπορεί να γίνει αυτό ;και γενικά πως μπορω να κρατήσω τα συγκεκριμένα δεδομένα στον H/Y ώστε να τα βάλω σε μ ελλοντική συσκευή [ίσως και διαφορετικού λειτουργικού (]. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Απλά το δηλώνεις στο WP7 κινητό σου στις ρυθμίσεις των επαφών και μετά το ρυθμίζεις να κάνει συγχρονισμό... Αλλά νομίζω ότι πρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος... Πες μας ακριβώς τι θέλεις να περάσεις από που σε τι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 στο κινητό μου έχω 3ε-μαιλ εκ των οποίο ν χρησιμοποιώ τις επαφες μου από το ένα μαιλ,διότι οι επαφες του δεύτερου έχουν πρόβλημα στα ονόματα, τώρα που εβαλα και τρίτο μαιλ αυτομάτως πήρε τις λάθος επαφες, πως μπορώ να του συγχρωνισω τις σωστές ; Αν πάρω iPhone η android πως θα βάλω εκεί τις επαφες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα