Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλοπέρα...Έχω στο PC δυο σκληρούς 500GB και σήμερα μετά από αρκετό καιρό που είχα να μπω προσπάθησα να στείλω κάτι αρχεία 52,2GB μου έλεγε σε 20 λεπτά άλλα περνιοντουσαν αρκετά γρήγορα, ξαφνικά σταμάτησε να παίρνει (στο παράθυρο είχαν σταματήσει όλα εκεί που σου λέει πόσα MB περαστήκαν) και κάθε 2 λεπτά περίπου για 30sec κόλλαγε όλο το PC δεν κουνιόταν τίποτα. Πάτησα άκυρο και προσπάθησα να περάσω ένα τραγούδι, αυτό περαστικέ κανονικά, μετά ξαναπροσπάθησα τα αρχεία άλλα πάλι το ίδιο. Το PC μου έχει τα χαρακτηριστικά της υπογραφής

Δημοσ.

γιατι δεν δοκιμαζεις να τα περασεις τα 52,2γβ σε 3 δοσεις? δηλαδη περιπου 17γβ τη φορα

Δημοσ.

Υποθέτω Windows? Τι version? Ένα πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να πας στο event log ("Event Viewer" στο start menu στα Win7) να δεις τι προβλήματα υπάρχουν καταγεγραμμένα.

Ένα άλλο που πρέπει να κάνεις είναι να κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα που θα σου επιτρέψει να δεις τα δεδομένα SMART των σκληρών σου δίσκων.

Τέλος δε βλάπτει και κάποιο πρόγραμμα που θα σου επιτρέψει να δεις και τις θερμοκρασίες των δίσκων.

Με όλα αυτά τα δεδομένα πιστεύω θα βγει το συμπέρασμα.

Δημοσ.

Λοιπόν έχω Windows 7 Home κατέβασα το Asvanced System Otimez και βρήκα ένα που λέει για να βρει error στον σκληρό (ταράτσες αγγλικά μου δεν είναι και πολύ καλά και για αυτο έχω την ελληνική έκδοση των Windows) είχα κάνει και ανασηγκροτηση πριν κανά 2 εβδομάδες. Τόσα για τα υπόλοιπα αν μπορείς να μου τα πεις στα ελληνικά για να τα βρω πιο εύκολα και θα σου απαντήσω μόλις τελειώσει αυτο που έβαλα να κάνει...

Sent from my iPod touch using Insomnia

Α και για τις θερμοκρασίες είναι γύρο στους 70 βαθμούς (δεν έχω καλή ψυκτρα και την πάστα την άλλαξα πρόσφατα)

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.
Α και για τις θερμοκρασίες είναι γύρο στους 70 βαθμούς (δεν έχω καλή ψυκτρα και την πάστα την άλλαξα πρόσφατα)

Μας ενδιαφερει η θερμοκρασια των σκληρων σου δισκων, οχι του επεξεργαστη...

Κατεβασε αυτο http://www.hdsentinel.com/download.php και http://www.piriform....wnload/standard και ενημερωσε μας, για τις θερμοκρασιες και για την κατασταση ''υγειας'' των hdd!

Δημοσ.

Λοιπών το Health και η θερμοκρασία και στους δυο είναι 99% και 47°C άμα θέλετε και εικόνες να μου πείτε...

ΟΚ... Φτιάχτηκε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...