KasapasGR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα. Μιας και τώρα θα φύγω φοιτητής, έχω κάποια χρήματα στην άκρη και θα ήθελα να τα αξιοποιήσω για το σαλόνι μου. Το σπίτι θα είναι μεγάλο, οπότε μιλάμε για άνετο χώρο.. Αρχικά, επειδή τηλεόραση δεν θα έχω, θέλω μια μεγάλη οθόνη που θα είναι (κυρίως) για το pc αλλά θα λειτουργεί σαν οθόνη. Τσέκαρα λίγο στο e-shop (για μία πρώτη ματιά), και δεν ξέρω την διαφορά μεταξύ τηλεόρασης και 'monitor τv'. Τι να προτιμήσω? (σημειώστε ότι θέλω μεγάλη σχετικά οθόνη, καθώς θα βρίσκομαι μακριά από αυτήν) Επίσης, ενδιαφέρομαι για Home Cinema. Αν είναι σωστό αυτό που εννοώ, θέλω 5.1 ηχεία, με τον Player τους, και να μπορέσω να τον συνδέσω με το pc, έτσι ώστε ότι μουσική βάζω από το pc να βγαίνει από τα ηχεία. Το budget το υπολογίζω για ~800€.. Tέλος, επειδή θα σπουδάσω Βουλγαρία, υπάρχει περίπτωση τα ίδια προιόντα να τα βρω εκεί φθινότερα σε σχέση με Ελλάδα? Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 προσωπική γνώμη, οθόνη και τηλεόραση μαζί ξέχνα τα.. Αν και έχω tv 40άρα led 1080 δεν μπορώ με τίποτα να τη χρησιμοποιήσω για computing.. Από την άλλη , αν έχεις οθόνη πάνω από 26 ίντσες δεν μπορείς να δουλέψεις με αυτήν κοντά (σε κουράζει τρομερά το μέγεθος), και είναι και συνήθως μικρή για τηλεόραση. Γούστα βέβαια είναι αυτά, καλό είναι να το δοκιμάσεις όμως πρώτα πριν αγοράσεις κάτι που δεν θα σε βολεύει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KasapasGR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δεν έχω θέμα με το κοντά, γιατί όπως είπα το Keyboard και το ποντίκι θα τα έχω στον καναπέ με τραπεζάκι..Οπότε θέμα κοντά-μακριά το αφήνουμε..Όταν λέω computing, εννοώ εκτός από καμιά ταινία, να παίξω ένα lol. Μέχρι εκεί. Ευχαριστώ για την απάντηση σου σχετικά με την tv, αλλά χρειάζομαι και διαφώτηση για το home cinema.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 SAMSUNG 32EH 5000 στα 343 ευρω Οτι πρεπει για αποσταση 1.5 - .2 μετρα. Θα κανει χρεη monitor αλλα και tv πολυ καλα. Home cinema SAMSUNG HT 4500 στα 311 ευρω Ειναι 5,1 εχει και blueray και μπορεις να συνδσεις και το pc σου επανω. Απο ηχο για το μεγεθος του ειναι παρα πολυ καλο. Σαν σετ αυτο ουτε στα σπιτια τους δεν εχουν μερικοι. Νομιζω οτι θα σε καλυψουν και με το παραπανω. Σου μενουν και ρεστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα