Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπεριζω το forum! Tις τελευτεες μερες εχει παρατηρηθει στη γειτονια να "αδειαζουν" ντεποζιτα... το πως δεν το ξερω αλλα ανα 2-3 μερες και διαφορετικο αμαξι. Το πρωι με ενημερωσε γειτονισα οτι πηγαν να κανουν ντου στο δικο μου αλλα τους καταλαβαν και εφυγαν. Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση? Αν δε κανω λαθος για να την παρουν απο μεσα πρεπει να σου σπασουν την εισαγωγη του σωληνα... Αστυνομιες κλπ που ενημερωσαν καποιοι αλλοι λεει οταν γινει παρτε μας να ερθουμε... μαλακιες ουτε καταγγελια δεν δεχοντουσαν....

Δημοσ.

και πως την τραβανε; ειναι καμμια σωληνα φανερη για να την κοψουν και να το αδειασουν; συνηθως ειναι πισω απο τους θολους..

Δημοσ.

ειναι πισω απο την αναρτηση και τους θολους οπως ειπες οταν σκυψεις την βλεπεις ανετα.

με 2 κλιπς ασφαλειας ειναι τα οποια βγαινουν ευκολα εαν ξερεις..

Δημοσ.

Μα για να το καταφερεις αυτο δε πρεπει να σηκωσεις το αμαξι? εδω καλα καλα δε χωραει το χερι μου "μπουνια" ενδιαμεσα απο θολο και λαστιχο... που να περασει?

Δημοσ.

κοιτα ρε που φτασαμε... να σου σπανε το αμαξι για ενα μπουφαν, να στο χαλανε για μερικα λιτρα βενζινη!!!! κοιτα ρε...

Δημοσ.

Με παπι λεει σκανε μυτη 2 μαζι με κουκουλες (απο οτι ειδαν) τωρα τι σκατα? Πεφτει απο κατω βγαζει το σωληνα και τραβαει αμεσος απο το ντεποζιτο... δε θελει κανενα 5λεπτο τουλαχιστον? στα @@ του αμα περασει κανεις?

Δημοσ.

Με παπι λεει σκανε μυτη 2 μαζι με κουκουλες (απο οτι ειδαν) τωρα τι σκατα? Πεφτει απο κατω βγαζει το σωληνα και τραβαει αμεσος απο το ντεποζιτο... δε θελει κανενα 5λεπτο τουλαχιστον? στα @@ του αμα περασει κανεις?

χεστηκε γιατι αφηνει ενα κομμενο μπουκαλι να πεφτει μεσα η βενζινη και παρακολουθει απο μακρυα. σε 15 λεπτα ξαναπερναει να μαζεψει τη πραματια. και αν δει κινηση απο μακρυα οτι καποιος εχει παρει χαμπαρι δε πλησιαζει καν.

ακυρο οτι ειπα ισχυει οταν κλεβουν βενζινη απο παπακια.

Δημοσ.

Σε παπι ειναι ακομα πιο ευκολο... αμα δεν εχει και ποδια? το κανει και η5χρονη ξαδερφη μου που λεει ο λογος οπως ακριβος το ειπες... :P

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μου έχουν κλέψει βενζίνη από το παπί 3-4 φορές. Αλλες 2, μου έχουν σπάσει το μπουζί μάλλον με πέτρα.

Σήμερα, το ξαναβρήκα άδειο αφού είχαν βγάλει το σωληνάκι

Εκανα μηνυση κατά αγνώστου στην Αστυνομία

Μου κάνει εντύπωση που όλοι με ρωταγαν τι πλήρωσα γιά την μήνυση. Κατάλαβα ότι γι' αυτό δεν δηλώνουν όλες τις κλοπές (βενζίνη, μπαταρία κλπ, σύν το "ωχ ρε αδερφέ")

Δεν πληρώνεις τπτ και οι πολίτες θα πρέπει να κάνουν μηνύσεις για να φαίνεται η εγκληματικότητα

Αλλο να έχουμε 70000 κλοπές και άλλο 170000

• Like 6
Δημοσ.

Καλησπέρα , επειδή μου κόψανε και το δικό μου από xt500 γνωρίζει κανείς που πουλάνε σωληνάκια ενισχυμένα με πλέγμα ? έχω διαβάσει ότι υπάρχουν αλλά δεν ξέρω που να τα αγοράσω , είναι αλήθεια ή μούφα ?

ευχαριστώ !!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, gavromania said:

Καλησπέρα , επειδή μου κόψανε και το δικό μου από xt500 γνωρίζει κανείς που πουλάνε σωληνάκια ενισχυμένα με πλέγμα ? έχω διαβάσει ότι υπάρχουν αλλά δεν ξέρω που να τα αγοράσω , είναι αλήθεια ή μούφα ?

ευχαριστώ !!

Αυτά τα θέλεις γιά προστασία ή απλά γιά αντικατάσταση; Γιατί νομίζω, δεν σε προστατεύει κάτι ενισχυμένο από το να το βγάλει κανείς ή να κάνει άλλη χειρότερη ζημιά αν η μηχανή είναι εκτεθειμένη

Με ένα απλό γκουγκλάρισμα (άν είναι αυτό που ζητάς), βρήκα αυτό: http://dive360.gr/product/λάστιχο-βενζίνης-με-πλέγμα-o-8mm-iταλίας-2/

Υπάρχουν καταστήματα και στην Αθήνα:    https://www.osculati.com/el/page/retailers

Επεξ/σία από Coscas
Δημοσ.

Μη φανταστειτε οτι ειναι και πολυ πιο δυσκολο να κοψεις αυτο το σωληνακι βενζινης.. Καλυτερα απλο που θα κοπει σιγουρα αν πανε να κανουν το κακο παρα αυτο που μπορει και να μην κοπει αλλα να "χαλασει" τοσο οσο να μεινεις εσυ στο δρομο η να αρπαξεις καμια φωτια.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...