Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Εδώ και καιρό έχω ένα πρόβλημα με το FreeMake Video Converter, έχω κατεβάσει το Lost και θέλω να τα γράψω σε DVD. Έκανα την Season 1-2 και τώρα ότι βίντεο και να θέλω να μετατρέψω μόνο σε DVD πάει 2% και κολάι άμα θέλω να τα μετατρέψω σε άλλη μορφή μετατρέπετε κανονικά. Δοκίμασα να το απεγκατάσταση και πάλι εγκατάσταση άλλα πάλι τίποτα..

Δημοσ.

1.Το πρόγραμμα που μου έδωσες δεν υποστηρίζει το τύπο του αρχείου (.flv)

2.Δεν το γράφω κατευθείαν σε DVD (για έναν από αυτούς τους λόγους) το αποθηκεύω σε .ISO και μετά μέσω του Nero το γράφω σε DVD.

Δημοσ.

Εφοσον χρησημοποιεις το Nero για εγγραφη, με το FVC τι προσπαθεις να κανεις; Σε τι μορφη προσπαθεις να το μετατρεψεις και κολλαει;

Δημοσ.

Δεν το μετατρέπω σε καμία μορφή βάζω όσα επεισόδια χωράνε και τα μετατρέπω σε DVD το κάνω με το FVC γιατί το menu του DVD (με ενδιαφέρει το menu για να επιλεγώ ποιο επεισόδιο θα δω) είναι ποιο καλό παίζει με την σειρά τα βίντεο και συνεχόμενα. Είχα προσπαθήσει και με το ConvertXToDVD αλλά ήταν πολύ ποιο αργό και ενώ έπαιζε το 1 επεισόδιο επέστρεφε στο μενού του 1 επεισοδίου για να ξεκινήσω από το επεισόδιο 3 δεν γίνετε.

Δημοσ.

Καλησπέρα... Εδώ και καιρό έχω ένα πρόβλημα με το FreeMake Video Converter, έχω κατεβάσει το Lost και θέλω να τα γράψω σε DVD. Έκανα την Season 1-2 και τώρα ότι βίντεο και να θέλω να μετατρέψω μόνο σε DVD πάει 2% και κολάι άμα θέλω να τα μετατρέψω σε άλλη μορφή μετατρέπετε κανονικά. Δοκίμασα να το απεγκατάσταση και πάλι εγκατάσταση άλλα πάλι τίποτα..

Γιατι δεν βαζεις το προσθετο freemake video downloader στον firefox να τα κατεβαζεις και αμεσως στο μετατρεπει σε AVI (εφ'οσον το επιλεξης) και μετα το γραφεις με το freemake video converter σε dvd. Eτσι εχω γραψει 10δες dvd χωρις κανενα προβλημα.
Δημοσ.

Σαν γρύγορη δοκιμή,βάλε να αποθηκεύσει σε άλλο φάκελο και όχι στο συδηρόδρομο c:\users\.........

νάλε να γράψει σκέτο στο c:\ ή αν έχει d:\ ακόμα καλύτερα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ίδιο γίνετε πάλη...

To δοκιμασα κι εγω (σε iso) οντως κολλαει για λιγο στο 2% αλλα αμα το αφησεις συνεχιζει και πιθανως να καθυστερει και σ' αλλα σημεια αλλα μετα προχωραει κανονικα. Τουλαχιστον σε εμενα δουλεψε κανονικα,. Επεξ/σία από Sirios8e
Δημοσ.

Μου απάντησαν από την FreeMake και λένε "Τry to disable all accelerations (CUDA, DXVA) and try again" αυτά πως τα απενεργοποιώ.. Αυτά τα δυο κουτάκια κάτω είναι οι θερμοκρασίες των σκληρών

To δοκιμασα κι εγω (σε iso) οντως κολλαει για λιγο στο 2% αλλα αμα το αφησεις συνεχιζει και πιθανως να καθυστερει και σ' αλλα σημεια αλλα μετα προχωραει κανονικα. Τουλαχιστον σε εμενα δουλεψε κανονικα,.

Το βίντεο που ανέβασα στo Youtube είναι 1,50MB και το άφησα ένα μισσαορο και ακόμα είναι 4%(σε αυτό στο 4 κώλυσε)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...