Προς το περιεχόμενο

Αριθμός κέντρου μηνυμάτων COSMOTE?

The_Seeker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μήπως μπορεί να μου πει κάποιος τον αριθμό κέντρου μηνυμάτων για COSMOTE (συμβόλαιο έχω, σε περίπτωση που είναι διαφορετικός από καρτοκινητά)? Ξαφνικά χωρίς να πειράξω τίποτα το κιν μου δε στέλνει μηνύματα (Nokia 6310), μου βγάζει "Η αποστολή απέτυχε". Τηλέφωνο παίρνει κανονικά πάντως! Any ideas? Ευχαριστώ!

Δημοσ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ THE SEEKER, Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο TASSOS ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ(+3097100000). ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ.

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕ #33*ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ*16# ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ.

Υ.Γ.Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ 1234. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕ :**03**ΠΑΛΑΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ*ΝΕΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ*ΝΕΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ#.

ΦΙΛΙΚΑ, DJSHACKER-24081977

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

(σορρυ για τα ελλινικα...εχο σινιθισει σε greeklish)...τελοσπαντον...εχο ακριβοσ το ιδιο προβλημα με τν The_Seeker ... βαζο τν αριθμο μινιματον...αλλα και παλι δεν γινετε τιποτα...μιποσ φταιει που εχο What's Up ?? η μιποσ επειδη το κεντρο μινιματον δεν εχει ονομα...δεν κσερο τι να βαλω....COSMOTE???...WHAT'S UP ???...παρακαλο ρε βοηθηστε...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:50 ----------

αν μπορειτε στειλτε απαντηση στο MSN μου ... αν δεν εχετε MSN δν πειραζει...θα μπαινο καθε μερα στην ιστοσελιδα αυτη...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:52 ----------

(MSN = [email protected])

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Φίλε μου βρήκα την λύση, όλη μέρα σήμερα είχα το ίδιο πρόβλημα. Δεν εχει να κάνει με κέντρο μηνυμάτων. Απλά από ότι μου είπε η Cosmote είναι που αν δεν έχεις 11 λεπτά μέσα στην κάρτα τουλάχιστον δεν το δέχεται το δίκτυο οπότε δεν μπορεί να στειλει μνμ, είτε έχεις whatsup ή οτιδήποτε. Οπότε βάλε μια καρτούλα των 3 ευρώ κ θα είσαι άρχοντας. Δεν έχει σημασία αν έχεις πακέτο πχ 600 λεπτά κ 600 μνμ ή 1000 μνμ, έχει να κάνει με το δίκτυο. Οπότε αν βάλεις 3 ευρώ δεν θα χρεωθείς το μνμ από τα 3 ευρώ αλλά από το πακέτο που έχεις. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...