christs Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 εμενα με κανουν πολεμο και μου εχουν την πιο καθυστερημενη αποστολη Dispatch Estimate Friday 18 Jan 2013 :P
runner69 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Εφεραν αποθεμα. Εστειλαν και email. Σε μενα πλεον γραφουν: Dispatch Estimate Thursday 17 Jan 2013 - Friday 18 Jan 2013 Τελικα μου το εκαναν dispatch. lol Dispatched on 15 Jan 2013
arxaggelos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Θα μου το είχαν στείλει κι εμένα υποθέτω εαν δεν ήταν λάθος τα στοιχεία της χρέωσης, με αποτέλεσμα να κολλήσει η συναλλαγή. Τουλάχιστον έτσι μου είπε ο υπάλληλος της τράπεζας, αν και δεν μου φαίνεται και πολύ πιθανό. Τεσπα.
mc01319 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τελικα μου το εκαναν dispatch. lol Dispatched on 15 Jan 2013 Και σε μένα το ίδιο. Μόλις μου έστειλαν mail ότι έγινε dispatched. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2013 από mc01319
christs Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 εμενα δεν εγινε ακομα, αλλα εγινε dispatching soon!
bujam1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Εχτές αργά το βράδυ μου έστειλαν και εμένα. Η παραγγελία είχει μπει στις 2 Ιαν, ωστόσο επειδή βιαζόμουν (και φαινόταν να καθυστερεί το πράμα) έβαλα παραγγελία χτες το απόγευμα για μια άλλη -ετοιμοπαράδοτη και ίσως λίγο πιο 'δυνατή'- μηχανή πάλι από το Amazon, ΧΩΡΙΣ να προλάβω να κάνω cancel την Phillips (οπότε θα είμαι δύο ξυριστικές...) Αν ενδιαφέρεται κανείς για το τεμάχιο της Phillips που θα μου έρθει (εκτιμώμενη ημ/νια παράδοσης 23 Ιαν 2013), ας στείλει pm. Μένω Θεσ/νίκη, το κουτί -εννοείται- θα είναι ΑΘΙΚΤΟ και φυσικά με τις ζελατίνες του κτλ κτλ. Αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον, θα κοιτάξω τι πρέπει να γίνει για να το 'αρνηθώ' ή να το στείλω πίσω. Πάντως είναι κρίμα, γιατί η μηχανή είναι όντως σε πολύ καλή τιμή...
arxaggelos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Τελικά έγινε dispatch σήμερα αντί για αύριο, μια χαρά. Υπολογίζω ότι μέχρι Δευτέρα θα έχει φτάσει. Είπαμε χρειάζεται αντάπτορα, να πάρω τους απλούς με 0.5 ευρώ από κατάστημα με ηλεκτρονικά ή χρειάζεται κάτι άλλο; Και κάτι ακόμη. Οι πληροφορίες προϊόντος λένε ότι δουλεύει και με καλώδιο και με μπαταρία, αλλά βλέπω κάποιον στα σχόλια να λέει ότι δεν περιλαμβάνεται καλώδιο στη συσκευασία. Δηλαδή αυτό που έχει για να φορτίζει η μηχανή από τη βάση είναι φιξ; Δεν βγαίνει απ τη βάση να μπει κατευθείαν πάνω στη μηχανή;
Razor7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Περίμενα κι εγώ να πέσουν λίγο οι τιμές,Βέβαια κατεβάσαν και την τιμή στην : http://www.amazon.co.uk/Philips-QG3250-32-Multigroom-Grooming/dp/B0051E6X60/ref=cm_cr_pr_sims_t (http://uk.camelcamelcamel.com/Philips-QG3250-32-Multigroom-Grooming/product/B0051E6X60) ποιά απ' τις δύο λέτε? Το λέω κυρίως γιατί βλέπω αρκετά καλές αξιολογήσεις και το σκέφτομαι...
christs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Περίμενα κι εγώ να πέσουν λίγο οι τιμές,Βέβαια κατεβάσαν και την τιμή στην : http://www.amazon.co.uk/Philips-QG3250-32-Multigroom-Grooming/dp/B0051E6X60/ref=cm_cr_pr_sims_t (http://uk.camelcamelcamel.com/Philips-QG3250-32-Multigroom-Grooming/product/B0051E6X60) ποιά απ' τις δύο λέτε? Το λέω κυρίως γιατί βλέπω αρκετά καλές αξιολογήσεις και το σκέφτομαι... μια χαρα ειναι ολες αυτες, οποια και αν επιλεξετε. και η 3150 που εχω, και η 3250, και η 3270 που παραγγειλαμε εμεις, ειναι αξολογοτατες και στα 25+- ευρω ειναι σουπερ. Το θεμα ειναι οτι η 3250 που ρωτας κοστιζει 19 λιρες και θες και κατι ακομα για τα free μεταφορικα.
