Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πιο θερμό καλοκαίρι της Microsoft χωρίς καμία αμφιβολία, συνεχίζεται με την εταιρεία να ανακοινώνει μια νέα υπηρεσία διαδικτυακού e-mail, το Outlook.com. Αν και η εταιρεία διαθέτει ήδη το Hotmail, μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες διαδικτυακού e-mail, εντούτοις φαίνεται ότι η Microsoft προτιμάει να το αντικαταστήσει σταδιακά με μια εντελώς νέα υπηρεσία αφού το Hotmail έχει γίνει παραλήπτης αρκετά έντονης κριτικής τα τελευταία χρόνια.Για τη νέα της υπηρεσία η Microsoft επιλέγει την ονομασία Outlook από την εφαρμογή e-mail που διαθέτει η σουίτα Office και όπως θα περιμέναμε ο σχεδιασμός βασίζεται στο Metro περιβάλλον που κυριαρχεί πλέον στα προϊόντα της Microsoft. Το περιβάλλον εργασίας εξακολουθεί να χωρίζεται σε τρεις στήλες με τη διαφορά ότι είναι πιο απλό και τακτοποιημένο ενώ είναι βελτιστοποιημένη η χρήση του για smartphones και tablets. Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Outlook.com είναι

• Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης των email σας
  • Εξελιγμένος τρόπος καταπολέμησης του spam
  • Ενσωμάτωση ενημερώσεων από Facebook, Twitter, Linked In και άλλα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα
  • Εργαλεία για προσαρμογή του περιβάλλοντος ανάλογα με τα γούστα σας
  • Δυνατότητα κλήσεων μέσω Skype

Παράλληλα με την παρουσίαση του Outlook.com, η Microsoft προχωρά σε πλήρη αναβάθμιση και τριών ακόμα υπηρεσιών καταργώντας εντελώς την ονομασία Windows Live. Έτσι τα Live Contacts και το Live Calendar ονομάζονται πλέον People και Calendar ενώ και ο ιστότοπος του Skydrive ανασχεδιάζεται ακολουθώντας το Metro πρότυπο.

Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν λογαριασμού τύπου [email protected], θα πρέπει να συνδεθούν στην υπηρεσία και να προχωρήσουν με την δέσμευση του ψευδώνυμου που επιθυμούν. Στη συνέχεια η υπηρεσία θα προτείνει τη δημιουργία φακέλου μέσα στα εισερχόμενα όπου εκεί θα πηγαίνουν τα mail του νέου λογαριασμού παράλληλα με τα mail που διατηρείτε ήδη στο Hotmail και τα οποία θα συνεχίσετε να τα λαμβάνετε κανονικά.

Εικόνα: outlook5.png

Εικόνα: 2012-07-31_1930.jpg

Link.png Site: http://www.outlook.com[/url]']outlook.com

Δημοσ.

αν κάνεις rename your old address, επιρεάζει τους λογαριασμούς στους οποίους χρεισιμοποιείς το παλιό mail address? Όπως facebook, twitter κλπ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή από το outlook.com περνάω στο hotmail λογαριασμό μου, με όλα τα μηνύματα, απλά σε διαφορετικό περιβάλλον (υπερβολικά μπλε φαντάζει αυτή τη στιγμή, πιθανόν να είναι θέμα συνήθειας).

Υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας νέου λογαριασμού, όμως;

Δημοσ.

αυτοί που έχουν hotmail, windowslive κλπ, θα μεταφερθούνε σταδιακά στο περιβάλλον του outlook.com;

Τι σταδιακά; Εγώ μπήκα απλά στο Outlook.com και πλέον κάθε φορά που πληκτρολογώ www.hotmail.com με μεταφέρει στην outlook.com

Δημοσ.

νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνεις άλλο mail @outlook.com, αφού μεταφέρεσαι αυτόματα στην νέα πλατφόρμα και με το @hotmai.com.. απλά αν κάνεις νέο, θα λαμβάνεις ότι σου έρχεται στην διευθυνση @hotmail σε ένα ξεχωριστο φάκελο

Δημοσ.

ο δικός μου λογαριασμός ήδη μεταφέρθηκε εκεί μόνος του........ τι να πω εντυπώσεις...... εμφανισιακά είναι γράφηκα των win 95......... όπως όλο το metro τπτ εντυπωσιακό με λίγα λόγια.........

Δημοσ.

Εγώ το γουστάρω πολύ το νέο περιβάλλον...πάνε να το κάνουν απλό και λιτό τύπου Gmail...

Δημοσ.

Κοιτα σύμπτωση!

Χθες πάλευα όλη νύχτα για να ρυθμίσω το office365,στα wp7 και καταληξα να εγκαθιστω και να συγχρονιζω το outlook σε κινητό και λαπτοπ!:lol:

Δημοσ.

καλό φαίνεται,εγώ παρότι έχω και hotmail και gmail και είμαι και από τα δυο ευχαριστημένος έτρεξα και έκανα λογαριασμό και πρόλαβα το όνομα μου...τώρα έχω γαμώ τα ονόματα email χαχαχα...

από εντυπώσεις καλό φαίνεται αλλά όχι ακόμα έτοιμο...όταν πας στο ημερολόγιο ή στο skydrive σε πάει στο site του hotmail...πάντως φαίνεται καλή προσπάθεια που προσφέρει πολλή συνδεσιμότητα...πέρασα πανεύκολα τις επαφές μου από το gmail και γενικά νομίζω ότι θα βολέψει πολύ κόσμο...όλα μαζί νοικοκυρεμένα...αντεπίθεση της Microsoft...

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κατόρθωσε κανείς να περάσει στο outlook.com λογαριασμό από το gmail; Η σύνδεση με το hotmail λογαριασμό μου έγινε πανεύκολα, με το gmail για κάποιο λόγο "σκαλώνει".

Δημοσ.

Βολεύει πολύ το νέο interface, αλλά σπάνια χρησιμοποιώ τον browser για να τσεκάρω τα mails... Το windows live mail και το outlook συνεχίζω να μην τα αλλάζω.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλή η επιλογή για alias. Νομίζω είναι μέχρι 5.

A. Rename your account. Choosing this approach causes your sign in name to change from your existing @hotmail.com address to your new @outlook.com address. Your existing address becomes an alias of your new account so that mail delivery is uninterrupted. The primary disadvantage of this approach is that Windows Phone users will need to reset their phone to factory settings and then go through the Windows Phone setup experience with their new address. The primary advantages of this approach are a) from this point forward you will sign in with your new account and B) mobile devices will send from your @outlook.com address.

B. Create an @outlook.com alias on your account. An alias is a secondary email address associated with an account. Mail sent to that address arrives in the inbox of the primary account. When using the @outlook.com web interface to send a mail, you can choose which address (the primary address of the account or an alias) to send the mail from. The primary disadvantage of this choice is that most mail clients don’t support aliases. This includes mobile phones (Windows Phone, iOS, Android) and desktop mail clients. The Hotmail/Outlook team may build features in the future to help with these scenarios.

Rename your account: http://mail.live.com/?rru=renameaccount

Create an Alias: http://mail.live.com/?rru=createalias

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...