Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! Φτιάχνω μια σελίδα για ένα ξενοδοχείο σε joomla. Χρειάζομαι και ένα σύστημα κρατήσεων σαν αυτά που επιλέγει ο χρήστης στην αρχική σελίδα μέρα άφιξης και αναχώρισης με αριθμό κλινών κ.α.

Υπάρχει κάποιο component (κατά προτίμηση δωρεάν) το οποίο να έχετε χρησιμοποιήσει και να έχετε μείνει ευχαριστημένοι?

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ Gigenis! Το βρήκα αυτό και το εγκατέστησα, αλλά να σου πω εκτός του ότι βρήκα πρόβλημα με το πως θα εμφανίζεται στην αρχική σελίδα (δεν έχει κάποιο module που να επιλέγεις την θέση που θα το τοποθετήσεις αλλά μόνο σαν μενού) μου φάνηκε πως είναι για κάτι διαφορετικό. Πρέπει να είναι για το αν θέλει ο χρήστης να νοικιάσει κάποιο διαμέρισμα ή δωμάτιο σε μια περιοχή και κάνει αναζήτηση σε πολλά ενοικιαζόμενα. Θα προτιμούσα σαν αυτό που έχει Από: Προς: με επιλογή ημερολογίου και αριθμό ατόμων και τέτοια. Δεν ξέρω αν κάνει και τέτοια το Jomres. Είμαι καινούργιος σε όλο αυτό. Αν μπορούσες να με βοηθήσεις θα σου ήμουν εγνώμων. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Για ανέλυσε λίγο τι θέλεις να κάνεις γιατί δεν κατάλαβα... θέλεις booking system για σελίδα ξενοδοχείου;

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό ακριβώς. Είναι σελίδα ξενοδοχείου σε joomla. Θέλω ο χρήστης στην αρχική σελίδα να έχει ένα box όπου θα επιλέγει ημερ/νία αναχώρησης και αποχώρησης, αριθμό ατόμων κ.α. και να κάνει κράτηση σύμφωνα με τα διαθέσιμα δωμάτια.

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι δεν έχεις συνδέσει τη σελίδα με το πρόγραμμα του ξενοδοχείου, οπότε και δεν έχει τη δυνατότητα ελέγχου διαθεσιμότητας. Άρα δεν χρειάζεσαι πρόγραμμα booking αλλά μια απλή φόρμα αποστολής ενδιαφέροντος.

Αυτό μπορείς να το κάνεις είτε με μια custom φόρμα, είτε με κάτι σαν αυτό: http://extensions.joomla.org/extensions/vertical-markets/booking-a-reservations/booking/15786

• Like 1
Δημοσ.

Σωστά. Ο χρήστης απλά θα στέλνει την φόρμα ενδιαφέροντος. Ο ιδιοκτήτης εαν δεν θα υπάρχει η διαθεσιμότητα θα απενεργοποιεί την επιλογή, ή θα επικοινωνεί μαζί του. Σ'ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Προφανώς κατέβασες την έκδοση για 2.5 κοίταξε στο site τους για έκδοση 1.5

Υ.Γ. αν είναι καινούργιο site κακώς το έφτιαξες σε 1.5

• Like 1
Δημοσ.

Ήταν έτοιμο template και ήταν σε 1.5. Δοκίμασα μια φορά να κάνω update αλλά χάθηκαν τα πάντα.. δεν εμφανιζόταν καλά, οπότε το ξαναεγκατέστησα. Δεν με πειράζει και σε 1.5 που είναι. Τώρα προσπαθώ να μάθω πως λειτουργεί. Σ'ευχαριστώ και πάλι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...