arxaggelos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Είπαμε χρειάζεται αντάπτορα, να πάρω τους απλούς με 0.5 ευρώ από κατάστημα με ηλεκτρονικά ή χρειάζεται κάτι άλλο; Και κάτι ακόμη. Οι πληροφορίες προϊόντος λένε ότι δουλεύει και με καλώδιο και με μπαταρία, αλλά βλέπω κάποιον στα σχόλια να λέει ότι δεν περιλαμβάνεται καλώδιο στη συσκευασία. Δηλαδή αυτό που έχει για να φορτίζει η μηχανή από τη βάση είναι φιξ; Δεν βγαίνει απ τη βάση να μπει κατευθείαν πάνω στη μηχανή; Ξέρουμε;
Razor7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 πήρα τελικά την 3270 του τόπικ, μιας και είδα ότι φορτίζει πολύ γρηγορότερα από την 3250 συν του ότι έχει και καλύτερη αυτονομία.Βέβαια ήθελα να πάρω μαζί και κάτι ΑΑΑεπαναφορτ. & ένα handsfree samasung αλλά με χρέωνε μεταφορικά.Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να 'ρθουν δωρεάν μαζί με τη μηχανή και γενικά πως το βλέπεις αυτό από τα φίλτρα αριστερά?
arxaggelos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Στο τελευταίο βήμα επέλεξες "FREE super saver delivery"; Εάν ναι, μάλλον συμβαίνει το εξής: Η μηχανή + τα λοιπά που πηρες ξεπερνούν τις 20 λίρες (μόνη της η μηχανή τις ξεπερνά), που σημαίνει ότι εάν όλα τα προϊόντα είναι από το ίδιο το Αμαζον δεν θα έχεις μεταφορικά. Οπότε, υποθέτω ότι κάτι από αυτά που πηρες δεν είναι από το Αμαζον αλλά από άλλο πωλητη, ο οποίος χρεώνει μεταφορικά. Δοκίμασε να πάς στο τελευταίο βήμα του checkout ΜΟΝΟ με τη μηχανή, και είμαι σίγουρος ότι θα έχει την επιλογή για δωεράν αποστολή. Εάν ισχύει αυτό, πρέπει να διαλέξεις αντικείμενα που να τα πουλάει το ίδιο το Αμαζον. Όταν μπεις πχ στο handsfree, δες ποιος το πουλάει (sold by .....). Εάν κάπου εκεί λέει "used and new" πάτα να δεις όλους τους πωλητές. Εάν το έχει και το Αμαζον θα είναι στη λίστα αυτή, και θα δεις και την τιμή του. 1
Razor7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Για όσα όμως δεν είχαν την ένδειξη "Delivered FREE in the UK with Super Saver Delivery" (στην προκειμένη μπαταρίες + handsfree) παρατήρησα ότι χρεωνόμουν βάζοντάς τα στο καλάθι,γιατί όπως λες δεν ήταν Dispatched from and sold by Amazon.co.uk. Αλλά το θέμα είναι από τα φίλτρα τι βάζω ώστε να το ξέρω από πριν αυτό.Γιατί πατώντας στο φίλτρο στα αριστερά για free delivery βγάζει και προιόντα που δεν ισχύει αυτό.Υπάρχει κάνας καλύτερος τρόπος?
christs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 ειναι πολυ απλο. ειτε τικαροντας αυτο που λες, ειτε απλα κοιτωντας ποιος πουλαει το προιον. αν ειναι dispatched and sold by amazon εχει 100%. Επισης νομιζω οτι και σε μερικα fullfilled by amazon εχει, (με επιφυλλαξη). Γενικα προτιμας απ του αμαζον, για να ρχονται ολα σε ενα πακετο και με τα δωρεαν μεταφορικα, αλλιως αν δε συμφερει, βαζεις μονο του το προιον που ειναι απο 3ο πωλητη και βλεπεις ποσα μεταφορικα εχει και αν το στελνει Ελλαδα και αναλογως βλεπεις τι σε συμφερει. Σε καποια εχει χαμηλα μεταφορικα η δεν εχει και καθολου (βεβαια αυτα ειναι λιγα) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα