Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το budget ειναι 400€ περίπου..

Χρήσεις word σερφαρισμα στο internet ταινιες μουσικη....

Ακουω τις προτάσεις σας..

Δημοσ.

Με pentium επεξεργάστη όμως;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Με pentium επεξεργάστη όμως;;

Sent from my iPhone using Insomnia

ο επεξεργαστής είναι διπλοπύρηνος και δεν νομίζω στην κατηγορία εώς 400€ να βρεις πιο δυνατή cpu

Δημοσ.

Εχε βέβαια υπ' όψην σου ότι η ποιότητα κατασκευής θα σε απογοητεύσει οικτρά (πλαστικά απίστευτης σκουπιδοποιότητας, και στραβοσυναρμολόγησης.....) .

Αν, όμως, αποφασίσεις να πας σε κάτι λίγο ποιό ποιοτικό, προφανώς θα χρειαστεί κάτι να θυσιάσεις (όπως πχ η κάρτα γραφικών, ή και λίγα ευρουλάκια).

Προφανώς είναι θέμα επιλογής, όπως και όλα τα πράγματα σε αυτή τη παλιοζωή...

Δημοσ.

Εχε βέβαια υπ' όψην σου ότι η ποιότητα κατασκευής θα σε απογοητεύσει οικτρά (πλαστικά απίστευτης σκουπιδοποιότητας, και στραβοσυναρμολόγησης.....) .

Αν, όμως, αποφασίσεις να πας σε κάτι λίγο ποιό ποιοτικό, προφανώς θα χρειαστεί κάτι να θυσιάσεις (όπως πχ η κάρτα γραφικών, ή και λίγα ευρουλάκια).

Προφανώς είναι θέμα επιλογής, όπως και όλα τα πράγματα σε αυτή τη παλιοζωή...

είσαι "λιγάκι" υπερβολικός. προφανώς δεν έχει την ποιότητα των macbook ή άλλων λάπτοπ με αλουμίνιο και δε συμμαζεύεται αλλά στη τιμή αυτή δεν υπάρχουν πολλές επιλογές http://www.skroutz.gr/c/25/laptop/f/342275_342281/%CE%91%CF%80%CF%8C-14-1-%CE%AD%CF%89%CF%82-16-%CE%AF%CE%BD%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82-1366x768.html?order_dir=asc&page=6&price_max=470&price_min= . αν έχει κάποιο μειονέκτημα άξιο αναφοράς το συγκεκριμένο λάπτοπ είναι η έλλειψη usb 3.0 αλλά και αυτό δεν είναι τόσο τραγικό.

Δημοσ.

είσαι "λιγάκι" υπερβολικός. προφανώς δεν έχει την ποιότητα των macbook ή άλλων λάπτοπ με αλουμίνιο και δε συμμαζεύεται αλλά στη τιμή αυτή δεν υπάρχουν πολλές επιλογές http://www.skroutz.gr/c/25/laptop/f/342275_342281/%CE%91%CF%80%CF%8C-14-1-%CE%AD%CF%89%CF%82-16-%CE%AF%CE%BD%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82-1366x768.html?order_dir=asc&page=6&price_max=470&price_min= . αν έχει κάποιο μειονέκτημα άξιο αναφοράς το συγκεκριμένο λάπτοπ είναι η έλλειψη usb 3.0 αλλά και αυτό δεν είναι τόσο τραγικό.

Νομίζω ότι δεν έγινα απόλυτα κατανοητός...Εξηγούμαι λοιπόν...

Ο φορητός που πρότεινες πραγματικά είναι υπέροχος για τα χρήματα που ζητάει.

Η παραπάνω παρατηρησή μου αφορά το σύνολο των φορητών υπολογιστών αυτής της κατηγορίας τιμής, και απλώς θίγω μια λεπτομέρεια, που είναι γνωστή σε αυτους που είναι χρόνια χρήστες φορητών, αλλά ίσως δε γνωρίζει ο topic starter.

Δημοσ.

σίγουρα σε αυτή τη κατηγορία δε μπορείς να έχεις μεγάλες απαιτήσεις στη ποιότητα, η αντίρρηση μου ήταν εδώ "απίστευτης σκουπιδοποιότητας, και στραβοσυναρμολόγησης" . σκουπιδοποιότητα και στραβοσυναρμολόγησης?(χρησιμοποιώντας 'η' αντί για 'ει' (σε συνδυασμό με το κατέβασμα του τόνου στη παραλήγουσα ) στο στραβοσυναρμολόγησης (=> στραβοσυναρμολογήσεις) αρχικά με έκανε να πιστεύω πως αναφερόταν μόνο στο συγκεκριμένο λάπτοπ οι χαρακτηρισμοί :) λάθος μου) . εν πάση περιπτωση, ένα απλό " μέτριας έως χαμηλής ποιότητας πλαστικό" πιστεύω ότι θα κάλυπτε την κατάσταση. μη τον ρίξουμε και σε κατάθλιψη τον άνθρωπο,ένα φθηνό λάπτοπ θέλει να πάρει,ας μην τον απογοητεύουμε τόσο και στο τέλος αναγκαστεί να δώσει παραπάνω χρήματα για πράγματα που πιθανότατα δε χρειάζεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...