Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας

Αγορασα την εν λογω τηλεοραση και το μανουαλ οδηγιων ειναι ελλειπεστατο

Αφου την τοποθετησα και εκανα τις απαραιτητες ρυθμισεις για την λειτουργια της

εβαλα να παιξει μια ταινια σε αρχειο mkv με εξωτερικους υποτιτλους srt

Την ταινια την παιζει με μια απιστευτη εικονα και κινηση αλλα με τους υποτιτλους υπαρχει θεμα

στον υπολογιστη τους παιζει μια χαρα αλλα στην τηλεοραση τους εμφανιζει ακαταλαβιστικους

Δεν βρισκω μενου ξεχωριστο για τον media player που εχει ενσωματωμενο και εχω φαει την τηλεοραση να ψαχνω για ρυθμιση.....

Αλλο προβλημα ειναι η ταξινομιση των καναλιων καθως τα εβγαλε με την δικη της σειρα και θελω να την αλλαξω

Πχ αντ1 στο καναλι 1 μεγκα στο 2 κτλ κτλ

Αν εχει κανεις το ιδιο μοντελο η καποιο παρομοιο και γνωριζει κατι ας μου το πει να δω τι θα κανω....

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Για την ταξινόμηση πηγαίνεις smart hub/κανάλι/(tools)αριθμός καναλιού....

Για τους υπότιτλους δες αν έχει επιλογή γλώσσας και αν ναι,θα το βάλεις στα ελληνικά....

• Like 1
Δημοσ.

Πρεπει να υπαρχει στις ρυθμισεις για τους υποτιτλους επιλογη για ελληνικα,επελεξε το και θα τα βλεπει κανονικα οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω.

Σε ολς τις Samsung της φετινης σεζον υπαρχει αυτη η επιλογη.

Τσεκαρε το.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα μην το συζητας εχεις μεσα στις 1-2 καλυτερες τηλεορασεις που κυκλοφορουν στην αγορα.

Εχει και αναλυτικοτατο manual μεσα στο menu της tv.

Τσεκαρε το.

Δημοσ.

Τυχερέ! Έχεις τηλεορασάρα! Καλές θεάσεις.

Υ.Γ.

Αν επιτρέπεται, πόσο την πήρες; Είναι λίγος καιρός που την έχω βάλει στο μάτι, αλλά τα οικονομικά μου ακόμα δεν το επιτρέπουν.

Που θα πάει όμως.

Δημοσ.

Tsampas.gr 2.280 ευρω μετρητοις ..... ψαξτο μην σε πιασουν κοροιδο αλλα μαγαζια που ζητουν απο 2600 - 2850 !!!!!

Ηθελα να την παρω με δοσεις αλλα δεν μου εδιναν αυτο το δανειο και με τσαντισαν και στο πλαισιο που με ειχαν στο περιμενε 10 μερες, για εγκριση με 2.600 συν τοκους και ενα ταμπλετ και μου την εδωσε και την πηρα μετρητοις .....

Μου λεει το παλικαρι μια μερα που πηγα για κατι περιμενω εγκριση ..... Περιμενε του λεω οσο θες ..... την πηρα ηδη !!!!!!!!!!!

Σε καλο μου βγηκε τελικα !!!!!!!!

Δημοσ.

Φίλε την πήρες σε εξαιρετική τιμή! Μπράβο σου.

Ο media player που έχει, τι λέει; έχεις βάλει κανα αρχείο 1080p;

Γενικα στις Samsung ο media player ειναι αψογος,οι αλλοι ακομα μαθαινουν........

Δημοσ.

Φίλε την πήρες σε εξαιρετική τιμή! Μπράβο σου.

Ο media player που έχει, τι λέει; έχεις βάλει κανα αρχείο 1080p;

Ειναι αψογος και με απιστευτες λειτουργιες αναλυσης !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...