axaxouxas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Καλησπερα σας Αγορασα την εν λογω τηλεοραση και το μανουαλ οδηγιων ειναι ελλειπεστατο Αφου την τοποθετησα και εκανα τις απαραιτητες ρυθμισεις για την λειτουργια της εβαλα να παιξει μια ταινια σε αρχειο mkv με εξωτερικους υποτιτλους srt Την ταινια την παιζει με μια απιστευτη εικονα και κινηση αλλα με τους υποτιτλους υπαρχει θεμα στον υπολογιστη τους παιζει μια χαρα αλλα στην τηλεοραση τους εμφανιζει ακαταλαβιστικους Δεν βρισκω μενου ξεχωριστο για τον media player που εχει ενσωματωμενο και εχω φαει την τηλεοραση να ψαχνω για ρυθμιση..... Αλλο προβλημα ειναι η ταξινομιση των καναλιων καθως τα εβγαλε με την δικη της σειρα και θελω να την αλλαξω Πχ αντ1 στο καναλι 1 μεγκα στο 2 κτλ κτλ Αν εχει κανεις το ιδιο μοντελο η καποιο παρομοιο και γνωριζει κατι ας μου το πει να δω τι θα κανω.... Ευχαριστω πολυ
janpap08 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Για την ταξινόμηση πηγαίνεις smart hub/κανάλι/(tools)αριθμός καναλιού.... Για τους υπότιτλους δες αν έχει επιλογή γλώσσας και αν ναι,θα το βάλεις στα ελληνικά.... 1
kostas_dr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Απ' το Tools νομίζω μπαίνεις στη ρύθμιση των υποτίτλων. 1
alextrela172 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Πρεπει να υπαρχει στις ρυθμισεις για τους υποτιτλους επιλογη για ελληνικα,επελεξε το και θα τα βλεπει κανονικα οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω. Σε ολς τις Samsung της φετινης σεζον υπαρχει αυτη η επιλογη. Τσεκαρε το. 1
axaxouxas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους !!!!!!!!! Ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μιλαμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alextrela172 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Καλα μην το συζητας εχεις μεσα στις 1-2 καλυτερες τηλεορασεις που κυκλοφορουν στην αγορα. Εχει και αναλυτικοτατο manual μεσα στο menu της tv. Τσεκαρε το.
kostas_dr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Τυχερέ! Έχεις τηλεορασάρα! Καλές θεάσεις. Υ.Γ. Αν επιτρέπεται, πόσο την πήρες; Είναι λίγος καιρός που την έχω βάλει στο μάτι, αλλά τα οικονομικά μου ακόμα δεν το επιτρέπουν. Που θα πάει όμως.
axaxouxas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Tsampas.gr 2.280 ευρω μετρητοις ..... ψαξτο μην σε πιασουν κοροιδο αλλα μαγαζια που ζητουν απο 2600 - 2850 !!!!! Ηθελα να την παρω με δοσεις αλλα δεν μου εδιναν αυτο το δανειο και με τσαντισαν και στο πλαισιο που με ειχαν στο περιμενε 10 μερες, για εγκριση με 2.600 συν τοκους και ενα ταμπλετ και μου την εδωσε και την πηρα μετρητοις ..... Μου λεει το παλικαρι μια μερα που πηγα για κατι περιμενω εγκριση ..... Περιμενε του λεω οσο θες ..... την πηρα ηδη !!!!!!!!!!! Σε καλο μου βγηκε τελικα !!!!!!!!
axaxouxas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Με Πλαιυστεσιον..... και ψαχνωμαι για bluray home cinema..... γιατι εχει θεματακι με τον ηχο....
kostas_dr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Φίλε την πήρες σε εξαιρετική τιμή! Μπράβο σου. Ο media player που έχει, τι λέει; έχεις βάλει κανα αρχείο 1080p;
alextrela172 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Φίλε την πήρες σε εξαιρετική τιμή! Μπράβο σου. Ο media player που έχει, τι λέει; έχεις βάλει κανα αρχείο 1080p; Γενικα στις Samsung ο media player ειναι αψογος,οι αλλοι ακομα μαθαινουν........
axaxouxas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Φίλε την πήρες σε εξαιρετική τιμή! Μπράβο σου. Ο media player που έχει, τι λέει; έχεις βάλει κανα αρχείο 1080p; Ειναι αψογος και με απιστευτες λειτουργιες αναλυσης !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kostas_dr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Αχ, που θα πάει, κάποια στιγμή θα την καπαρώσω και εγώ. Μέχρι τότε, υπομονή.
axaxouxas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Εχει μοντελα στις 40-46-55 ιντσες Ποιο θελεις εσυ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα