Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε μελλοντικη αναβαθμιση πως να πια σουν τοπο....οταν θα αλλαξει τον celeron γιατι δεν θα του κανει πχ για να παει στον 3850...?να μου πεις τα λεφτα να τα κανει οτιδηποτε αλλο ναι αλλα για μενα ειναι ασκοπο να παρει τωρα σελερον κ μετα να παει σε κατι αλλο και να παιδευεται....κριμα δν ειναι ?

καμια σχεση το ενα μηχανημα με το αλλο κ στο λεω γιατι τυχαινει να εχω κ τα δυο μηχανηματα πανομοιοτηπα ....το μηχανημα με το σελερον διπλα στον 3850(και οταν λεω διπλα εννοω ακριως διπλα σε γραφειο )ειναι απλα για κλαμα..στις ιδιες εφφαρμογες κ παιχνιδια...

απλα να πω οτι δν ανοιγω κοντρα με καποιον απο εσας αλλα επειδη τυχαινει να τα γνωριζω πολυ καλα τα συγκεκριμενα μηχανιματα το βρισκω τελειως ασκοπο να παει στην λυση του σελερον.

οπως λεει και ο νοντας πολυ σωστα εγω ελεγα για τον fx6100 και τον 3850 οχι για τον celeron

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ο celeron είναι 3η σύνθεση, δεν είναι στις 2 που λένε ότι είναι παρόμοιες, μην μπερδεύεσαι

3850 με fx6100 συνέκριναν τα παιδιά

δεν ειναι Αθηνα...δεν μπερδευομαι...Αθηνα ζητησε ο φιλος....

και εγω μεσα για fx δεν αντιλεγω...

Δημοσ.

τελος παντων πορτοκαλι...οχι λεμονι δικα σου ειναι τα λεφτα δικια σου και η αποφαση...!!!αν και πιστευω οτι ο celeron δεν αξιζει...

Δημοσ.

Γιατί Κώστα?

γιατι πιστευω οτι σε ενα-δυο χρονια θα αρχισει να ασχολειτε πιο πολυ με τον υπολογιστη οποτε γιατι να παει σε εναν επεξεργαστη που θα θελει αλλαγει σιγουρα μολις αρχισει να τρεχει προγραμματα...στο λεω απο προσωπικη μ πειρα καθως ειμαι 14αρων ετων...!!

Δημοσ.

Κοίτα, χωρίς καμία υπερβολή, και επειδή -έστω και με διαλείμματα- παρακολουθώ την κατάσταση από τον 1996, ο celeron g530 ίσως να είναι το πιο vfm part όλων των εποχών με βάση την τιμή του και αυτά που προσφέρει. Και το vfm μετράει πολύ σε ένα entry level μηχάνημα που προορίζεται για 11χρονο.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μητρικη και επεξεργαστης απο την σύνθεση του Δεινόσαυρου ειναι socket fm1,ενω του Κώστα am3.

Χωρίς να γνωρίζω μαντευω οτι το set του Δεινόσαυρου είναι πιο ήσυχο και λιγοτερης καταναλωσης ρεύματος αφού δεν περιλαμβανει ξεχωριστη κάρτα γραφικων.

Αλλά πιο είναι πιο εύκολο να αναβαθμιστεί στο μέλλον?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...