KeepWalking7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Γεια σας παιδιά...έχω ένα πρόβλημα στο LoL με το fps...μπορεί ας πούμε τώρα να είναι στα 70 fps στο low ενώ χθες το βράδυ ήταν στα 130...;/ από θερμοκρασίες που κοίταξα είναι σχεδόν ίδιες και έχω τα ίδια προγράμματα ανοιχτά...τι μπορεί να φταίει; επίσης χθες όταν παρατήρησα την πτώση των fps έκανα απεγκατάσταση τους driver της κάρτας γραφικών και έκανα επανεκκίνηση (για να τους βάλουν μόνα τους τα windows )...και φτιάχτηκε...αλλά το πρωί πάλι τα ίδια..
sistah Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Ανεκαθεν παιζεις σε low settings ή απλα δοκιμασες στο low ποσα fps εχεις? Το point μου ειναι, οτι ειτε εχεις 70 ειτε 130 fps δεν αλλαζει κατι στο ματι σου. Εκτος και αν στα teamfights πεφτει στα 30 fps. Δες στα settings του LoL την ρυθμιση που εχεις στο video--> frame rate cap. Το πιο "safe" setting ειναι το stable, που lockaρει στα 60fps διοτι το συνηθεστερο screen refresh rate των μοντερνων οθονων ειναι 60Hz + . Αν εχεις καποια απο τις αλλες δυο επιλογες: high ή benchmark τοτε ισως γι΄αυτο ανεβοκατεβαινει. Παντως πρακτικα, εφ΄οσον δεν πεφτεις κατω απο 60fps εισαι οκ.
KeepWalking7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Σε ευχαριστώ φίλε τελικά ήταν το vertical sync όταν το έκλεισα έπιασα πάλι τα 100+...το έβαλα εκεί για να δω τα fps μου αλλά μετά στο high έπιανα γύρω στα ~30 για αυτό παραξενεύτηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα