newtech Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Πιστευω η καλυτερη τιμη για BLU RAY HOME CINEMA http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.504920
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 1000w - lol (στη funai παει αυτο, ουτε στον TS ουτε στο eshop). H τιμη ειναι καλη για καποιον που δεν διαθετει χρηματα.
newtech Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 1000w - lol (στη funai παει αυτο, ουτε στον TS ουτε στο eshop). H τιμη ειναι καλη για καποιον που δεν διαθετει χρηματα. Να υποθεσω δεν ειναι RMS... η απλα ειναι ΚΑΙ ΚΑΛΑ 1000
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 RMS?????? :lol: :lol: :cry: Καλα RMS ουτε 100W δεν ειναι και τα 6 καναλια μαζι. Ο τροπος που τα μετραει η funai ειναι προφανως ιδιος με αυτον σε κατι φορητα ραδιοcd αγνωστου πατρος και μητρος που πουλανε διαφοροι στον δρομο... Κατι παραπανω απο τα "μουσικα" PMPO, peak watts... 1
aristidis540 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 πω πω 1000 watt ε,,,θα κανει καλα τοστ ... α τωρα ειδα οτι δεν ειναι τοστιερα. ..περα απο την πλακα καλη η τιμη,αλλα για να παρεις κατι τετοιο,νομιζω οτι πρεπει να το ακουσεις.
kingdragon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Τα συγκεκριμένα επειδή τα εχω εχουν 500rms και ειναι πολύ καλά πάντα για την τιμη τους.
defacer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Εδώ και πολύ καιρό ψήνομαι να πάρω ένα φτηνό home theater γιατί κάθε φορά που βλέπω ταινία με soundtrack στην 42άρα ο (ανύπαρκτος) ήχος με κάνει να θέλω να κλάψω. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα όμως από HT και δεν αισθάνομαι ότι έχω και το χρόνο να το ψάξω στο βαθμό που θέλω, οπότε... να το πάρω παιδιά; (το BD δεν με ενδιαφέρει καθόλου, δεν πρόκειται να παίξω τίποτα άλλο εκτός από x264/DTS, άντε και AAC) Ευχαριστώ!
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Τα συγκεκριμένα επειδή τα εχω εχουν 500rms και ειναι πολύ καλά πάντα για την τιμη τους. Θες να μας πεις αυτο το 500 που λες πως το μετρησες; Δεν το μετρησες οκ, τοτε που το ειδες και γιατι το πιστεψες;
kingdragon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Κοίτα πουθενά δεν το λέει για τα 500 rms αλλά σε σχέση με σύστημα Philips HTS3261 me 400w rms είναι σίγουρα πιο δυνατά. Οπότε ή κλείνουν προς τα 500 w που σου είπα ή η Philips λέει ψέματα. Πάντως σε όλο το net που αναφέρουν για 1000wrms με την καμία...
aristidis540 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 εαν ειναι 20 watt το καθε ηχειο παλι καλα.
xouzel Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 εαν ειναι 20 watt το καθε ηχειο παλι καλα. Πες τα ρε φιλε γιατι θα τρελαθουμε τελειως δηλαδη. Παλικαρια, 500 και 1000 watt RMS, εχετε ιδεα τι σημαινει ;; Τιναζετε ενα σπιτι στον αερα !!! Μη σας πιανουν μ^^^κες !!!!
chrismoute Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 το πραγμα ειναι απλο ... καπου εχει ενα ταμπελακι που πρεπει να λεει την συνολικη καταναλωση ... συνηθως αυτες οι κατασκευες εχουν μεσα ενισχυτες ταξης D , με βαθμο αποδοσης που μπορει να φτασει το πολυ μεχρι και το 90% . Αν λοιπον εχει καταναλωση 200W καταλαβαινεις οτι δεν μπορει να αποδοσει παραπανω απο 5 χ 40 Watt . επισης σημασια παιζει και το ποσο ευαισθητα ειναι τα ηχεια ... Εχω ακουσει απο καλο λαμπατο ενισχυτη 2 χ 10 watt με καλα ηχεια και δεν νομιζω να υστερουσε πουθενα στο να τα οδηγησει ! Βεβαια , συμφωνω και γω οτι πρεπει να το ακουσεις πρωτα για να κρινεις αν σου κανει ... αν και σε αυτη την κατηγορια τιμής δεν μιλάμε για high end .... !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα