Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Στην χρηση που θα κάνει, καμία διαφορά δεν υπάρχει λεμόνι.
nodas_21greek Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 11 χρονών dino εγώ πήρα τον 486 και έλιωνα σε wacky racers και jazz jack rabbit . Πιστεύω ότι κάποια βασικά και απλά παιχνιδάκια platform θα μπορέσει να τα παίξει. Για αυτό άλλωστε γράφω και το ΠΡΕΠΕΙ μέσα στην παρένθεση. Αμαρτία μικρό παιδί να κάθεται να παίζει στον υπολογιστή. Ας βγει έξω να παίξει μπαλίτσα. Μπορεί όμως να είμαι ρομαντικός (ή και γραφικός)
kostas.K Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Από το e-gate στην Αλεξάνδρας επειδή ζήτησες Αθήνα. Σϊγουρα είναι πιο κάτω σε δυνατότητες από ότι σου πρότειναν τα παιδιά, αλλά για την χρήση του μικρού δεν χρειάζεται (κι αν θες τη γνώμη μου, δεν πρέπει) να έχει κάτι δυνατότερο. γιατι σονι και καλα θες να βαλει κανονικα windows ??μπας και εισαι κανενας κατασκοπος της microsoft??χαχαχ δεν μιλας σωστα τωρα με αυτα που εβαλες πιστευω οτι σε 1 χρονο θα θελει αναθμιση και θα τα παρει ολα η μπαλα...!!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Καλά τα λες, αλλά δυστυχώς τα χρόνια πέρασαν. Με τον celeron δεν θα μπορεί να παίξει κανένα σύγχρονο παιχνίδι.
nodas_21greek Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δεν έχεις άδικο ως προς τις δυνατότητες του celeron (άσχετα αν υπάρχουν ένα σωρό διαμάντια να παίξει. Λϊγο θα του πέσει δλδ ένα Grim Fantago? ) Κώστα, αφού είπε ο άνθρωπος στο budget να είναι και το λειτουργικό (κατάσκοπος της ms? i've been compromised ) Επίσης γιατί να θέλει αναβάθμιση σε ένα χρόνο; Γιατί έχουμε συνδέσει τόσο άρρηκτα τον υπολογιστή με τα παιχνίδια; Για να σερφάρει και να παίζει κυρίως flash games ή παιχνίδια περασμένων ετών, μια χαρά είναι.
arianos16 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δεν έχεις άδικο ως προς τις δυνατότητες του celeron (άσχετα αν υπάρχουν ένα σωρό διαμάντια να παίξει. Λϊγο θα του πέσει δλδ ένα Grim Fantago? ) Κώστα, αφού είπε ο άνθρωπος στο budget να είναι και το λειτουργικό (κατάσκοπος της ms? i've been compromised ) Επίσης γιατί να θέλει αναβάθμιση σε ένα χρόνο; Γιατί έχουμε συνδέσει τόσο άρρηκτα τον υπολογιστή με τα παιχνίδια; Για να σερφάρει και να παίζει κυρίως flash games ή παιχνίδια περασμένων ετών, μια χαρά είναι. μεγαλωνει ομως το παιδι.
kostas.K Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δεν έχεις άδικο ως προς τις δυνατότητες του celeron (άσχετα αν υπάρχουν ένα σωρό διαμάντια να παίξει. Λϊγο θα του πέσει δλδ ένα Grim Fantago? ) Κώστα, αφού είπε ο άνθρωπος στο budget να είναι και το λειτουργικό (κατάσκοπος της ms? i've been compromised ) Επίσης γιατί να θέλει αναβάθμιση σε ένα χρόνο; Γιατί έχουμε συνδέσει τόσο άρρηκτα τον υπολογιστή με τα παιχνίδια; Για να σερφάρει και να παίζει κυρίως flash games ή παιχνίδια περασμένων ετών, μια χαρά είναι. ναι αλλα μπορει να μν ήξερε...οτι υπαρχουν και θειοι...!!και ειναι λεφτα αφτα που θα δωσει για λειτουργικο δν ειναι αστεια...μπορει να τα αξιοποιησει σε κατι αλλο σε εναν SSD ασ πουμε..θα μ πεις SSD για ενα 11 χρονων παιδι...δεν ξερω οτι θελει ο λεμονης (ή λεμονις)?...
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Προτεραιότητα δεν είναι τα παιχνιδια,έχειps3 δεν θελω να βλέπει τον υπολογιστη ως άλλη μια παιχνιδομηχανη. Αυτό που θελω τα κομματια του υπολογιστη να είναι όσο κοντα γίνετε σύμφωνα με το μπάτζετ μου πιο καινούργια και να μην χρειαστεί σύντομα αναβάθμιση
sobi1984 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 πιο futureproof ειναι του δεινοσαυρου και στην τελικη δεν υπαρχει λογος να δωσει 100 ευρω ετσι και σε ενα χρονο να ποσταρει και να λεει θελει καρτα γραφικων ο μικρος κλπ κλπ..ενω με τον 3850 θα βολευτει μια χαρα...αυτη ειναι η δικη μου γνωμη οποτε ψηφιζω +1 δεινοσαυρο -10αγορα λογισμικου... θειος - τορρεντς
nodas_21greek Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Πάντως από τη στιγμή που δεν το θέλει καθόλου για παιχνίδια, [skroutz mode on]άποψη μου δες πόσο φτηνότερα μπορείς να καλύψεις την ανάγκη σου. [/skroutz mode off]. Πχ μια σύνθεση σαν αυτή που έβαλα και χωρίς λειτουργικό πάει στα ~250€. με τα ~200€ που σου μένουν ή τα κάνεις βενζίνη/εισιτήρια διακοπών (μέρος) ή τα κρατάς για μελλοντική αναβάθμιση που θα πιάσουν καλύτερα τόπο από το να τα δώσεις τώρα.
kostas.K Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 πιο futureproof ειναι του δεινοσαυρου και στην τελικη δεν υπαρχει λογος να δωσει 100 ευρω ετσι και σε ενα χρονο να ποσταρει και να λεει θελει καρτα γραφικων ο μικρος κλπ κλπ..ενω με τον 3850 θα βολευτει μια χαρα...αυτη ειναι η δικη μου γνωμη οποτε ψηφιζω +1 δεινοσαυρο -10αγορα λογισμικου... θειος - τορρεντς εγω πιστευω οτι και δυο συνθεσεις δεν θα εχουν διαφορα στην αποδοση...αλλα πιο futureproof πιστευω οτι ειναι ο fx6100...αλλα μπορει ν κανω και λαθος
sobi1984 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 σε μελλοντικη αναβαθμιση πως να πια σουν τοπο....οταν θα αλλαξει τον celeron γιατι δεν θα του κανει πχ για να παει στον 3850...?να μου πεις τα λεφτα να τα κανει οτιδηποτε αλλο ναι αλλα για μενα ειναι ασκοπο να παρει τωρα σελερον κ μετα να παει σε κατι αλλο και να παιδευεται....κριμα δν ειναι ? εγω πιστευω οτι και δυο συνθεσεις δεν θα εχουν διαφορα στην αποδοση...αλλα πιο futureproof πιστευω οτι ειναι ο fx6100...αλλα μπορει ν κανω και λαθος καμια σχεση το ενα μηχανημα με το αλλο κ στο λεω γιατι τυχαινει να εχω κ τα δυο μηχανηματα πανομοιοτηπα ....το μηχανημα με το σελερον διπλα στον 3850(και οταν λεω διπλα εννοω ακριως διπλα σε γραφειο )ειναι απλα για κλαμα..στις ιδιες εφφαρμογες κ παιχνιδια... απλα να πω οτι δν ανοιγω κοντρα με καποιον απο εσας αλλα επειδη τυχαινει να τα γνωριζω πολυ καλα τα συγκεκριμενα μηχανιματα το βρισκω τελειως ασκοπο να παει στην λυση του σελερον.
nodas_21greek Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 ο celeron είναι 3η σύνθεση, δεν είναι στις 2 που λένε ότι είναι παρόμοιες, μην μπερδεύεσαι 3850 με fx6100 συνέκριναν τα παιδιά
sobi1984 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 τωρα που μου ρθε...απο την στιγμη που δεν θελει gaming λογω ps3 γιατι δεν παει στην λυση ενος tablet νεξους 7 πχ και το παιδακι θα εχει υπολογιστη (ιντερνετ εννοω)και φορητη παιχνιδομηχανη ...μην πεσετε να με φατε! χεχεχε
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Παιδιά, δεν υπάρχει future proof για έναν 11χρονο. Σε 3 χρόνια το πολύ (αν υπάρχουν τα χρήματα) θα αλλάξει μηχάνημα. Για 3 χρόνια κάνουν όλες οι συνθέσεις που προτάθηκαν (και ο celeron αν δεν παίζει παιχνίδια). Ίσως να ήταν προτιμότερο να πάει στη σύνθεση με τον celeron και όταν αλλάξουν οι απαιτήσεις και μάθει και 5 πράγματα να πάρει ένα άλλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα